סקר מהיר..

HelloweeN

New member
למשל:

סטיריקון בהתחלה היו מעולים. היום אני לא יודע מה נסגר איתם, הם להקה מאוד דינמית. אני אישית לא אוהב את החומר שלהם בשנים האחרונות. emperor הוציאו דיסק מעולה (anthems.......). stormlord להקה מעולה שכל דיסק שלה זה משהו מעולה. nocturnal mortum גם להקה מעולה. ל graveland היה גם דיסק אחד טוב (משהו עם winter), בלאק אטמוספרי מענין כזה. האיכות של immortal מבחינתי מסתכמת בדיסק בודד (at the heart of) ל- dimmu borgir היו כמה דיסקים מעולים, עד הלפני אחרון. susperia משלבים בלאק/דת' משובח מספיק.

אמ

סטיריקון החדשים מסריח רצח ולאמפרור יש גם את נייטסייד שהוא דיסק עצבני ולאימורטל יש גם את דאמנד אין בלאק שהוא דיסק טוב, לא כמו זה שציינת אבל גם טוב

HelloweeN

New member
שני הדיסקים שציינת נופלים לדעתי מאל

ה שציינתי. למרות ש-damned in black הוא דיסק ביינזונה גם. אבל למען האמת אני לא חובב מיינסטרים בלאק כזה, אני מעדיף את הלהקות ה'שקטות' יותר והפחות ידועות.

HelloweeN

New member
כמו

ancient alghazanth seth sethirial ישנים judas iscariot bethlehem ועוד הרבה שאני לא מתכוון לכתוב פה.

אמ

ancient שעממו אותי ו-Setherial גם להקה טובה את השאר לא יצא לשמוע agathodaimon אתה לא אוהב?

HelloweeN

New member
לא. סתם משעממים.

אם כבר את אוהבת ת'קקי הדביק הזה תנסי אם את מכירה siebenburgen

מכירה

לא שמעתי ואני לא כל-כך אוהבת אותם אני אוהבת רק שיר אחד שלהם שהורדתי פעם והורדתי עוד שירים והם באמת לא משהו

HelloweeN

New member
להקה בסדר, לא הסטייל לי.

אני אוהב את הלבאק שלי מהיר, עצבני,, גיטרות מנסות עם מלודיות פה ושם.

למעלה