סקר לשוחרים:

kamikazaa1

New member
סקר לשוחרים:

מה אתם רוצים להיות בחיים? השוחרות עזרה לכם בחיים או הרסה אותם? המקצוע שלכם בשוחרות זה המקצוע שאתם רוצים לחיים? מה אתם רוצים לעשות בצבא? ותכתבו מאיזה בית ספר אתם(טכני הולץ או באר שבע...) התשובות שלי: אין לי מושג מה אני רוצה להיות בחיים(ואני בן 17...) השוחרות הרסה לי את חיי החברה כי הבית ספר רחוק לי מהעיר שלי.. וכנראה שיפרה אותי כבן אדם.... אין לי מושג אם המקצוע שלי(חשמל)בבית ספר זה מה שאני רוצה לעשות בחיים... בצבא אני מקווה להיות בנש"מ-נשק מונחה... תשתתפו בבקשה בסקר גם..

נו טוב...

מה אתם רוצים להיות בחיים? רוצה להיות טייסת אבל בגלל הגובה אני לא אהיה, או עורכת דין צבאית, או מדריכת שוחרים השוחרות עזרה לכם בחיים או הרסה אותם? מבחינת משמעת ולימודים עזרה המקצוע שלכם בשוחרות זה המקצוע שאתם רוצים לחיים? אני בחשמל... עדיין לא ממש התחלתי אבל זה נשמע סבבה מה אתם רוצים לעשות בצבא? להיות מדריכת שוחרים או טכנאית מוטסת...

שיהיה.......

מה אתם רוצים להיות בחיים? מנתחת פלסית ודוגמנית השוחרות עזרה לכם בחיים או הרסה אותם? כעיקרון קצת עזרה לימדה אותי כמה דברים על החיים המקצוע שלכם בשוחרות זה המקצוע שאתם רוצים לחיים? מכונות? פחחחח לא... אני ינתח אנשים ולא מכונות מה אתם רוצים לעשות בצבא? ת'אמת לא ממש איכפת לי אבל בטוח לא להיות מדריכה ותכתבו מאיזה בית ספר אתם(טכני הולץ או באר שבע...) טכני חיפה

נו באמת....

מה אתם רוצים להיות בחיים?לעבוד במפעל אלקטרוניקה...
השוחרות עזרה לכם בחיים או הרסה אותם?גם וגםםםםםםםםםם המקצוע שלכם בשוחרות זה המקצוע שאתם רוצים לחיים?כנראה..לא יודע... מה אתם רוצים לעשות בצבא?צל נוף אך ורק תל נוף, טייסת 114 מתחקר אויוניקה.... ותכתבו מאיזה בית ספר אתם(טכני הולץ או באר שבע...)חיפה..

למעלה