סקר למתנדבי מד"א: כמה פעמים אתם מגיעים להתנדב בחודש?
G Gs17 New member 6/12/04 #6 וואוו זה שאלה מסובכת החודש אני כבר מתחיל עם 3 היו חודשים גם של 11-14 אבל כרגע בין 4-5
Y YTmda New member 8/12/04 #21 אגב, מתוך ה-12 פעמים שאני בתחנה, יוצא שאני נמצא משהו כמו 90 שעות לפחות בחודש. בד"כ אני מאמין שאני נמצא יותר כי חישבתי את זה יחסית ל-3 פעמים בשבוע, אבל יש שבועות שאני בא יותר מ-3 פעמים למשמרות מלאות.
אגב, מתוך ה-12 פעמים שאני בתחנה, יוצא שאני נמצא משהו כמו 90 שעות לפחות בחודש. בד"כ אני מאמין שאני נמצא יותר כי חישבתי את זה יחסית ל-3 פעמים בשבוע, אבל יש שבועות שאני בא יותר מ-3 פעמים למשמרות מלאות.
א אקונומיקה New member 7/12/04 #17 רק במודיעין בראשון אני עושה ממש מעט, פעם פעמיים בחודש... אין לי יותר זמן בשביל זה... זה באיזור ה-50 שעות במודיעין ועוד 8-16 שעות בראשון...
רק במודיעין בראשון אני עושה ממש מעט, פעם פעמיים בחודש... אין לי יותר זמן בשביל זה... זה באיזור ה-50 שעות במודיעין ועוד 8-16 שעות בראשון...
ד דני כבר מ1984 New member 7/12/04 #19 ויש עבודה אצלכם? במודיעין יש מה לעשות או ששם `יושבים רגל על רגל`? כי בראשון זה די נחמד מצד העבודה אבל הרבה תלוי במזל... חנוכה שמח!
ויש עבודה אצלכם? במודיעין יש מה לעשות או ששם `יושבים רגל על רגל`? כי בראשון זה די נחמד מצד העבודה אבל הרבה תלוי במזל... חנוכה שמח!
B BenCarmon New member 8/12/04 #22 בכלל בכלל לא מייצג אבל אתמול... יום שני... 12 נסיעות באט"ן מודיעין... רק להזכיר.. הפינוי ארוך....
א אקונומיקה New member 8/12/04 #31 תלוי ביום כמו שבן אמר זה מאוד לא מייצג חחח אני רואה פה את כולם דופקים שעות... פעם גם אני הייתי ככה... כשהייתי לפני צבא והיה לי את כל הזמן שבעולם...
תלוי ביום כמו שבן אמר זה מאוד לא מייצג חחח אני רואה פה את כולם דופקים שעות... פעם גם אני הייתי ככה... כשהייתי לפני צבא והיה לי את כל הזמן שבעולם...