סקר לפסח

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
סקר לפסח ../images/Emo157.gif../images/Emo158.gif../images/Emo155.gif

תעשו העתק הדבק שנדע על מה עניתם , (תודה למורי מפורום שבתות וחגים
) איפה אתם בסדר ? מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? מי הבן המועדף עלייכם ? מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? מה המכה הכי מיותרת? מה המכה הכי שווה ? מה אתם רוצים לאפיקומן ? איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? ומה עשיתם? קטניות או לא ? יאללה לענות

ufo11

New member
אוקיי:))) הבה נענה על השאלון:)

1. בסדר? אני אצל סבתא ואחר כך בטח אצל מותק:) ('סדר?) 2. יש הרבה מאכלים שאני אוהב לאכול..זו קצת בעיה. אממ... כבד קצוץ? סלט מיונז? אה... דג סול:))) אמממ... והאמת שעוד מלא דברים טעימים שאני אוכל אצל מותק...אז בואו נסכם שאני אוהב הכל:) 3. נוטלה או שוקולד שחר? ואללה.. הכנסת אותי לדילמה. תני לחשוב על זה כמה ימים. 4. בן? אני יותר מעדיף את מותק :) 5. אני לא מתמצא בזה יותר מדי בכל עניין הקושיות האלה. 6. מתוך עשר המכות, לדעתי סדרת ה"עד"ש" מיותרת. למה לפגוע במאכל האהוב שנקרא עדשים? למה למה למה? בושה! (לא נו באמת... אין לי מושג מה מיותר) 7. מכה הכי שווה? נראה לי ברד:))) דמיינו עצמכם הולכים לכם ברחוב, ופתאום נוחת עליכם מטר של כדורי פינג פונג קשים כאלה:)כואב לא? 8. מה אני רוצה לאפיקומן? אמממ.... זה לא יגמר אם אני אתחיל לספר:) 9. איזה שיר? עזבו אותכם משירים. הכי חשוב שרואים שרשום "הגדה של פסח" ואז מתחילים לאכול:) 10. 4 כוסות יין/תירוש? לא זה ולא זה (נו באמת, שכחתם שאסור לשתות יין? וחוץ מזה אני לא אוהב תירוש). 11. אף פעם לא השתכרתי כי פשוט אף פעם לא שתיתי (שתה... אשתה... שתה אשתה 4 כוסיות...עאלק) 12. לא הייתי צריך לעשות כלום. פשוט אכלתי כל הזמן. 13. קטניות? בכיף למה לא? מה רע בהם? למה להפלות? חוצפה! :)))

qt1

New member
התשובות גורמות לצחוק ב-2 הפורמים

איפה אתם בסדר ?-אצל אמא שלי ובעלה בגלל שמושי סיפר על האוכל הטעים של סבתא שלו וגרם לי לחשוב על הילדים שלי והזכרונות שלהם
מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ?-את האוכל של אמא שלי
מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ?-מצה בגריל עם גבינה צהובה
מי הבן המועדף עלייכם ?-זה שלא ידע לשאול הוא הרי יצא הכי גדול בסוף
מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? -"מ'נשתנה"
מה המכה הכי מיותרת?-כולן
מה המכה הכי שווה ?-מרביצים בורחים לא?
מה אתם רוצים לאפיקומן ?ג'יפ , אבל הם יצחקו כמו שהם צחקו כשהייתי ילדה וביקשתי אופניים
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ?-שלושת האחים קוראים לזה
?"והרשע מכל אישאה לקח מרשעת איומה , זה זה
4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? -תפוזים לא מוגז please /קרלסברג גם הולך ,תירוש מתוק לי ולא אוהבת יין
כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? ומה עשיתם? -השתכרו בשבילי תמיד ותמיד ברחתי
קטניות או לא ? להיות להיות
חגשמח

Blueberry Kiss

New member
אני עונה...

אצלינו מצה עם כבד קצוץ- אני יודעת שזה מוזר מצה עם נוטלה ולגבי כל השאר- לא ממש אכפת לי אה, אבל אני אוהבת את חד גדיא ותירוש. ובטח שקטניות- מה יש לאכול אם לא אוכלים גם קטניות?!

hashy

New member
תשובות שלי

איפה אתם בסדר ? אצל אחות של בייב עם שתי המשפחות ואמא שלו שהשבוע גיליתי שהרסתי לה את ויטרינת הקודש המשפחתית...}-: [בייב מוסיף שהיו שנים שהיה אסור לנשום לידה] מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? אני - קניידעלך של אמא שלי, עוף ביין וכמובן פיתות דרוזיות (שתמיד איכשהו טעימות יותר בחג) מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? עוגת המצות שאבא שלי עושה. מי הבן המועדף עלייכם ? אני - הבן של חברה שלי. מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? אני - מה זה קושיות? מה המכה הכי מיותרת? מכת בכורות - עד שהגיעו אליה, כמה כבר גברים נשארו? מה המכה הכי שווה ? צפרדע - משלמים בצרפת על קילו צפרדעים... מה אתם רוצים לאפיקומן? את ה 1,000,000$ של הסקר הקודם ואת האי הבודד איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? אחד מי יודע- זמן המנוחה הטוב ביותר... 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? 4 כוסיות עם תירוש-חולה על זה, אין הסבר לדבר... כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? אף פעם, למרות שבסדר עם המשפחה של האקס שלי כשהתחילו להרביץ אחד לשני עם בצל ירוק בדיינו חשבתי שכן... קטניות? לא, להיות.

