סקר מהיר: הפרובול

Yo-man

New member
סקר מהיר: הפרובול

מעניין אותי לדעת מי מתכוון לראות השנה את הפרובול? סמנו
ל"מתכוון לראות" סמנו
ל"לא מעניין אותי" ואתם מוזמנים לציין אם תראו את המשחק לייב או מוקלט, ראיתם עד היום אבל השנה זה לא מעניין, לא ראיתם אף פעם אבל השנה זה בטח יהיה "משהו"... רק בכותרת תנו תקציר של "כן" או "לא" המשחק משודר ב-ESPN ביום ראשון החל מהשעה 23:30

steeple

New member
../images/Emo45.gif

בחיים שלי לא ראיתי פרובול ואני גם לא מתכנן שזה יהיה יותר גדול מהעולם עצמו, אבל זה לא כאילו נשארו עוד משחקים לראות אז למה לא לדחות את הבלתי נמנה ולראות עוד אחד לפני שזה נגמר ל7 חודשים....

Yo-man

New member
../images/Emo45.gif אני מרגיש בדיוק כמוך

המשחק הזה לא מותח, אבל כיף לראות את כל הגדולים של העונה משחקים באווירה שכונתית, בלי מתח, בלי לתת 200% על כל מהלך. וכמו שאתה אמרת - אין יותר משחקים אחרי זה, אז למה לוותר? אנחנו נכנסים לכזו בצורת שאני אשתה כל טיפה של פוטבול כל עוד יש (לא כולל ARENA FOOTBALL או ליגה קנדית. יש גבול)

steeple

New member
למה לא?

ארינה פוטבול זה דווקא לא רע... חוץ מהעובדה שיש טאצ'דאון כול 5 שניות זה דווקא תחליף טוב. והפוטבול הקנדי הוא מצויין ביותר בעל שחקנים מליגה גבוהה היכולה להשתוות לNFL, לדוגמא המהלך הזה מראה את הרמה הגבוהה...

meirhala

New member
רמה גבוהה של קולג'ים דוויז'ן 3 אולי..

אבל כן.. ארינה פוטבול זה אחלה!

meirhala

New member
כן השעתה.. בגלל המשבר הכלכלי

מה שאומר.. יאללה.. ליגה קנדית.. נראה מה זה שווה

modz0r

New member
|אולי| - למה אין כזה?

אני אראה אם אני אהיה ער במקרה, ולא יהיה לי משהו יותר מעניין לעשות. למה? כי זה לא באמת מעניין.

ESPN

New member
כנ"ל

אם ייצא, אז אני אראה לפחות חלקים. אם לא ייצא, אז לא. בכל מקרה לא נראה לי שאשב צמודה לכל המשחק.

roniway

New member
../images/Emo45.gif

כמובן שכן - ואני מתכוון לראות בלייב. תמיד ראיתי את המשחק הזה , ואני משתדל לא לפספס אף לא משחק פוטבול אחד , בכל עונה ועונה. דרך אגב , הפרו-בול הוא המשחק ה - 81 העונה. תמיד אני מפספס 3-4 משחקים בעונה , הפעם ראיתי את כולם. PERFACT SEASONE

laufgas

New member
../images/Emo45.gif

אבל רק כדי לראות את בראיין דוקינס שהגיע לשם (ואם הבנתי נכון אנדי ריד מאמן את ה-NFC השנה). מעבר לזה, מבחינתי התחילה הפגרה ברגע שיצאתי מהפריים. הג'וקבול (Joke) הוא סוג של בדיחה לא מצחיקה ונראית כמו פיקניק של שחקני פוטבול. אני בעד לבטל את הדבר הזה ולסיים את העונה עם סופרבול. בסוף עוד מישהו ייפצע...

meirhala

New member
../images/Emo31.gif

גרוע כמעט כמו פלאג פוטבול.. אני אראה את ההיילייטס כמו כל שנה

mayhem1121

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט מתכוון לראות.. אין שום דבר רע בקצת פוטבול לפני תקופת בצורת ארוכה..

../images/Emo45.gif

איך אפשר להחמיץ משחק אחרון בעונה? זה לא
שרואים 366 יום בשנה ויוצאת לך הנשמה

Ilayzror

New member
מי ניצח בסוף? פספסתי את זה.

ואם אפשר מישהו יכול להביא את הקישור לHighlights?

roniway

New member
../images/Emo58.gif הפרו-בול

ה-NFC ניצחו במשחק 21-30 , לארי פיצג'ארלד מאריזונה נבחר למצטיין במשחק. יחסית למשחקי פרו-בול בעבר , היה משחק לא רע , עם הרבה מהפכים מצד לצד.

Yo-man

New member
היה משחק בינוני עם כמה הברקות מדהימות

מסירת "הייל מארי" של 46 יארד לפיצג'ראלד 5 שניות לסוף המחצית הראשונה שנתפסה כאילו לא היו סביבו 3 מגנים בתפיסה השניה של פיצג'ראלד הוא היה 1 על 1 בתוך האנדזון ופשוט שלח ידיים גבוה יותר. היה נחמד. הריצה של אדריאן פיטרסון ל-10 יארד ל-TD כשהוא מזגזג באמצע כמו מלך. ההגנות היו חזקות יותר מהתקפות עם 3 פעמים שהמגנים חטפו את הכדור מהידיים של ה-QB (פעמיים הכדור הלך לקבוצת ההגנה, פעם אחת נשאר עם התקפה כמו SACK). אינטרספשן מדליק של ג'וליוס פפרז שבזכות פריצה יפה של פריני שהלחיצה את קאטלר קיבל מסירה שטוחה, הקפיץ את הכדור לגובה ולקח אותו לעצמו מהאוויר... והיו עוד אינטרספשנז, ספשל טימס היו מסריחות, אבל זה רק כי הם לא רגילים למשטח באלוהה-סטדיום והם החליקו עם כל cut back, ופחדו לתקל ברצינות. אבל הכי מוצלחים היו 2 דברים: טיקי בארבר מראיין את אחיו התאום, רונדה, שמתעלל בטיקי ומשוויץ כמה הוא (רונדה) יותר מוצלח. ומיקרופון שהיה על פייטון בזמן שאיליי משלים משירה בניסיון שלישי ושומעים את פייטון צועק "No, Eli, You sun of a gun!!!" ואז מוסיף בשקט לחבר שהיה לידו "I did not know he can do that..."
המשחק עצמו היה משעמם לפרקים, אבל לא בזבוז זמן מוחלט.

למעלה