סקר מגניב

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif טוב שיש את מי להאשים...

ואם כבר אז בדיקת חתימה...

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif עכשיו אני מקווה

בשבילך שזה יעבוד כי אני גם ככה עצבנית!

kittycatbone

New member
חחחח רק ש..

זה אמור להיות one ring to rule them all one ring to find them one ring to bring them all and in the darkness bind them (אני חושבת
)

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif אוף דיי כבר!!!!

זה לא אמור להיות ככה למה לא מבינים?!?!? חח טוב...... אמ..... יסמין תסתכלי בהוביט בבקשה.... כתוב שם...

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif ועכשייייו....אני!!

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? וישבו שם ימים רבים עד שעקרו ועלו לצפון. (ייאי קארין אנחנו קוראות את אותו ספר! חחחחח... באיזה עמוד את? אני ב-273!)
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? אמממ זה מאוד תלוי, לאיזה כיוון? אבל אם אני מותחת ישר אז המסך כמובן.
בלי להסתכל נחש מה השעה? אמממ הסתכלתי לא מזמן אז אני מניחה שכמעט 8 ו-40
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 8:36! חחח איזה תחושת זמן...
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? המממ נרות.. והרבה חחח...
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אוזניות (עליי חחחח...)

karin byrne

New member
חחחח מעינו'שששש!!

אני את הספר הזה סיימתי לקרוא מזמן...פשוט יש לי אותו בבית....ואמממ ת'אמת שאני אוהבת את כל הטרילוגיה וכל הספרים של טולקין שקשורים אליה באותה מידה...
...כן,כן,כבר קראתי את הסיפורים שלא נשלמו ואת הסילמריליום...אם יש שאלות את וכולן מוזמנות לפנות אליי...
...*גאה בעצמי*....

eliya bloom

New member
שילייייי:)

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "ביחד יצרו תשעים ושמונה אחוז מכל הסיגריות שנמכרו בארצות הברית". תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? במדפסת! בלי להסתכל נחש מה השעה? 12:15 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 23:56 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? המברשת.. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אורגנית! היה את הסקר הזה גם בפורום בלו!

k lynn

New member
גם אני

1. וישבו שם ימים רבים עד שעקרו לצפון. 2. בכסא. 3. 02:00 4. 02:53 5. חוט תפירה. 6. אוכל של הכלבה הממי שלי.

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif חי חי חי את הילדה השלישית

שלוקחת את השורה מהספר הזה... חחחח מה קרה כולם מכורים לשרה"ט?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשלי^^

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?-
"קוקוריקו-לוקו!" אמר הארי בקול תקיף. "הוקוס פוקוס בילי בוקוס..." -הארי פוטר וחדר הסודות תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?-
דף נייר שבו כתוב את כל הגמדות-ענקיות של המשחק ששוחק לפני שטסתי
בלי להסתכל נחש מה השעה?-
00:20 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?-
1:01
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?-
הספר 'הארי פוטר וגביע האש'
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?-
תמונה גזורה מעיתון של אורלנדו הבלום=]

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאגב,

מה הפואנטה של כל הדברים האלה?

Galadriel 3000

New member
שלי...

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "today when he was riding". הכוונה הספר הכי קרוב מבחינה גאוגרפית, אה? תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? אך ורק אויר בלי להסתכל נחש מה השעה? 10:10. טוב נו ראיתי לפני שתי דקות... עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 10:10. תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? הספר שהקראתי ממנו (ירוק זית בהיר כזה עם קצת אדום) תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון ספרים

למעלה