סקר ללא מילים

CaerBannog

New member
גם אני, בסופו של דבר

אחרי שהבנתי שהבחורים בלהקה לא יגיע לשומקום, אז לפחות שרבינו זאפה ינצח את הפלויד, מגיע לו!

Wonder goat

New member
מה עם אחד הקטעים האינסטרמנטלים

focus של hocus focus שבעמצא הם עושים יוללהיהו כזה

שיר מצוין חוץ מהיודל

בכלל, פוקוס היא להקה מצוינת. יש לה קטעים שהם מזכירים לי את זאפה... קטעים כמו annonymous 2

giloni

New member
היודל של פוקוס

בלי קשר לאיכויות של הקטע ולאהבה אליו, לקטע הזה אין שום קשר לכל מה שפוקוס עשו. הוא לא מייצג לחלוטין את הייצירה שלהם. בזכות הקטע הם זכו לדקות רדיו רבות יחסית בזמנו, אבל מי שמכיר את פוקוס יודע ש Hocus Pocus זה לא פוקוס. הגיטרה של יאן אקרמן מסוגלת להרבה יותר מאשר לדיסטורשן העצבני שם. הוא אחד הגיטריסטים הגדולים שידע עולם הרוק והפיוז'ן. וא-ליר, הוא קלסיקאי פר-אקסלאנס, ואנא האזינו לאלבום Hamburger Concerto ותבינו למה הכוונה. להקה נהדרת, מוכשרים כמו שדים, ובמקרה של הוקוס פוקוס גם חמודים ומצחיקים ורוקרים אמיתיים - אבל הקטע הזה הוא לא הם. יקי

giloni

New member
צר לי ורוד נינוח יקר

אבל אני זפולוג קטן מאד. חור, שעם כל המאמצים, עדיין לא הצלחתי לסתום. יקי

הבנתי..

רק שהשיר הזה מאוד מזכיר לי יצירות מסוימות של זאפה, והתופים מאוד מזכירים לי את the gumbo variations

nute kram

New member
אבל זה לא הופך את זה לרע

גם עם השיר הוא לא ממש הסגנון שלהם, זה עדיין אחלה שיר. אף פעם לא הבנתי אנשים שאומרים שהשיר הזה הוא רע כי הוא לא הסגנון שלהם... זה בדיוק כמו slayer והשיר seaones in the abyss. מוזר

giloni

New member
ודאי שלא

ואם כך הובנתי, אז הנה התיקון. שיר נהדר, רק שונה משאר הדברים שפוקוס עשו. השיר, למרות שונותו, רק מוסיף ליצירתם המגוונת. יקי

לא שאני רוצה לרמוז למה להצביע...

אבל מוזיקת הפתיחה לתכנית "רואים עולם" (אני מקווה שאני זוכר נכון...), היא הבחירה הנכונה... (ויסלח לי זאפה, מנוחתו עדן)

GeForce 5

New member
הולדן, כנס דחוף...../images/Emo26.gif

אתה חייב להגיד לי על מה אתה מדבר, ייתכן כי אתה הפתח שלי לזכיה בהתערבות מגיל 16
אז קדימה...(נתחלק ברווחים
)

GeForce 5

New member
../images/Emo5.gif אתה לא בסדר...

ההתערבות שלי מתחילה ככה: בפעם הראשונה שהשמיעו לי את snow goose טענתי (לאחר שמיעת שלושת הראשונים) כי השני (Rhayader) נשמע כמו שיר קיבוצניקי לחג השבועות והשלישי (Rhayader Goes To Town) כמו פתיחה של תוכנית בערוץ 1... כמובן שמאז זרמו כמויות של מים בנהר, ונכנסתי מהדלת האחורית, אבל... אבל אתה שללת ממני את הכבוד... ול-ELP הקול שלי לא הולך... בכל אופן,

LadyG

New member
הקול שלי דוקא הלך ישר ל- ELP

והולדן כמובן צודק.

אני לא בסדר? שיהיה...

להבא תתערב על דברים שאתה בטוח בהם :):):) (תתערב עם החברים שלך על זה שהאקורדים של horse with no name הם האקורדים של "אל תקנה לי ורד", והאקורדים של "סינדרלה" של רוקפור הם של bus stop של ההוליס...) אני יכול לתת לך נושאים אחרים להתערבויות/חידונים, אבל הליידי תהיה ודאי יותר מועילה בתחום הזה. ובכל זאת, הנה שתי שאלות לחימום הקנה: 1. מיהי אגדת הרוק שמנגנת באלבומו המשובח של דונובן - sunshine superman? 2. ועוד בעניין דונובן, באיזה סרט תיעודי מפורסם על אגדת רוק אחרת הוא מופיע?

LadyG

New member
Sunshine Superman

תגיד הולדן, לא היה שם אחד ג'ימי....איך קראו לו? אולי פייג'? ולהזכירך, יקירי, יום שישי עדיין לא הגיע. ממתינה לשאלות שלך לחידון השבועי.

למעלה