hashy

New member
התשובות של J2F הידוע בכינויו בייב

איפה אתם בסדר ? אצל אחותי עם שתי המשפחות ואמא שלי ואותה ויטרינה... מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? חרוסת וחזרת של אמא שלי מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר? עם כפית, לא אוהב דיקטים... מי הבן המועדף עלייכם ? כמובן שהרשע, כבר יותר משלושים שנה רק אני קורא אותו בסדר (ולסדר) מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? השישית שלא הרבה מכירים... מה המכה הכי מיותרת? נשים, במיוחד האקסיות שלי. מה המכה הכי שווה ? חושך - "היא לא תדע מי צבט לה בתחת". מה אתם רוצים לאפיקומן ? 240,000,000 ערבים בים וסיבוב על קלאודיה שיפר. טוב, אפשר לוותר על קלאודיה שיפר.... איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? אחד מי יודע- זמן המנוחה הטוב ביותר... 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? למה רק 4? יין!!! כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? לא. יין לא משפיע עליי [האשי - אני עדה... אחרי בקבוק וחצי הוא כמו שאני אחרי חצי כוס] קטניות או לא ? בעניין הזה אני ספרדי.. חג שמח

qt1

New member
../images/Emo103.gifברוך הבא בייב../images/Emo24.gif

תודה על שהשתתפת בסקר

epi

New member
תשובות....

איפה אתם בסדר ? בבית עם משפחה. מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? מצה מצופה שוקולד מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? שוקולד השחר מי הבן המועדף עלייכם ? רשע מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ?לא זוכרת אותם כבר. מה המכה הכי מיותרת? מכת בכורות מה המכה הכי שווה ? דם מה אתם רוצים לאפיקומן ? רכב איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? דיינו 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? יין כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? ומה עשיתם? עדיין לא יצא לי להשתכר קטניות או לא ? בלי קטניות אצלנו בבית. חג שמח לכולם

epi

New member
שינוי בתשובות...

איפה אני בסדר? בבית עם המשפחה ואחרי זה עובדת

qt1

New member
../images/Emo93.gif בערב חג יש שמירה../images/Emo35.gif

קבלי

epi

New member
כן בערב חג יש

ואותי דפקו לעבוד אני מנסה לשנות את זה

בלופ

איפה אתם בסדר ? עובדת ומופיעה בסדר של הקיבוץ מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? שום דבר מהמאכלים של החג מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? לחם מי הבן המועדף עלייכם ? היפה מכול(חחחח נו מה כול אח מהבנים הוא נאכס!) מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? מה הקושיות? מה המכה הכי מיותרת? חושך מה המכה הכי שווה ? חושך(לא זאת לא המכה היחידה שאני זוכרת) מה אתם רוצים לאפיקומן ? אין אצלנו אפיקומן אבל נגיד והיה... אממ... כסף למוצרי איפור עיינים(היחידי שאני משתמשת) או דיסק(ים) איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? 'בוא ואשק לך' 'חד גדיא' ו'מה יפית האביב' 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? תירוששששש כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? ומה עשיתם? 0000000000000(אפס במילים שלא תחשבו שפספסתי מספר) קטניות או לא ? מה?

S E M 151

New member
תשובות לסקר

איפה אתם בסדר ? מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ? על האש
מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ? - השחר
מי הבן המועדף עלייכם ? החכם
מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? שאר ירקות
מה המכה הכי מיותרת? בכורות - זה מפחיד
מה המכה הכי שווה ? דם - מגניב כמו מדע בדיוני
מה אתם רוצים לאפיקומן ?כמו הילדים - כסף
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? חד גדיה
4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? חצי חצי
כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? אחת
ומה עשיתם? נרדמתי
קטניות או לא ? לא בוצע ביחד ובתיאום עם בתי הבכורה מרב, מהצופות הפסיביות של הפורום. ושיהיה לכולם חג פסח שקט ושמח

qt1

New member
היי למרב הפאסיבית ותודה ../images/Emo24.gif

את יותר ממוזמנת להפוך לאקטיבית , בקצב שלך...

ותשובותי ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

איפה אתם בסדר ?אצלך בבית!
מה אתם הכי אוהבים לאכול בפסח ?על האש
מה עדיף מצה עם נוטלה או מצה עם שוקולד השחר ?נוטלה
מי הבן המועדף עלייכם ?
מה הקושיה הכי מעפנה לדעתכם ? כל הקושיות
מה המכה הכי מיותרת?לודעת
מה המכה הכי שווה ?
מה אתם רוצים לאפיקומן ? אממ..אנערף
איזה שיר אתם הכי אוהבים בהגדה ? אחד מי יודע..חחח 4 כוסות יין או 4 כוסות תירוש ? תירוש. כמה פעמים השתכרתם כבר ליד שולחן הסדר ? ומה עשיתם?3 פעמים..התחרפנות,ואמרתי דברים שלא ממש רציתי להגיד...:-@ קטניות או לא ? אה אה
יווווווווו הכלבים שלי לא מפסיקים לריייייייייייייב!!!!!! חחחח

למעלה