סקר לסיכום כל לילה

סקר לסיכום כל לילה

1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'? 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות? 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו 4.הרגע המיותר של התוכנית 5. 60 השניות הגדולות שלכם 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו 7.ראיון אחד שתזכרו 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)? 10.בכמה מפכ"לים היית? 11.הפינה האהובה ביותר 12.היה בתוכנית וחבל שנעלם 13.נגן אהוב/מוערך 13.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)? 14.אתם מוזמנים להוסיף קטגוריות

פולי3

New member
Moi../images/Emo13.gif

. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'? תוכנית ראשונה, אח"כ נעלם קצת, וחזרתי. 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות? בכ-103 תוכניות, אני מניחה. 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו מהצילומים, ששאלתי שאלה בקהל. לא אשכח !
4.הרגע המיותר של התוכנית .... נאמ, לא זוכרת מה זה היה *בדיוק* 5. 60 השניות הגדולות שלכם אין אחד. 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו רק תלמידים דילסקטים מסיימים תיכון בכיתה ב"י. סתם זה הצחיק אותי ועלה לי בראש עכשיו [: 7.ראיון אחד שתזכרו אין. 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר הזה עם הביצים היה מפגר, אבל אני אזכור אותו 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)? 3. 10.בכמה מפכ"לים היית? 4 11.הפינה האהובה ביותר מיקרו !!!!!!!!!!111

vitamin P

New member
ואיי שכחתי את המיקרוווו

צריך להחזיק את המיקרוווווו
ערוץ 10 צריכים להפוך את המיקרו לתוכנית נפרדת של אסף הראל כל יום לפני החדשות תוכנית של דקה וכמה שניות חחחח

vitamin P

New member
../images/Emo13.gif אני

1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'? מהתוכנית הראשונה 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות? לדעתי??87-93 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו:שישים שניות על אבות
אני תמיד מזכיר את זה לאבא שלי אז אני גם זוכר חחח 4.הרגע המיותר של התוכנית:הפרסומות 5. 60 השניות הגדולות שלכם: כנכתב ב3 אבל יש עוד הרבה מצוינותת- אחלה כותבים
6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו: לא זוכר איך זה הולך אבל: רק כשאתה עובר טסט אתה יודע באמת אם אבא שלך אוהב אותך
7.ראיון אחד שתזכרו: נגיד שגיא זוהר 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר:לא זוכר את כולם אבל השבוע הכי הצחיק אותי הכושים העבריים 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)?4 פעמים ואם כולל היום בערב אז 5 10.בכמה מפכ"לים היית?1 ואם היום בערב אז 2 11.הפינה האהובה ביותר:שהוא שם בועות לקהל
הלוואי שיהיה היום אבל זה בדרך כלל על האנשים באמצע לא? 12.היה בתוכנית וחבל שנעלם: הקטע הנ"ל 13.נגן אהוב/מוערך: שחררררר 13.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)?נברר שבוע הבא ואני מבטיח לכתוב פה על זה 14.אתם מוזמנים להוסיף קטגוריות: 15. גם את/ה היית בטוח/ה בהתחלה שהאולפן של כל לילה הרבה יותר גדול?
התשובה שלי היא כן חח

vitamin P

New member
לא ......

