אני מתאהבת ביופי אדיר הזה
E EMILY666 New member 24/8/04 #13 אוף עצלי קובץ לא מתאים משום מה תמיד עצלי קובץ לא מתאים וזה לא שולח פאקה
S s h u r i k New member 24/8/04 #32 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח...... אהמ, אהמ.... פופ רוסי, אנוטה שלי?!?!?!.... רואים שאני עדיין לא משפיע עלייך..... נו טוב, גם זה יבוא! אבל עד אז אני מת עלייך
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח...... אהמ, אהמ.... פופ רוסי, אנוטה שלי?!?!?!.... רואים שאני עדיין לא משפיע עלייך..... נו טוב, גם זה יבוא! אבל עד אז אני מת עלייך
E eMiFrEaK New member 24/8/04 #43 אהמ אהמ... אל תקשיבו לו.... ראפ רוסי... יכול להיות משהו מממממש טוב... אם אתם רוצים המלצות אני פה =)
E EMILY666 New member 24/8/04 #19 בוריס אתה שולח ת'תמונה הזות../images/Emo99.gif מיד באיסי!!!!!!!!!!!!!! איזה תמונה יפהההההההה במיוחד הבחורה עם רקס זה כזה יפה אני רוצה גם להעמיד שיער אבל הוא ארוךךך טוב עם סבון נוזלי או שפיך ברצינות!!!!!!!!!!!!!
בוריס אתה שולח ת'תמונה הזות../images/Emo99.gif מיד באיסי!!!!!!!!!!!!!! איזה תמונה יפהההההההה במיוחד הבחורה עם רקס זה כזה יפה אני רוצה גם להעמיד שיער אבל הוא ארוךךך טוב עם סבון נוזלי או שפיך ברצינות!!!!!!!!!!!!!
B bariska New member 24/8/04 #25 בסדר..גם לי פעם היה קוצים אומנם לא הגודל כזה אבל רגיל..:/עכשיו אני מעדיף בלי
E EMILY666 New member 24/8/04 #27 לא קוצים!!!!!!!!!!!!! rakes אפילו יותר ארוך מבחורה הזות יש פאנקיסטיות עם שיער כזה ארוך ומצליחים להעמיד אני אנסה זה נקרא קוצים??????????????????..
לא קוצים!!!!!!!!!!!!! rakes אפילו יותר ארוך מבחורה הזות יש פאנקיסטיות עם שיער כזה ארוך ומצליחים להעמיד אני אנסה זה נקרא קוצים??????????????????..
B bariska New member 24/8/04 #29 היא מהלהקה שלהם היא מנגנת על סקריפקה.. אבל היא עזבה ת'להקה נראה לי.. ויש לי עוד הרבה תמונות מסך שלהם ושל ראמשטיין..אם לא מחקתי עדיין..:/
היא מהלהקה שלהם היא מנגנת על סקריפקה.. אבל היא עזבה ת'להקה נראה לי.. ויש לי עוד הרבה תמונות מסך שלהם ושל ראמשטיין..אם לא מחקתי עדיין..:/
A Albus Dumbledore New member 24/8/04 #22 למה כבר ניסית להעמיד את השיער אם החומר השני? או שזה סתם קטע 'ממשתגעים אל מרי'?