סקר לכל הלקקנים

סלים וארזה

New member
מנהל
סקר לכל הלקקנים בקסטה (עם שני הביסקוויטים) אתם אוכלים קודם את השוקו או קודם את הוניל ולמה? אני אוכל קודם את השוקו כי אני אוהב יותר את הוניל ומעדיף שישאר לי טעם שאני מאוד אוהב בפה.

liti

New member
גם אני ! הוניל יותר טעים אז מתחילים בשוקו...

סליחה? הווניל יותר טעים? נא הא../images/Emo70.gif השוקולד-שולט../images/Emo70.gif ככה שההפף ממכם... הווניל ואז השוקולד.

../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif ../images/Emo24.gif קודם כל ווניל ואזאת השוקולדדדד כי זה יותר טעיםםםםם חחחח

גם אני מתחיל מהשוקו .. אבל בדרך כלל לפני שאני זוכה להגיע לוניל הילד שלי לוקח לי את הקסטה .. ../images/Emo6.gif

Neta558

New member
טופוטי שולטים! יש להם קסטות קטנות בהמון טעמים... מי שאוהב יותר את הוניל יכול לאכול וניל, מי שאוהב שוקו יאכל שוקו! וכמובן, פתרונות מתלקקים גם למי שאוהב וניל עם עוגיות, וניל עם מנטה, חמאת בוטנים (ממש מומלץ!), פירות יער ועוד... אזהרה: ממכר ../images/Emo13.gif

Lady of Buffdom

New member
נצל"ש לא כדאי להחליף סקר? יש לי רעיון (ואם זה היה כבר ולא ראיתי אז תתעלמו): מהו מעדן השוקולד האהוב עליכם? ../images/Emo41.gif שטראוס ../images/Emo41.gif קרלו (שוקו-וניל או שוקו-קרמל) ../images/Emo41.gif דני (~נוסטלגיה~) ../images/Emo41.gif טרה (טריו) ../images/Emo41.gif דנונה (וניל עם פצפוצי שוקולד)

אושר מ

New member
אני בדיוק ההפך ממך אני יותר אוהבת אתה שוקו אז אני מתחילה מהוניל../images/Emo13.gif

למעלה