זה עניין של ביטוח מקיף שלא כל כך משתלם אז אני די מבין את זה

la bella dama

New member
אם כבר העירו אותי מוקדם../images/Emo122.gif

1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'?
ראיתי קצת בהתחלה ואח"כ חזרתי לראות אחרי שהוכחלתי פה 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות?
אני מקווה שלרוב 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו
כמובן את התוכניות שהייתי בהן 4.הרגע המיותר של התוכנית
אין ספק אבי ביטר..חחחחח 5. 60 השניות הגדולות שלכם
יש המון מצחיקות,לא זוכרת את כולם 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו
רק בישיבות כולם זוכרים איפה הם היו שעצרו את יגאל עמרי-עצוב אבל נכון,אבל יש עוד.. 7.ראיון אחד שתזכרו
ספציפי אחד אני לא חושבת שיש 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר
שהיינו שם בתוכנית 100 היה טלמסר מצויין 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)?
הייתי רק במפגשי פורום שם,והפעם זאת הפעם ה3 10.בכמה מפכ"לים היית?
4 11.הפינה האהובה ביותר
עוד כמה דברים ש... 12.היה בתוכנית וחבל שנעלם
התוכנית עצמה?!חח,המיקרו,שראיתי את זה בהתחלה זה היה מצחיק 13.נגן אהוב/מוערך
כולם שם ממש מוכשרים 13.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)?
התוכנית היחידה שהוציאה אותי מהמחשב-אז אני מניחה שאני אשאר לי פה ואדבר עם חברים 14.אתם מוזמנים להוסיף קטגוריות
כיף,למה לא,רק אין לי כוח לחשוב

אני! ../images/Emo125.gif

1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'? מהערב הראשון.
2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות?אני אעריך שיותר מ- 100. פספסתי מעט מאוד תוכניות, יחסית. 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו: אני מאמין שזה היה הרגע שבו הגענו לאולפן, לראשונה. 4.הרגע המיותר של התוכנית: 5. 60 השניות הגדולות שלכם: שישים שניות על רדיו. 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו: "רק לונדון וקירשנבאום בנו שולחן מיוחד בו שניהם יכולים לשבת בצד שמאל." 7.ראיון אחד שתזכרו: אלכס אנסקי. לעולם לא אשכח.
8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר: שוב, אלכס אנסקי (זוכרים?
) 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)? 5-6 פעמים, לדעתי. 10.בכמה מפכ"לים היית? בכולם.
11.הפינה האהובה ביותר: אויש, פינת המיקרוגל, ז"ל. 12.היה בתוכנית וחבל שנעלם: הגבוה עם הטרומבון, דההה... 13.נגן אהוב/מוערך: בשיא הכנות, טל הפטר. אני חושב שהוא צריך לקבל תוכנית לייט-נייט בעצמו.
13.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)? (תשכחו מזה שאני מנהל הפורום...:) טל ברמן, בערוץ ביפ.

שלי

1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'? מהערב הראשון. 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות? בכלמעלה מ95% מהתכניות. 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו תכנית ה50, אחת הטובות. 4.הרגע המיותר של התוכנית הרצל הבולמי. 5. 60 השניות הגדולות שלכם 60 שניות על חדשות / טלויזיה / ערוץ 10. 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו רק עובד בקרקס וגיא זהר מופיעים אחרי גמד. 7.ראיון אחד שתזכרו גיא זהר. 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר הטלמסר במורס, שהכנתי אני. 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)? פעם אחת, נכון לעכשיו. 10.בכמה מפכ"לים היית? 1, נכון לעכשיו. 11.הפינה האהובה ביותר 60 שניות. 12.היה בתוכנית וחבל שנעלם הזפזופ לערוצים אחרים ו"דברים שקרו השבוע בטלויזיה". 13.נגן אהוב/מוערך שחר בלכרוביץ'. 14.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)? אמצא חיים ואלך לישון מוקדם.

גם אני עונה

1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'-->החל מהשבוע השני 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות?-->90% מהתוכניות הרגילות, ו-3 לקטים 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו:-->מה ההבדל בין רוחמה אברהם להיפופוטם עם חציל בתחת?-חציל בתחת. גם את פרופסמן אני אזכור. 4.הרגע המיותר של התוכנית:-->המיקרו(פחדתי שיהיה פיצוץ באולפן) 5. 60 השניות הגדולות שלכם:ת"א,סטודנטים, אסף הראל,אמהות ועוד 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו:רק כשאתה נוסע לטיול בחרמון, אתה שמח לראות את קרית שמונה 7.ראיון אחד שתזכרו-->פנינה רוזבלום:כרגיל היא יצאה מטומטמת 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר-->קטע האנימציה של אודי דוניד וצביקה 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)?7 כולל היום 10.בכמה מפכ"לים היית?כולם 11.הפינה האהובה ביותר:60 שניות והומור מפולח קהל 12.היה בתוכנית וחבל שנעלם:הגבוה עם הטרומבון 13.נגן אהוב/מוערך:שחר 13.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)?--> אצפה במשחק מכור 14.אתם מוזמנים להוסיף קטגוריות-->

