סקר מהאתר של נמלטים

NasRalLa

New member
סקר מהאתר של נמלטים

שאלה: האם אתה חושב שאלכסנדר מהון מת? א. בהחלט. הוא לא יכל לעצור את מייקל, אני בטוח שהוא לא יכל לעצור את הקליע ב. אין מצב. מהון חכם מכדי להיכנס לקרב יריות ולא להיות מוכן ג. אני לא יודע. אני רק אסיר לא רופא

בפרק 6 בעונה הראשונה

כאשר מייקל כיבה את המזגנים כדי לגרום מהומה ובעת הספירה טי באג התלונן וגירי אמר לו משהו כמו "תירגע, לא חם עד כדי כך" וטי באג הפנה אצבע כלפי אסיר שחור ואמר את הנ"ל

Israel men

New member
האופציות לא לעיניין

א` מה הקשר בין מייקל לקליע בן אדם הוא חכם ויש לו טריקים לכן הוא לא תופסר את מייקל. אבל קליע נכנס במי שנמצא בדרכו ולא משנה אם יקראו לו מהון או מייקל תלוי מי מקדים וקולע והוא מנצח.ב` ולא להכנס לקרב יריות מוכן זה בלי קשר כי מהון לא ידע שקלרמן קיבל פקודה לחסל אותו אז למה שיהיה ממוגן. אז אני מחליף את המילים באפשרות ב` שנודע למהון שרוצים לחסל אותו והוא שם אפוד מגן ולכן הוא לא מת. וזה האופציה שאני בוחר!!!

NasRalLa

New member
האופציות האלה הן מהאתר הרשמי של

נמלטים http://www.fox.com/prisonbreak/

Gilliana

New member
כ"כ ברור שהתשובה שלילית...

... עד כדי כך שהסקר הזה ממש מיותר.

DevilGirl92

New member
לא לכולם

זה כל כך ברור, אל תשללי על הסף. וזה יפה מאוד שאת יודעת את המשך העלילה, אבל בד"כ את מגיבה תגובות שדי הורסות את ההמשך לאחרים.

Gilliana

New member
סליחה מאד חביבתי

אם אני מגיבה תגובות שהורסות לאחרים כהגדרתך - הרי שהתגובות הללו מסומנות בסימן ספויילר ברור ובולט, ומי כמוני מקפידה על הסימונים כך שאנא ממך, חדלי מהאשמות השווא המאד לא נעימות, שלא לדבר על השקריות, הללו.

Gilliana

New member
שתהיי לי בריאה

אינני צריכה לסמן ספויילר כאשר אני מביעה דיעה שאין לה שום קשר לעתיד להתרחש בסדרה - אם לא הבנת עד עכשיו, מדובר בהבעת דיעה והבנתי האישית בלבד ותו לא. מן הראוי שתתנצלי ותחזרי בך מדבריך מעל-גבי הפורום.

DevilGirl92

New member
את אמרת שיש לך ידע לגבי המשך הסדרה

ומן הסתם שהדעה שלך תהרוס לאלה שרוצים להמשיך ולהישאר במתח.

Gilliana

New member
חמודה שלי...

ה-"מן הסתם" שלך לא תופס - אל תנסי לעשות מניפולציות. כאשר אני כותבת בפורום דברים המבוססים על ידע, לעולם יהיה שם סימן ספויילר וכאשר אני כותבת את דעתי - אין ולא יהיה. אין לי ספק שאת מודעת לכך היטב. הפרשנות שלך לא רלוונטית לעניין, מכיוון שהיא מהרהורי ליבך - ומעוותת.

abou1

New member
ב...

בגלל שאם ההפקה הורגת את מהון העלילה לא נעשת מעניינת מקסימום מהון יהיה פרק בבית חולים ופרק אחרי זה הוא ממשיך את המצוד אחרי הנימלטים

../images/Emo58.gif זה לא משנה

גם את אברוצי אחד השחקנים הראשיים הרגו בתחילת העונה הזאת נכון שהוא יותר זמן ממהון, אבל יש גם סבירות שמהון מת כי אולי הוא צריך להצטלם לאיזה סרט חדש ,ואגב קראתי שהשחקן הזה השתתף בפרק של משמר המפרץ יחד עם זה שמשחק את דוקטור סילברמן בשליחות קטלנית חח זה נשמע מה זה מוזר.

../images/Emo58.gif מי שרואה ביס לא להכנס..

תשובה ב' -מהספויילרים לפרקים הבאים מהון חיי.. ועם לא הראו לכם שהוא מת מיידי כמו כל מי שמת בנמלטים.. תפעילו חושבים.. כל פרט בסדרה הזו חשוב.. ככה שעם לא ראינו שהוא מת ,הוא לא מת!

למעלה