סקר מהארכיון - חורף

fluppster

New member
סקר מהארכיון - חורף

גם אני מעלה פה את הסקר הראשון שבו השתתפתי (וזה לא היה כ"כ מזמן
): גשם או שלג? שמיכת פוך או פליז? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? יש לך מגפיים? טעם קרמבו אהוב? מרק אהוב? מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? איזה זיכרון יש לך מהחורף? איזה שיר מזכיר לך את החורף?

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif באמת לא היה מזמן :)

גשם או שלג? גשם. שמיכת פוך או פליז? פוך. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להיות בבית, לראות טלויזיה עם פוך נעים
. יש לך מגפיים? כן. טעם קרמבו אהוב? וניל. מרק אהוב? מרק עוף עם שקדי מרק. מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? שוקו חם, למרות שזה משקה. איזה זיכרון יש לך מהחורף? חרמון. איזה שיר מזכיר לך את החורף? 'גשם, רד כבר גשם'.

sweet shir

New member
../images/Emo184.gif^^

גשם או שלג? שלג, יותר מיוחד בארץ. ^__^ שמיכת פוך או פליז? פוך.
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להתכרבל בשמיכה. D: יש לך מגפיים? כה. טעם קרמבו אהוב? לא מתה על קרמבו.
מרק אהוב? בטטות.
מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? ממ שוקו חם?
איזה זיכרון יש לך מהחורף? שקר. XD איזה שיר מזכיר לך את החורף? 'אני אוהב', ו'רעמים וברקים'.

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif :)

גשם או שלג?שלג שמיכת פוך או פליז?פליז מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?להיתקע בבית עם החימום. יש לך מגפיים?לא טעם קרמבו אהוב?הרגיל. מרק אהוב?בע..לא אוהבת מרק. מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?אין >< לא אוהבת חורף בכלל >< איזה זיכרון יש לך מהחורף?רע.. איזה שיר מזכיר לך את החורף? :/

חורף.

גשם או שלג? שלג לא הולכים לבית ספר+כיף. שמיכת פוך או פליז? פוך!! ממש כיף להתכרבל. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? בעיקר או להתכרבל מול הטלוויזיה, או להיות במחשב עם מוזיקה כזאת. יש לך מגפיים? לא. טעם קרמבו אהוב? לא אוהבת קרמבו! מרק אהוב? ירקות. וכל מיני כאלה. מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? חמין.(ללא בשר, אני צמחונית.) איזה זיכרון יש לך מהחורף? אמ אין. איזה שיר מזכיר לך את החורף? הרבה, גשם בוא, גשם חזק, לילה, כוכבי בלילה, אהבנו ועוד כל כך הרבה!

זה בכלל לא ממזמן P: ../images/Emo219.gif

גשם או שלג?גשם שמיכת פוך או פליז?לא משנה מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?לישון,טלוויזיה,מחשב. בעיקר לישון/להיות המון בבית יש לך מגפיים?כן טעם קרמבו אהוב?וניל מרק אהוב?עוף P: מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?אנ'לא זוכרת כזה P: איזה זיכרון יש לך מהחורף?כרגע לא עולה לי משהו P:: איזה שיר מזכיר לך את החורף?משהו עם גשם בוא רד עליי P:

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

גשם או שלג?שלג שמיכת פוך או פליז?פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?לשבת בבית עם שוקו יש לך מגפיים?כן טעם קרמבו אהוב?מוקה מרק אהוב?עוף מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?שוקו איזה זיכרון יש לך מהחורף?ממממממ איזה שיר מזכיר לך את החורף?"חורף וגשם מטפטף על העורף.."

דנטל

New member
חורף

גשם או שלג? שלג שמיכת פוך או פליז? פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להתרטב מגשם יש לך מגפיים? לא טעם קרמבו אהוב? וניל מרק אהוב? כמעט הכל, פטריות מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? קרמבו איזה זיכרון יש לך מהחורף? שקר מדי איזה שיר מזכיר לך את החורף? "גשם" - מאיר בנאי

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה

גשם או שלג?שלגגגג שמיכת פוך או פליז?פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?להיות מתחת לפוך ולראות הפיג'מות יש לך מגפיים?לא טעם קרמבו אהוב?וניל מרק אהוב?אטריות מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?לאדת איזה זיכרון יש לך מהחורף?אין איזה שיר מזכיר לך את החורף?אינטרקום-שייגעצ

עונה

גשם או שלג? שלג. שמיכת פוך או פליז? פןך. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לישון. יש לך מגפיים? ברוררר.. טעם קרמבו אהוב? וניל. מרק אהוב? אין. מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? פיצהXD יש לי דחף מוזר לפיצה בחורף... איזה זיכרון יש לך מהחורף? אממ...לא דעת.. איזה שיר מזכיר לך את החורף? גשם רד כבר גשם..

hilonet14

New member
עונה :)

