סקר לשנה החדשה!!!!

סקר לשנה החדשה!!!!

מה הדבר שהכי תזכרו מהשנה החולפת!! הדבר הכי טוב שקרה לכם!! תרשמו 3 דברים!!

MooN aka asdfgh

New member
והחישגוזים!!! ומסיבת מומי לוי!!!

אבל במקום הראשון כמובן, מפגש הפורום שהיה... שהיה פשוט הצלחה מסחררת...

omer peleg

New member
הדבר הכי טוב שקרה לך השנה

היה מפגש הפורום? .................................................

Geez Ball

New member
ברור ש...

1) מסיבת עסק שחור. מוזיקה מצוינת, מלא אנשים, מנחים טובים ואווירה מצויינת 2) מסיבת מומי לוי בג´י ספוט. מומי שוב הוכיח שהוא ענק והיה ממש כיף בהופעה שלו ושל השבט ובכלל במסיבה כולה. 3)חישגוזים. היה טוב-התחשגזתי-הופעות מצוינות. וזהו 4) שיר הבכורה שלי ושל מולטי "הגודל לא קובע" aka "מבוגרים" תסכימו איתי שזה אירוע בפני עצמו. לפי דעתי שיר

double M

New member
וואי זה ממש מביך אנשים....

הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה זה הופעה? אין לכם חיים? לא בא לרדת עליכם אבל זה ממש מעורר רחמים....

DJ$upreme

New member
מה אתה קופץ?

ב-רור שמדובר בתחום של המוסיקה השחורה בלבד, מצחיקול. כך לפחות אני מקווה. אגב, הדבר הכי טוב שקרה לי השנה בכלל, בכל תחום, היה הופעה (אם כי לא בארץ). אז מי אני שאשפוט?

double M

New member
טוב זה קצת אחרת....

אתה בטח מדבר על פרינס (אני טועה?). והופעה של פרינס בשבילך זה קצת יותר מהופעה של מסאבלימינל בשביל רוב הפורום שרואה את סאב כשהוא הולך לאזימוט כל שבוע ושומע אותו ברדיו כל שבוע ורואה אותו בחישגוזים, בבירה, בניצנים, בג´י ובעוד הרבה מקומות. ככה שזה לא ממש אותו דבר... ואם אתם מדברים על אירועי מוזיקה יש כמה בשבילי: *יציאת "שמע ישראל" לחנויות. *פסטיבל ניצנים. *כל ההופעות של מוקי שראיתי בשנה החולפת, אין לי כוח לפרט את כולן. *חישגוזים.

G MaN aka Satla

New member
בהחלט היה משו משו בניצנים

בהחלט זכיתי להיות באחלה מקום , עם חברים טובים , עם אנשים שאני אוהב מהסצנה הזאת(חוץ ממתן) , ים פשוט מדהים , הופעות מעולות סופר דופר מגה גוד וייבז...

RunNGun

New member
אזהרה: לא קשור למוזיקה שחורה

1. המשמח: קורנל פאפורה וסרגיי קונובאלוב משאירים את בית"ר בליגת העל 2. המרגש:אלכס אברבוך עובר את הרף ולוקח מדליית זהב באליפות אירופה. מרגש 3. הטראגי: פיגוע ה-11 בספטמבר בניו יורק. פשוט הלם, כאב, לא נשכח ולא נסלח לעולם!!!!! ויש גם את הפיגועים, והפועל ת"א (כפרה עליך לירון...) ומכבי חיפה ויש עוד מלא. אבל אלה השלושה שעשו לי את השנה לטוב ולרע. שנה טובה לכל הפורום ולכל עם ישראל, מי יתן ולא נדע עוד צער לעולם אבישי

Mc Bang

New member
הדבר הטוב ביותר שלי קרה?

שנכנסתי להיפ הופ בצורה רצינית ואני בעצם לעכשיו חלק נכבד מאוד מהמחתרת הירושלמית ההולכת ומתפתחת עם הזמן! עוד תשמעו מאיתנו וממני!

Mc Bang

New member
אחי...

מייצג אותם? אפשר להגיד אבל בוא אני אסביר לך מה החרא פה... אין כמעט אנשים! אנחנו בקושי עשרה! ומהעשרה האלה אני וחבר שלי (שלא רושם בינתיים בפורום הזה כי הקצב מהיר מדי בשבילו) אנחנו הגרעין הכוונה - אנחנו עוזרים להם בתוכנות לביטים, לתקן ליריקס, למצוא שורה ולשמור על המצב רוח שלהם שהם לא יישברו אנחנו מתחילים גם לגדול, ואפילו יש 2-3 בנות שמתחילות להתעניין בהיפ הופ אז אני מקווה שיצא מזה משהו, לעכשיו לפי כל מי שאני מכיר אפשר להגיד שאני מייצג... כבוד להגיד את זה... :)

double M

New member
נראה לי שאני שמעתי עלייך...

זה לא אתה, זה שאוהב היפ הופ וגר בירושלים?

Mc Bang

New member
גם אני

אוהב היפ הופ וגר בירושלים ואתה AZ מהאיסיקיו נכון?

למעלה