too much tv

New member
באופן יוצא דופן ולרגל הפרידה

קורעת הלב
מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'?
מהתוכנית הראשונה מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות?
כמעט כמעט בכולן רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו
הפרצוף של אסף בתוכנית ה100 , כשעל המרקע אסף משנת 94. הרגע המיותר של התוכנית
הבדיחה על עופר שלח. פנינה רוזנבלום. 60 השניות הגדולות שלכם
ה60 על אסף, 60 שניות על משפחות משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו
"רק גיא זוהר ומאלף אריות בקרקס מופיעים ערב ערב אחרי גמד"
"רק בכלא לכל אסיר יש מכסה"
"רק בקשר משפחתי הילדים תמיד נדפקים" ראיון אחד שתזכרו
אלכס אנסקי. מילי אביטל. עומר ברנע. ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר
הביצוע עם הקהל בסגנון הצופים. כמה פעמים היית קהל בתוכנית?
מעט מדי (5) בכמה מפכ"לים היית?
טרם הספיקותי. הפינה האהובה ביותר
הטלמסר. היה בתוכנית וחבל שנעלם
החולצה הכתומה. נגן אהוב/מוערך
כולם. מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)?
אחזור לעבוד כרגיל...

זונע

New member
אני אענה זריז

אתם יודעים, ארץ נהדרת וזה. את התשובות שלכם אקרא כשאחזור. בבקשה אל תכתבו יותר מדי עד יום שלישי:) 1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'?-אחרי 20 תוכניות בערך 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות? 60-70 אני מניח 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו-לא זוכר....חחח 4.הרגע המיותר של התוכנית-סטפני. מיותר לחלוטין. חוץ מהאחרון חח! 5. 60 השניות הגדולות שלכם-התמכרויות היה אחלה אם אני זוכר נכון 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו-'רק בטיולי בית ספר אומרים לך לבוא עם מצב רוח טוב אבל אומרים שאסור להביא ג'וינט'. זה לא ציטוט מדוייק, אבל זה בערך. 7.ראיון אחד שתזכרו-גיא זהר... 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר-המצוייר!!! חוי! ענק! 'הלו סביקה!!!' 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)?-פעם 1:) 10.בכמה מפכ"לים היית? 1. עזריאלי. היה מצחיק וגם נעים. 11.הפינה האהובה ביותר-הטלפון שהקהל מתקשר... 12.היה בתוכנית וחבל שנעלם-דקה במיקרו!!!!!!! 13.נגן אהוב/מוערך-בני בשן...'מגיע לי יותר, להלהלה'. אה, והאלו עם ה'מים מים מים...' בנות נחמה או משהו. 13.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)?-אחרוש על פורום הומור שחור, כנראה. 14.אתם מוזמנים להוסיף קטגוריות-אתם מוזמנים לראות ארץ נהדרת, מתחיל עכשיו אתגעגע אליכם, מה אכפת לי שזה ל-4 ימים בקושי

זונע

New member
אה, נגן מהתזמורת....

