סקר לפורום.

IDNTFS

New member
סקר לפורום.

חברים, אני חייב להחליט מה יותר גרוע: 1. ילדים בני 15-20 שסוללים את דרכם בסצינה החנונו-פוליטית, כשהם א. (אלה לרוב זכרים) מתייחסים לכל דבר בלשון נקבה, אבל הייתי מת לראות איזה נזק גופני ייגרם להם אם הם ינסו ללכת להשתין מתישהו בשירותי נשים, ב. לא מבינים את התפקיד החשוב של ההומור השחור בפאנק-רוק והפיוז שלהם נשרף מהר יותר מלבקן ביום אוגוסט שמשי, ג. אם מישהו יגיד להם "לא בוכים על חלב שנשפך" הם יענו לך משהו כמו "אני מקווה שאתה מתכוון לחלב סויה, יא אוהב אנשים". 2. ילדים בני 15-20 שחושבים שבפאנק-רוק, כמו במתמטיקה, מינוס כפול מינוס שווה לפלוס, אז אם הם ימחו נגד המחאה, זה יוציא אותם פטישים ואינדיבידואלים משהו אורגינאל. הנוסחא היא משהו כמו "אם אתנגד לתפיסה שהפאנק נוטה לשמאל, אביס את המערכת הזו הפוך על הפוך". כאילו, יש אנשים שהם במיעוט עם הדעה שלהם, ומתווכחים איתם וקוראים להם בשמות והגאונות שלהם מתבהרת רק כעבור שנים, קופרניקוס, למשל, אבל בפורום הזה אני לא רואה את קופרניקוס, הדבר היחיד שאני רואה פה בכמויות ושמתחיל ב"קו...", כולם יודעים מה הוא. ;) אני, את האמת, כבר הרבה חדשים שומר על PMA, אבל אני שונא את שתי הקבוצות האלה באותה המידה. ומה אתם חושבים?

danielelsohn

New member
אני לא מבין את הבעיה במספר 1

את הפיוז הנשרף אני מבין, אבל כל שאר הדברים נראים לי לגיטימיים, אולי גם ה"לא בוכים על חלב שנשפך" קצת קטנוני אבל תכלס, אין שום בעיה בלדבר בלשון נקבה, וגם טבעונות זה דבר חיובי בסופו של דבר (מדבר בתור לא טבעוני)

Stormtrooper

New member
הומור שחור

יחד עם פאנק, הדבר היחיד שעושה את החיים טיפה יותר נסבלים. ואני טבעוני.

danielelsohn

New member
אם כך, אני מסכים איתך אבל

לא הבנתי כל כך אל מי אתה מתייחס כשאתה מתאר את אותן אנשים.

IDNTFS

New member
"אותן אנשים"...

כן, אין פה שום בעיה. אין בעיה גם בלא לכתוב עם אותיות סופיות. אין בעיה גם עם ללכת עם משקפיים כשהראייה שלך בת זונה. וגם ללכת עם התחתונים על הראש - זה בסדר. אתה יודע מה, אם אתה דבק ככה במטרה, אז בוא תצא באמת גבר (הבנת? hehehe), תלך כבר עד הסוף ותתחיל ללכת עם בגדי נשים. פאנק-רוקרים גדולים ממך כמו דרף סקראץ' מ-Fear, דון בולה מ-Germs, וברק מאירי מ-Mahleket Hanikot Shotrim כבר עשו את זה. מה אתה אומר? אני אבוא אישית ללחוץ לך את היד על האומץ.

danielelsohn

New member
אני רואה את עצמי כחסר מגדר

לא כאישה ולא כגבר, לא אכפת לי באיזה מין תקרא לי אבל ההעדפה האישית שלי היא ללכת עם חולצה ומכנסיים, אסור לי?

Stormtrooper

New member
נראה לי שלזה JNF לא התכוון

אז לקראת הערב כל האנשים מתבקשים לזרוק לפח את החשיבות עצמית המזויפת שלהם, ולהכנס לפוגו.

gs1234

New member

gs1234

New member
קומוניסטים?

קואופרטיביסטים? קוקני ריג'קטס? קוקספארר פאנס? (אל תדאג, הבנתי)

RedSnake

New member
1)

כי פוליטיקה זה לחנונים אני בפאנק רק בשביל הצחוקים והבאנגים

IDNTFS

New member
אפילו שרמזת פה...

שאולי לי יש איזשהו עניין בדבר ההיפי הזה שנקרא "באנגים", אני לא ארד עליך יותר מדי, כי אני לא חושב שזה הוגן - אני לא מכיר אותך ולא יודע בן כמה אתה (אני רק יכול לנחש ). אבל הרושם שנוצר לי מהתגובה שלך הוא שאתה עדיין בשלב שאתה מנסה להגדיר את הזהות שלך בעזרת משהו שהוא גדול ממך ועליך בכמה וכמה מידות, במקום לעזור להגדיר ולהשפיע על המשהו הזה מתוך להט אמיתי. אתה מזלזל בתפקיד של ה"צחוקים" (או שאולי לא הבנת נכון את מה שכתבתי על ההומור השחור בהודעה המקורית שלי) בפאנק? אתה רוצה להרגיש כמו קדוש מעונה עם ה"אלטרואיזם" הזה? עדיף שתלך להיות נזיר ותסע להקריא את התנ"ך לילידים איפשהו. אני מציע שתענה לעצמך על כל מיני שאלות לפני שיקרה אחד משני דברים: 1. נרוויח עוד אקטיביסט מתוסבך ומוזר שאף אחד מחוץ לקהילה האקטיביסטית לא יוכל לקחת ברצינות. 2. תמשיך לחשוב על הכל בנוסחאות, תשנן טקסטים ותיקח הכל ב-100% רצינות ותישרף תוך מקסימום שנה, ואז באמת תהיה בפאנק רק בשביל הבאנגים והצחוקים. בשתי האפשרויות האלה סביר להניח שגם תריח די רע, וזה אף פעם לא נעים לאף אחד. הצעד הראשון לדרך נכונה יותר הוא להוריד את התקליט הזה: http://myfatetohate.wordpress.com/2007/12/11/crucifix-dehumanization

Chizo Nation

New member
הדבר היחיד שהוא רמז אליו

זה אולי ציניות ומצדי 2 הדברים דפוקים באותה מידה, אבל לא באותה קטגוריה של דפוקים. 1 זה מעצבן, 2 זה מפגר רצח

RedSnake

New member
רמזתי ש

לדעתי כתבת הודעה שדי משטחת עומק של דברים ומזלזלת בהרבה אנשים שאתה אולי לא מבין אותם (סעיף 1 פס' א'), אבל זה לא אומר שהם בהכרח סתם חנונים מיותרים. אני בהחלט לא מזלזל בהומור של הפאנק, להיפך, בעיניי פאנק הוא כלי שדווקא הפרובוקטיביות שבו ו"שימת הזין" שלו על מוסכמות זה מה שהופך אותו לכל כך טוב וחשוב. התאהבתי בפאנק בדיוק בגלל הדברים האלה, אני בטח לא מזלזל בהם.

למעלה