גשם או שלג? שלג שמיכת פוך או פליז? פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לישון יש לך מגפיים? כן טעם קרמבו אהוב? וניל מרק אהוב? מרק עוף א ירקות של אמא מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? אמממ אין משהו ספציפי איזה זיכרון יש לך מהחורף? את השלג שירד בבאר שבע לפני חמישים שנה.... איזה שיר מזכיר לך את החורף?סמטינג סטיופיד

עונהנה[:

גשם או שלג? שלגג..
שמיכת פוך או פליז? שמיכת פוך
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להתכרבל בשמיכה, לישון, לשתות תה, וללכת בלי מטריה
יש לך מגפיים? לא טעם קרמבו אהוב? וניל מרק אהוב? מרק עם ספגטי כזה[::: מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? קרמבוD:
איזה זיכרון יש לך מהחורף? שהחלקתי באמצע הרחוב על שלולית ונפלתי על התחת
דיי זה היה מצחיקק XD אנשים התחילו להסתכל עליי O: איזה שיר מזכיר לך את החורף?
"שנינו יחד תחת מטרייה אחת, שנינו מדלגים על כל השלוליות.."

חחח:] ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

גשם או שלג?שלג שמיכת פוך או פליז?פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף?לצאת לגשם יש לך מגפיים?כה טעם קרמבו אהוב?וניל מרק אהוב?תירס נראלי מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב?שוקו חם איזה זיכרון יש לך מהחורף?שהייתי בשלג איזה שיר מזכיר לך את החורף?לאדעת

../images/Emo182.gif

גשם או שלג? אף פעם לא הייתי במקום בזמן שיורד בו שלג.. אבל זה נראה יותר כיף שמיכת פוך או פליז? ברור שפוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להיות במזגן יש לך מגפיים? לא טעם קרמבו אהוב? וניל מרק אהוב? מרק ירקות שמכינים בבי"ס, עם הרבה תפוחי אדמה מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? פירות של חורף איזה זיכרון יש לך מהחורף? ימי הולדת איזה שיר מזכיר לך את החורף? "הגשם יבוא" של גידי גוב ומיקה קרני

sukrazit

New member
עונה

גשם או שלג? שלג שמיכת פוך או פליז? פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להיות בבית מתחת לשמיכה ולשתות משו חם. יש לך מגפיים? לא טעם קרמבו אהוב? וניל מרק אהוב? עגבניות מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? אממ לא יודעת איזה זיכרון יש לך מהחורף? שהלכתי עם חולצה לבנה קצרה בגשם איזה שיר מזכיר לך את החורף? גשם..רד כבר גשם..

חורף, גשם מטפטף על העורף.

חחחח זאת הייתה הכותרת כשעניתי עליו אז. D: גשם או שלג? גם וגם. שלג זה כייף כי נו, זה פעם במלא זמן! וגשם אני אוהבת כשהוא חזק, מכה על הטריסים ומזכיר לי דברים ישנים. שמיכת פוך או פליז? פוך כמובן. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? לשבת בחדר עם חימום ומוזיקה חזקה ולעשן. יש לך מגפיים? לא. טעם קרמבו אהוב? ונילללללל. מרק אהוב? ממ ירקות של סבתא ובטטות של סיון.
מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? ננננה לא יודעת. אני אוהבת הכל. איזה זיכרון יש לך מהחורף? יש הרבה! |: איזה שיר מזכיר לך את החורף? ממ הרבהה.... P:

fluppster

New member
עונה

גשם או שלג? שלג שמיכת פוך או פליז? פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? להיות בבית, מכורבלת עם החבר שלי יש לך מגפיים? כן טעם קרמבו אהוב? וניל מרק אהוב? ירקות של אמא מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? תה (זה לא מאכל, אבל שיהיה). איזה זיכרון יש לך מהחורף? כשהייתי בת 5 נסעתי עם המשפחה לירושלים, שיחקנו בשלג ובנינו איש שלג. איזה שיר מזכיר לך את החורף? באופן מפתיע: "כי חורף, צריך ללבוש מעיל כל החורף, הגשם מטפטף על העורף, חורף, וקר!"

../images/Emo210.gif

גשם או שלג? שלג שמיכת פוך או פליז? פוך מה אתה הכי אוהב לעשות ביום חורף? אני יודעת שאני לא מקורית אבל: לשבת בחושך עם חבר שלי מתחת לשמיכת פוך ולראות סרט יש לך מגפיים? כן (ליציאה לא המגפי גומי האלה... ) טעם קרמבו אהוב? מוקה מרק אהוב? עוף מאכל חורפי נוסף שאתה אוהב? לא יודעת איזה זיכרון יש לך מהחורף? שחזרתי מבצפר ספוגת מים! איזה שיר מזכיר לך את החורף? "גשם גשם משמים כל היום טיפות המים טיפ טיפ טף טיפ טיפ טף מחאו כף אל כף.." משו כזה חחחח

למעלה