סקר ליום שבת...7 החטאים

זה הלהיט הבא !

בדיוק רציתי לרשום שאחרי התמונה שהיא צרפה זה ר

רק טבעי שבסעיף הבא יהיה רשום אורגזמה ....

טוב תשכחו ממה שרשמתי על גרגרנות

חשבתי שהכונה למוצר שהוא נראה יאמי, לא כזה שיש לו טעם טוב.זה לא שחשבתי שהברונזר הוא שוקולד וניסיתי לאכול אותו או משהו כזה

מוצר יופי טעים שלי? בהחלט נטורליפ בטעם אבטיח.

aimy42

New member
אחד הסקרים הבודדים שממש גורמים לי לחשוב....

תאוות בצע -
יקר - עד לפני כשבועיים זאת היתה פודרה של סיסלי, שפשוט התנפצה לה על הרצפה (וטוב שכך, היא היתה כל כך סתמית וממש לא שווה את מחירה!). אין לי מושג למה רכשתי אותה, אני חושבת שזה בגלל שרציתי מאוד לנצל את המבצע שהיה בזמנו ב"אפריל" ולא מצאתי כל כך מה לרכוש שם (אני שונאת את הרשת הזאת) ואיכשהו מצאתי עצמי רוכשת אותה.
חוץ מזה אני חושבת שכל מברשות מאק שלי הכי יקרות, כי אני זונת מברשות ויש לי המון.

הכי זול - גלוס מקוסטל סנטס ועפרונות שפתיים של ניקס (שהם אגב ממש טובים!!).

זעם -
אין ספק שעם מייקאפ יש לי הכי יחסי אהבה שנאה. מצד אחד לא יכולה בלעדיו, מצד שני, אני כל הזמן במאבקים למצוא את האחד שיראה הכי טבעי עלי, שיהיה עמיד, שלא יחצ'קן, שלא אראה כמו "פיצה עייפה" אחרי כמה שעות. נורא קשה.
גם עם מסקרה יש לי יחסי אהבה שנאה כי הריסים שלי מאוד בהירים ודלילים. כל יום ויום אני יודעת שיקח 5 דק' לעשות את טקס הנחת המסקרה, אבל לא יכולה בלי זה!!!

גרגרנות -
בהיבט הפיזי של "טעים" - ליפבאלם של ג'ק בלאק בטעם חמאת שיאה וקקאו (או משהו כזה אין לי כח לבדוק)
בהיבט היצירתי של טעים = צבעוני ומתוק - אני חושבת שכל הצלליות שלי. לפעמים כשאני פותחת כמה פלטות יחד כדי לבחור מה בא לי באותו יום - זה נראה כמו לונה פארק טעים של צבעים....

עצלות -
כמו רבות מכאן - מעגל ריסים... וגם אני מתה להדביק ריסים מלאכותיים וכל פעם אני שוכחת /מתעצלת / מפחדת להתמכר לזה אחרי שאראה את התוצאה.
עוד משהו זה מריחת לק בציפורני הרגליים, אני מחכה ממש עד לדקה התשעים +++ לפני שאני מחליפה רק בגלל העצלות של ההורדה והמריחה מחדש.

גאווה -
אין ספק שמייקאפ. מה הייתי עושה בלעדיו? הוא מציל לי את הבטחון בכל יום ויום.
וגם מסקרה. בימים שאני בטוחה שיצא לי מראה מזויע, תבוא המסקרה ופתאום תסדר הכל יפה ומתוקן.
אתן יודעות מה? במחשבה עמוקה, אם באמת להיות כנה - אז איפור בכללותו מציל לי את הבטחון. אין יום שאני יוצאת לא מאופרת, אני מודעת לכל ה"אישיו" הפסיכולוגים שלי עם זה, אבל אם להיות כנה עם עצמי - האיפור שלי = הבטחון העצמי שלי.

תאווה - (לא בטוחה שהמילה תאווה מתאימה לשאלה/תשובה אבל אני זורמת)
חכמה, שנינות חדה כתער, הומור הומור הומור. בהיבט הפיזי - אוהבת קרחים!!! (למרות שבעלי אינו כזה וגם לא מתאים לו להיות קרח), שונאת כרס, מי שיש לו כרס - כבר פסול בעיני. וגם.... אוהבת מאוד כפות רגליים יפות ומטופחות (דבר נדיר אצל גברי ארצנו).

