סקר לימודים (אקדמים)

Sandra Dee

New member
סקר לימודים (אקדמים)

עכשיו שהלימודים נגמרו (סוף-כל-סוף) סקר למי שמצליח/ה לחשוב קדימה: האם אתם מסוגלים בשלב זה לחשוב על לימודים אקדמים ? ואם כן – על מה ?? האם הלימודים דומים למה שלמדתם בתיכון ? האם אתם מכירים מישהו שלומד/למד את זה או עובד בזה ? האם השיקול המוביל בבחירת לימודים הוא עניין או כסף ? ואיפה לומדים את זה ? יאללאה תענו. נגמרו הלימודים
. יש זמן לחפירות.

lana24

New member
אממממ

האם אתם מסוגלים בשלב זה לחשוב על לימודים אקדמים ? ואם כן – על מה ?? רפואההה ודברים כאלה האם הלימודים דומים למה שלמדתם בתיכון ? לא נראה לי. בעתדי יהיה לי יותר כוח כי זה יהיה משהו שבאמת יעניין אותי האם אתם מכירים מישהו שלומד/למד את זה או עובד בזה ? כן.. סיימה שנה ראשונה וחורשת אך מרוצה האם השיקול המוביל בבחירת לימודים הוא עניין או כסף ? עניין.. בינתיים ואיפה לומדים את זה ? כל מיני D:

yaa40

New member
תשובות לשאלות (אני מאמין שככה זה הולך)

האם אתם מסוגלים בשלב זה לחשוב על לימודים אקדמים? ואם כן – על מה? אני בהחלט מסוגל. כנראה עיצוב תעשייתי. האם הלימודים דומים למה שלמדתם בתיכון? כל שלב בחיים מביא איתו דברים ייחודיים, אז בטוח שלא. האם אתם מכירים מישהו שלומד/למד את זה או עובד בזה? לא. האם השיקול המוביל בבחירת לימודים הוא עניין או כסף? אין שיקול מוביל. אני לא יעשה משהו שלא יכניס לי כסף כמו שאני לא יעשה משהו שלא מעניין אותי. ואיפה לומדים את זה? בחו"ל, כנראה בקנדה. סיכוי של אחד למיליון שבארץ.

למעלה