סקר מגניבבבבבבב

Sonia Culochi48

New member
סקר מגניבבבבבבב

תנו לכל אחד מהשחקנים שחקן אחר שמתאים לו לגלם! דוגמאות: רון שחר מגלם את קובי חגית דסברג מגלמת את צפרירה אולי שטרמברג מגלם את ירון....תמשיכו אתם!

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifאוקיי אבל ברצינות:

ליעל מתאים לגלם את שירן וההפך, לירון מתאים לשחק את זיו (כמו שהיה אמור להיות בהתחלה) ואת אפי, לאודי מתאים לשחק את כצנלסון, ו...זהו נראה לי. יש דמות אחת שלא הייתי מחליף באחרת אף פעם! ריקי המלכה! יעל שרוני השולטת כמובן וגם איילת מרגלית לא רואה אותה משחקת דמות אחרת.

or 343

New member
../images/Emo176.gifטוב, אני...../images/Emo176.gif

הייתי מחליפה את ענבר באלפסי. מה, הם לא דומים? (שניהם שותים תה צמחים, לא???)

Sonia Culochi48

New member
הנה שלי!

אפרת בוימולד תשחק את ענבר! עמנואל הורי תשחק את יעל! מיכל טראוריג תשחק את רותם! נירית קופל תשחק את ארז! רון שחר ישחק את זיו! אולי שטרמברג ישחק את ירון!

Boran

New member
יעל הדר = בתיה

ומאיפה צץ הכצנלסון הזה? (אל תבינו לא נכון הוא כלי) אבל לא יכלו להביא את שלמה קבלי, וכך ליצור איזושהי המשכיות כלשהי?

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifיעל הדר השולטת!

בכל טלונבלה יש שחקנית שאני הכי אוהב, ב"לגעת באושר" הכי אהבתי את ימית, ששכחתי איך קוראים לה, ב"לחיי האהבה" הכי אהבתי את יעל הדר ואת דניאלה וירצר וב"משחק החיים" הכי אהבתי כמובן את יעל שרוני ואת יעל הדר למרות שהיא שיחקה רק בחמש-שש פרקים

Dafi the Mighty

New member
גם אני הכי אהבתי את יעל הדר

"בלחיי האהבה"... והכי את הדמות שלה- וכשאוהבים את סמדר קשה מאד לאהוב דמויות אחרות (כי היא נגד כולם). מתאים לה האמת לעשות את בתיה... בעיקר את הבתיה של הפרקים האחרונים...

למעלה