קנאה -
אוי. אין סוף לרשימה. מכורה נשארת מכורה. אני מעדיפה לדלג על הסעיף הזה....
אבל אענה קצת אחרת לסעיף הזה - אני מחפשת יובלות יובלות אחר נעל עקב שחורה, שתהיה נוחה ומרופדת מבפנים וסקסית ויפה מבחוץ. פקדתי כבר המוני חנויות ומדדתי אין סוף נעלי עקב ונשארתי מיותמת. ביום שאמצא את מבוקשי - אהיה באמת מאושרת!!!

תודה על הסקר המקורי, נהניתי!!

הכוונה היא לתאוות בשרים (LUST)

ובנוגע לקרחים - כן, היה בזה משהו סקסי, עד שבא יובל המבולבל, וטרף את הקלפים

לימי43

New member
יווו יש לי אבא בגן שנשמע כמו יובל המבולבל

ואני פשוט לא מסוגלת לשמוע אותוווו!

aimy42

New member
נו, תודה לפרשננו אהוד יערי-כראל, הרי כל

האיפור של כולנו הוא LUST אחד גדול... לפעמים בא לי לאכול כמה צלליות ו/או מוצרים אחרים מרוב שאני בהתלהבות. זה קורה בדר"כ בחנויות ששתינו(!!!!) פוקדות ומרגישות בדיוק אותו דבר....

והנה עוד יתרון ב-לא להיות אמא - אין לי שום מפגש אסוני עם יובל המבולבל, וכמובן שגם לא יהיה. למה לחורר לעצמי את האוזן ולהרגיש שסירפדים דוקרניים פגשו בה, עם הקול הזה שלו, שמתעקש להמשיך ולחולל נזקים בפעוטות????

ליאתו2

New member
תנסי בקלארקס, ארוסולס, נטורלייזר

כל נעלי הנוחות למיניהן.
לפעמים גם לביג טום יש נעליים נוחות.

alubash

New member
גם אני עונה

תאוות בצע - היקר ביותר הוא המייקאפ של סיסלי, 370 ש"ח אחרי ההנחה. הזול ביותר הוא מסרק ריסים של איזה ליידי קייר או משהו שעלה לי 9 ש"ח.
זעם - לא חושבת שיש כזה, אולי גלוס. אבל לאחרונה מצאתי גלוסים ממש איכותיים ולא דביקים אז כבר אין לי בעיה עם זה.
גרגרנות - 2 המוצרים הכי מתוקים שלי הם הסמקים מקולקציית VERA של מאק. חולה עליהם .
עצלות - לצערי אני לפעמים מזניחה את הנחת מקדם ההגנה.
גאווה - אני חושבת שקונסילר עושה את ההבדל בשבילי.
קנאה - הייתי שמחה לקבל במתנה שובר לספא מפנק עם בריכה ומסאז' של איזה 75 דקות

aimy42

New member
אוי כמה שאת מצטיינת עם תמונת ההמחשה שלך,

איזה גלוס זה של מאק שהוא איכותי ולא דביק???

alubash

New member
פורמולת הקרימשין גלאס.

אבל הוא לא ממש עמיד לעומת אסתי ובמיוחד לאורה מרסייה.

SimplyMaya13

New member
עונה עונה עונה!

1. תאוות בצע - מהו פריט היופי היקר ביותר שלך? מה הכי זול שלך?
כנראה שאחד המייקאפים שלי (אסתי לאודר\קליניק\לנקום מהתקופה שעדיין לא הייתי מודעת לנושא הניסויים בבע"ח וכשאסתי עדיין לא ניסו בסין), שבשימוש לעתים נדירות כי העור שלי לא זקוק להם. הכי זול הוא כנראה מסרק גבות של WOW או משהו בסגנון.

2. זעם - עם איזה מוצרי יופי יש לך יחסי אהבה / שנאה? 

מוצרים שאני ממש אוהבת ועדיין בשימוש אבל שייכים לחברות שמנסות ואני יודעת שלא אוכל לרכוש שוב. מרגיז.

