סקר למניקות

happy00

New member
לא בשבילי

אין לי בעיה עם מה שאחרות עושות, בתנאי שזה לא בפומבי.

irai

New member
מה הבעיה להניק בפומבי ילד גדול?

למה זה כזה שונה מתינוק?

happy00

New member
אני נגד לשלוף בפומבי גם לתינוק

אבל זה נושא לדיון בפני עצמו (שכבר עלה ונטחן רבות)

yoyo10

New member
את בעד לסגור את האימאות המניקות

בבית כעוש על זה שהן מניקות? ומה זה בפומבי בשבילך?

happy00

New member
פומבי - לחשוף ציץ לראווה

ולא ללכת לאיזו פינה נסתרת, או לכסות טוב. סליחה, אבל אותי זה מרתיע.

michal@gal

Active member
מנהל
אבל לא חושפים לראווה

רוב (כל?) הנשים שמניקות מחוץ לבית, לא חושפות מעבר למינימום. בדרך כלל לא רואים כלום. זה לא כמו בתמונות אומנותיות של הנקה, שבהן האמא נראית חצי ערומה. לא ככה מניקים באמת.

אני הנקתי שנה וחודשיים וזה היה

יותר מדי. הפעם אני מתכוונת להתחיל להוריד בסביבות 8 חודשים ועד גיל 9 חודשים גג ממש לגמול לגמרי. הגדולה שלי מאד קשורה אלי וזה ממש מוגזם. זה גם יצר תלות ובכלל חוסר נוחות. כאילו לא יצאתי לגמרי מהלידה.

הנקה לא עושה תינוקות תלותיים

זה עיניין של אופי הילד והחינוך וכו'. יש ילדים שהם עצמאיים לחלוטין והם גם תינוקות יונקים ויש ילדים מתומ"לים שהם סופר נודניקים ומפונקים. אין שום קשר להנקה והיא לא מקלקלת את הילד ב100%, יש כ"כ הרבה דברים מסביב.

את קצת מגזימה.

לא אמרתי שהיא מקלקלת (!) מה זאת המילה הזאת ביחס למשהו שהוא מזין ובונה? אולי זאת מילה שלך?... בכל אופן, זה כן יוצר תלות אם זה לאורך זמן. את פשוט עוד לא מנוסה בזה מספיק אז אל תדברי על דברים שאין לך בהם מושג, טוב?

michal@gal

Active member
מנהל
אבל היא צודקת

התלותיות תלויה באופי. הבן שלי בן שנה וחודשיים, עדיין יונק, והוא לא תלותי יותר (אולי אפילו פחות) מאשר האחים הגדולים שלו שלא ינקו בגיל הזה.

כרגע הוא לא תלותי.

עוד אי אפשר לדעת. גם אצל הבת שלי התלותיות הברורה באה לידי ביטוי רק בגיל מאוחר יותר. חוץ מזה שאין 100%. אגב, אני לא מדברת רק מדעתי אני מסתמכת על דעתם של גדולים ממני בענין.

michal@gal

Active member
מנהל
אז הבת שלך נעשתה תלותית

בגיל מאוחר יותר. למה את מקשרת את זה דווקא עם ההנקה? על דעתם של איזה גדולים ממך את מסתמכת? ועל איזה מחקר מתבססת דעתם?

גם אצל אדר זה לא יצר תלות

לא בעניין האוכל, לא בעניין הידיים ולא בעניין ההירדמות או ההרגעה.

IcNיה

New member
בתי הכי לא תלותית שאפשר לחשוב עליו

היא בת שנה ו-4 ח', מילת המפתח אצלה זה "לבד" וכך היה מאז ומעולם, גם כשינקה וגם לאחר שהפסיקה, - ברגע שהיא ידעה לעשות משהו לבד היא העדיפה לעשות את זה בעצמה ללא עזרה ככל הניתן.

GAL L1

New member
בטח, למה לא

אם זה טוב לאמא ולתינוק, למה להפסיק. נטע יונקת כבר 10 חודשים ואני עדיין נהנת מכל רגע, חוץ מלילות. והיא לא נרדמת בהנקה, היא נרדמת עם בקבוק, כי הנקה לפני השינה הורדתיי לפני חודשיים. כרגע אני שוקלת להתחיל גמ"ל, נראה מטי זה יהיה אפשרי.

ornak

New member
מצחיק אותי "מתאים לשני הצדדים"

להם ברור שזה מתאים
לא? תיאורטית אני בעד, מה אכפת לי? אבל מבחינתי ואצלי, זה נראה לי קצת מוגזם מכל הבחינות. אבל, נראה מה יהיה, אולי בסוף אמצא את עצמי מניקה לפחות עד הגיל הזה ואז אני אהיה חכמה יותר לגבש עמדה.

עמית@

New member
לא ברור בכלל, לא חסרים יונקים

שמחליטים על דעת עצמם שדי להם (הגור של תינוקי היה כזה.. ועוד רבים אחרים)

ornak

New member
ואללה?../images/Emo2.gif הקטנה שלי לא נמנית על

ה"נגמלים עצמאית", כך לפחות נראה לי
היא מאוד אוהבת לינוק ולא תוותר על כך כל כך בקלות לטובת בקבוק "פושט".

למעלה