סקר לסופ"ש

ofirshai

New member
סקר לסופ"ש

אז איזה אמנים/להקות אתם חושבים שקיטשים במיוחד, ואחרי שמיעה אחת אתם חוטפים הרעלת סוכר?

ofirshai

New member
אוקי אז

הילארי דאף אטומיק קיטן אס קלאב 7 (למרות שיש להם שירים חמודים) מריה קארי בקסטריט בויז אנסינק וזה מה שכרגע עולה לי בראש...

dor307

New member
יש יותר מידי

אלי ואלJ,או איך שלא יקראו להן. כללל אומני דיסני(איך מעצבן שהם מנסים לעשות שירים יותר "מחוספסים") ווסטליף התקופה שאחרי WORL OG ARE OWN סלין דיון אינסיק(רק בגלל שאופיר הזכיר את זה) דני מינוג ג'ימס בלאנט

ofirshai

New member
נכון! שחכתי את ג'יימס בלאנט והיי מיוזיקל!

גם ג'סי מקרטני די קיטשי, אפשר להכתיר אותו בתור הגרסא הגברית של הילארי דאף...

Berliner star

New member
גם אני לא

מתה על ג'סי מקרטני

Dana Mi

New member
אני לא יודעת אם אני יכולה לבחור....

אני לא מתביישת לשמוע דברים קיטשיים ! אני דווקא די אוהבת את כל מה שרשמתם פה.. למשל: אס קלאב 7! (אופיר.... אבל למה?
) הילארי דאף, אטומיק קיטן - אוהבת! ואור, אני דווקא די אוהבת את High School Musical.. לא יודעת אם אני מתה על הקריירות סולו שלהם, אבל אני מתה על הסרט והסאונדטראק.. אין מה לעשות - לפעמים אני שומעת דברים קיטשיים (אבל הרבה פעמים אני לא!! לפחות לא הלהקות שאני שומעת מאז שאס קלאב התפרקו). אני יותר שונאת את האלה שמתכחשים למי שהם! למשל מוטייה - היית בשוגאבייבז, תתמודדי! אני כל כך שונאת את ההצהרות של "מה-שעשיתי-היה=כל-כך-גרוע-ועכשיו-אני-אעשה-כאילו-זה-לא-מה-שבעצם-הביא-אותי-לכאן-ואני-אוציא-סינגל-ואראה-לכולם-שאני-בחורה-אמיתית!!-שמעתם?????-אני-בחורה-אמיתית!!!!!!!!!!". זה ממש מעצבן אותי.. שונאת שמישהו עושה משהו ואז מת לצמאת בקריירת סולו רק כדי להשמיץ את זה ולעשות כותרות.

ofirshai

New member
רוצה לשמוע משהו מצחיק בקשר למיוטיה?

במלא ברעיונות היא יורדת על עמאל, ואז הרעיון אחד עמאל נתנה לה מכה מתחת לחגורה שאמרה שהיא בכלל זו שכתבה את סינגל הבכורה של מיוטיה, עוד לפני שהיא הצטרפה לשוגביבז! חוצמזה קראתי שהיא תופיע בשבוע הקרוב עם גרוב ארמנדה, והיא מתכוונת להופיע עם השירים של השוגביבז
(ולא אמרתי שזה רע לשמוע קיטש, אם תשימי לב כתבתי שלאס קלאב יש אחלה שירים...)

dor307

New member
עמאל כותבת שירים?

אז זאת הסיבה שהיא לא יודעת לרקוד...עכשיו, מה התירוץ של היידי?

ofirshai

New member
בטח הקול המקסים

כל עוד הן יודעות לשיר טוב בלייב לא אכפת לי שהן לא יודעות לרקוד... (ריקוד הרובוטים של FLM
)

למעלה