3. גרגרנות - מה הם מוצרי היופי הטעימים ביותר שלך?
הממ... מבחינת טעם\ריח קשה לומר. אולי שפתון קריסטל בייבי שדודתי קנתה לי בדיוטי (לפני שהתחילו לנסות, כאמור). יש לו ריח מעודן. פעם חבר שלי התקרב לנשק אותי ואמר שאני מריחה ממש טוב, שתי דקות אחרי שהתמרחתי ביפיוף הזה. אוף אסתי, תפסיקו לנסות בבע"ח!

4. עצלות - מה מוצר היופי שאותו את נוטה להזניח, בשל עצלות?
מעגל ריסים- כי אין לי תקציב לאחד מוצלח ואני רוצה להזמין את זה של אלף כרגע, הבנתי שבמחיר הוא הכי טוב בשוק- כשתהיה לי הזדמנות מתכוונת לשנות את המצב ולרכוש לי אחד. אז אפשר לומר שאני מתעצלת למצוא אחד.

5. גאווה - מה מוצר היופי שנותן לך את הביטחון העצמי?
קונסילר. אם יש לי פצעון או עיגולים שחורים קשים, הוא מציל אותי. כל קונסילר שעובד.

6. תאוות - איזה תכונות את מוצאת הכי אטרקטיביות במין השני
?
פנימית- הומניות, הומור, אינטליגנציה והשכלה, כשרון, טוב, נאמן, מלא תאוות חיים, נדיב ומלא הערכה וסקרנות. ורגוע. פיוז קצר לא יעבוד איתי, מספיקה לי משפחת ההיפר אקטיבים שלי.
חיצונית- עיניים חדות עם מבט סקסי, שפתיים יפות (עדיפות לעובי. שפתיים עבות זה כל כך סקסי), שיער כהה מול עור בהיר, כתפיים רחבות ותחת יפה ומוצק.

ואת כל אלה מצאתי בחבר המדהים שלי

7. קנאה - מה הפריט שאת הכי רוצה לקבל במתנה?
פלטות סטייל nude 'tude או הנייקד (עדיף את שתיהן כמובן
) ומוצרי שפתיים יקרים. יאמי. ומברשות כמובן, כי מי לא אוהבת מברשת איכותית?

ליאתו2

New member
מנהטן - גרגרנות + בצע + גרגרנות

אני חולה על העיר הזאת. ועל "ספורה" במיוחד.
כל הזמן רוצה לטוס לשם שוב ושוב. וכשאני שם אני לא נרגעת עד שכל ספורה אצלי במזוודה...

והרי ברור לי שאני לא צריכה יותר איפור לעשור הקרוב. שיש לי כבר הכל ויותר מזה. אבל הגיון לחוד ותאווה לחוד.

אבל בחלומות, אני עדיין מוצאת את עצמי פעמים רבות מטיילת ברחובות מנהטן...

ספרפור

New member
את חטאיי אני מזכירה

להלן השאלות:
1. תאוות בצע - מהו פריט היופי היקר ביותר שלך? מה הכי זול שלך?
הכי יקר: אני לא מהבזבזנים... סטודיו פיקס פלואיד של מאק שעלה משהו כמו 140 ש"ח אם אני לא טועה.
הכי זול: שפתונים של וואו ואני חולה עליהם. 6.90 ש"ח

2. זעם - עם איזה מוצרי יופי יש לך יחסי אהבה / שנאה? 
צלליות! אוהבת מאוד אבל לא ביום יום, כי זה נראה לי יותר מדי. באירועים/ ערבים- אני משקיעה גם בהן.

3. גרגרנות - מה הם מוצרי היופי הטעימים ביותר שלך? המוצר הכי יאמי שלי, עם הריח הטוב- ברונזר השוקולד של בורז'ואה.

4. עצלות - מה מוצר היופי שאותו את נוטה להזניח, בשל עצלות? לא נעים לומר, אבל מקדם הגנה.

5. גאווה - מה המוצר היופי שנותן לך את הביטחון העצמי? הבסיס- מייקאפ וקונסילר

6. תאוות - איזה תכונות את מוצאת הכי אטרקטיבייות במין השני 
? חכמה (לאו דווקא גאונות, חכמה לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון- הלא היא ה"טאקט") ואמפתיות. מבחינה חיצונית אני אוהבת את "מראה הילד הטוב"

7. קנאה - מה הפריט שאת הכי רוצה לקבל במתנה? קלרסוניק!!!

למעלה