כולם מלכים!!! הפטר גם קופצני אז מה טוב

krush kontaker

New member
הרגעים שלי

1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'? - מהתוכנית הראשונה, חבל ששאר האנשים בבית לא התחברו אליו מהתחלה ולקח זמן עד שחזרתי לצפות באופן סדיר פחות או יותר ולשנות את הרגלי הצפייה בבית. 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות? - אני מניחה שבכ-60 או יותר תוכניות. 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו - אסף 'מתנצל' בפני רוחמה אברהם וכותב על הלוח "לעולם לא אתנצל בפני חברי כנסת". ענק. וכמובן עלילות הרצל הבולמי. הייתה תוכנית מדהימה, אסף הראל אחד המקסימים.אבל למה הייתי מוכרחה לאכול כל כך הרבה? אני כל כך שמנה ומגעילה....
4.הרגע המיותר של התוכנית -משחק השקט. 5. 60 השניות הגדולות שלכם -על צמחונים, תל אביב, תיכונים, וואיי, היו כל כך הרבה, אני לא זוכרת.... 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו -"רק צמחונים פדופילים אוכלים עלי בייבי" 7.ראיון אחד שתזכרו -אמיר קוסטריצה, שי ודרור, עודד קטש, ועוד כמה. 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר - לא מצליחה להיזכר מה היה הכי מוצלח, אבל אהבתי שהתזמורת התחפשה לירקות.... 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)? -פעמיים, שניהם במפגש פורום. 10.בכמה מפכ"לים היית? -שניים. 11.הפינה האהובה ביותר -המונולוג בפתיחה (אני תמיד צוחקת) 12.היה בתוכנית וחבל שנעלם -המיקרוגל, בדיקת הכישרון של הקהל בכל מיני תחומים (חשבתי שיהיה המשך למיטה מאיקאה) 13.נגן אהוב/מוערך -שחר מתוקקקק...... וגם זה שקופץ מאחורה כל פעם. 13.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)? -אין לי מושג. אראה שידורים חוזרים. (כמה עצוב) 14.אתם מוזמנים להוסיף קטגוריות הפתיח שמכריז על "קבלו את המנחה היחידי בטלוויזיה" שהכי אהבתם? - משום מה רק שניים זכורים לי עכשיו... "קבלו את המנחה היחידי בטלוויזיה שנולד בלידת עכוז ועדיין לא התהפך (?)" ו "קבלו את המנחה היחידי בטלוויזיה שכולם חושבים שהוא לא רוצה אבל בעצם הוא לא יכול"

lirandr

New member
מה לא עושים בשבילך../images/Emo67.gif

1. מתי התחלת לראות כל לילה את 'כל לילה'? מהתוכנית הראשונה 2. מתוך 100 וקצת תוכניות שהיו עד היום, בכמה יצא לך לצפות?כל התוכניות פחות 2 3. רגע אחד מתוך התוכנית שתזכרו-מורן אטיאס ה
ובקי גריפין
וגם את הקרמבו
4.הרגע המיותר של התוכנית היו כל-כך הרבה... 5. 60 השניות הגדולות שלכם סטודנטים 6.משפט אחד מתוך 60 שניות שתזכרו רק בקרית שמונה ובחיזבאללה בונים על הקטיושות שיפתרו להם את הבעיות בחיים. 7.ראיון אחד שתזכרו אין כזה... 8.ביצוע הטלמסר המוצלח ביותר לא משהו... 9.כמה פעמים היית קהל בתוכנית(כולל מפגשי פורום)? פעם אחת 10.בכמה מפכ"לים היית? 0 וטוב שככה
פשוט , פחדתי מאלירן
11.הפינה האהובה ביותר כשנגמרת התוכנית והוא עובר לגיא זוהר
12.היה בתוכנית וחבל שנעלם התוכנית עצמה
13.נגן אהוב/מוערך הם לא בדיוק PEARL JAM 13.מה תעשו כשכל לילה לא תהיה באוויר(על איזה פסיכיאטר אתם ממליצים)? אחזור לארכיון ואוסיף
- לכל ההודעות.
14.אתם מוזמנים להוסיף קטגוריות סע לים.
לירן.

למעלה