סקר לנוער ולילדים

roeid

New member
סקר לנוער ולילדים

שלום לכולם הרשו לי להציג לפניכם את עצמי ,שמי רועי בן 30 מאור יהודה,אוהב את תחום הקולנוע והטלוויזיה ,בימים אלה אנו חושבים לביים ולצלם סרט /סידרת נעורים ישראלי לטלוויזיה ,אשמח אם תכתבו לי את הדעתכם בהודעה הנוכחית הזאת

סקר:
1.דרמה
2.אהבה
3.אקשן
4.מדע בדיוני ופנטזיות
5. דרמה מוזיקלי
6.קומדיה
7.אחר: נא לפרט
נשתמע
רועי

d1f2

Well-known member
כל התשובות נכונות?

אם תמפה את הסדרות לנוער שהופקו בעשור האחרון בישראל תגלה שכל אחת מכילה המון אלמנטים מכל מה שרשמת, גם אם ה"ז'אנר המרכזי" של הסדרה הוא ז'אנר מאוד ספציפי.
&nbsp
ההמלצה שלי היא שתמפה את כל הסרטים והסדרות שהופקו, הנושאים המרכזיים שלהם, מה עבד בהם ומה לא - ותעשה משהו מקורי שלא נעשה.
&nbsp
הדבר הכי חשוב הוא סיפור חזק ומותח. בלי סיפור חזק אף אחד לא יתחיל לצפות. בלי מתח אף אחד לא ימשיך לצפות. לגבי כל השאר אפשר כבר להתגמש...

dorin1902

New member
אני האמת טיפוס של דרמה מוזיקלית

עוד לא התגברתי על הסוף של השיר שלנו

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מוסיף ליוסי משהו
חשוב מאוד שזה יהיה בסגנון של סדרות כגוון "האי " "מתים לרגע " שבהם כל העלילה איכשהו בסופו של דבר נקשרת בעלילה המותחת .. וכמובן שזה לא יהיה הזוי מדי .( (ראו מקרה גאליס )
בהצלחה רועי (היי יש לנו אותו שם!)
מצפה לעדכונים
&nbsp

roeid

New member
כן אל איזה עלילה ?

אתם מעדיפים???
שהכל יהיה מדע בדיוני?
שיבוסס סיפור על אהבה
משולב?
מתח ופעולה?
או שבעצם משולב ?

ברור שמשולב

אין סדרות טהורות שעוסקות רק בדבר אחד.
&nbsp
פנטזיה ומדע בדיוני והרפתקאות ומתח זה הבסיס, אבל האהבה והרומנטיקה וגם כמה דברים מצחיקים זה התוספת.

Roei152

Well-known member
מנהל
טיפ מאוד מרכזי שאני נותן לך
לא לזלזל בצופים שמולך , אם אתה רוצה לכתוב סדרת נוער לגיל 8 ומעלה , לא לזלזל בהם ...זה לא משנה אם אתה כותב על עולם אחר (האי) או על העולם האמיתי (פלאשבק )
או משולב (כדברא , החממה , שכונה ) כמובן שעדיף שהעיקר תהיה העלילה הבדיונית והמרתקת , עדיף גם לשלב את כל חבורת הנערים , או כמה שיותר מהם בעלילת הפנטזייה ( ראו מקרה גאליס , שנורא השתדלה לעשות הפרדה בין הסיפורים של יונתן ודני לסיפורים היותר מציאותיים , והיה חסר לי הגיבוש הקבוצתי..)

Roei152

Well-known member
מנהל
טיפ נוסף
שירון ארזי יצר את "נעלמים" הוא השתדל מאוד לבסס את הרעיון על סדרות המתח למבוגרים שעוסקות לרוב בתעלומה מאוד גדולה שקורית במציאות בלי אלמנטים פנטזיים
&nbsp

roeid

New member
תודה רבה לכם :)

אני מודה לכם מאוד על שיתוף פעולה
ואם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע
שבוע טוב
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
רק תשמור על קשר ...
ותעדכן ... בהצלחה!!!!
מצפה בקוצר רוח לסדרה שיעצנו לה , מה ? מותר לחלום בגדול ...

למעלה