סקר לכולם

לינה18

New member
סקר לכולם

אני כמעט בטוחה שלכולכם כבר נימאס מהמשולש של ברוק, ריג', ניק וכולכם מייחלים כבר לסיומו לפחות כמוני. אז השאלה שלי אליכם זה איך אתם רוצים שהוא יסתיים, או איך אתם חושבים שהוא יסתיים? אני רוצה כמובן שהילד שברוק מצפה יהיה מריג', שברוק תחזור לריג' וניק יוכל להתנחם בעזרת סאם(או כל אחת אחרת) ושיתחילו כבר משולש חדש עם ברוק וריג', אבל רק אחרי שיתנו להם להנות קצת מנישואים(מחודשים) וילד משותף. התחזית שלי-אין סיכוי שהתקווה שלי תתגשם. אמנם יש סיכוי שהילד של ריג', אבל סביר להניח שזה יתגלה כל-כך מאוחר(אם לא יגלו מאוחר יותר שניק הוא האב למרות הכול, או אם ברוק לא תאבד את הילד)שברוק וריג' כבר יהיו רחוקים מדיי. היא כבר בטוח תהיה נשואה לניק. דבר זה לא יפריע לה להתגרש ממנו, אבל עם איך שאנו מכירים את ריג', מי אמר שהוא ירצה לחזור אליה אז? מה דעתכם? מה אתם רוצים שיקרה ומה התחזית שלכם?

Mikel20

New member
התחזית

אז ככה, התחזית הכי ריאלית לדעתי היא שהם לא מתכוונים לתת לברוק בכלל ללדת את הילד הזה, היא ילדה את הופ לא מזמן וקשה יהיה לתת לדמות אחת שתי תינוקות לטפל בהם, זה מוגזם אפילו בשביל ברוק. אז מה שיקרה זה שהם יגלו שהתינוק אכן של רידג' בסופו של דבר וברגע הכי מאושר של ברוק היא תפיל את התינוק...זוכרים את הנפילה שלה בסירה של ניק?? בטח אז כביכול קרה משהו שיגרום לה להפיל ברגע הכי לא "צפוי"..והנה שוב היא תאבד את רידג' ותיכנס לדיכאון! זו התחזית שלי, מה דעתכם? ריאלית?

לינה18

New member
ראלי למדיי

למרות שאני מאוד מקווה שאתה טועה,לדעתי סביר מאוד להניח שזה אכן מה שיקרה.

VAMPhantom

New member
התחזית שלי:...אולי../images/Emo58.gif?! התחזית

ומחר יהיה חם
סתם-סתם-סתם.. יתגלה בסוף שהילד של רידג', אך ניק לא יוותר עד אשר יכנס לדכאון רב, האמא ה"נחמדה" של ניק תעשה צרות שמי שעוד מוכיר ואוהב את דמותה, לאחר מעשים אלו לא ירצה לשמוע עליה יותר... היא בין היתר תגרום למלחמה שדיברתי עליה בשירשור אחר, בדרך עקיפה אחרת: ריב ענקיות בינה לסטפני שיגרור ריב בין מסימו לאריק
רידג' יחזור לפורסטר, ואט-אט משפחת מרונה יעלמו כלא היו, ורידג' יזכה מחדש באהבה הכי גדולה: ברוק ואפילו סטפני תקבל אותה כבר בברכה.

Mikel20

New member
מרונה לא הולכים לשום מקום

לא נראה לי שאתה צודק, הם לא הביאו משפחה שלמה רק בשביל להעלים אותה, השחקנים שמשחקים את מסימו וג'קי גדולים מדי מכדי לפטר אותם סתם ככה-- תיהיה בסוף איזו סולחה בין ג'קי לכל השאר אחרי שיתגלה הסוד וזהו, לא נראה לי שהם ימשיכו עם זה יותר מדי כי ג'קי היא דמות די פאסיבית, לא עושה יותר מדי...גם הרומן בינה לבין דיקן לא יהיה ארוך כ"כ להארכתי.

238

New member
OH MY GOD....../images/Emo10.gif)

בס"ד "הרומן בינה ובין דיקן'' מתייחס לג'קי??? לי נראה שאחרי הרבה בלאגנים יגלו שהתינוק מרעדג',ברוק תהיה נשואה לניק שיעשה כמה בעיות ביחד עם אמא שלו,אבל בסוף ברוק תהיה עם רידג',ואז התסריטאי יפריד אותם שוב...

Mikel20

New member
כן ג'קי

כן בפרקים בארה"ב הם בדיוק מתנשקים בפעם הראשונה, מה שבטח יגרור איזה רומן ביניהם, אבל אני חושב שפער הגילאים ביניהם לא יאפשר משהו ארוך טווח!

VAMPhantom

New member
עוד סיבה להעלים את המרונה../images/Emo8.gif

מרונה ידע מהרומן, יחליט לשים קץ לדיקן וכך יעלימו מס' בעיות בסדרה: גם דיקן וגם משפחת מרונה
(כל הודעה זו נכתבנ בציניות גמורה)

למעלה