עונה עונה עונה!
1. תאוות בצע - מהו פריט היופי היקר ביותר שלך? מה הכי זול שלך?
כנראה שאחד המייקאפים שלי (אסתי לאודר\קליניק\לנקום מהתקופה שעדיין לא הייתי מודעת לנושא הניסויים בבע"ח וכשאסתי עדיין לא ניסו בסין), שבשימוש לעתים נדירות כי העור שלי לא זקוק להם. הכי זול הוא כנראה מסרק גבות של WOW או משהו בסגנון.
2. זעם - עם איזה מוצרי יופי יש לך יחסי אהבה / שנאה?
מוצרים שאני ממש אוהבת ועדיין בשימוש אבל שייכים לחברות שמנסות ואני יודעת שלא אוכל לרכוש שוב. מרגיז.
3. גרגרנות - מה הם מוצרי היופי הטעימים ביותר שלך?
הממ... מבחינת טעם\ריח קשה לומר. אולי שפתון קריסטל בייבי שדודתי קנתה לי בדיוטי (לפני שהתחילו לנסות, כאמור). יש לו ריח מעודן. פעם חבר שלי התקרב לנשק אותי ואמר שאני מריחה ממש טוב, שתי דקות אחרי שהתמרחתי ביפיוף הזה. אוף אסתי, תפסיקו לנסות בבע"ח!
4. עצלות - מה מוצר היופי שאותו את נוטה להזניח, בשל עצלות?
מעגל ריסים- כי אין לי תקציב לאחד מוצלח ואני רוצה להזמין את זה של אלף כרגע, הבנתי שבמחיר הוא הכי טוב בשוק- כשתהיה לי הזדמנות מתכוונת לשנות את המצב ולרכוש לי אחד. אז אפשר לומר שאני מתעצלת למצוא אחד.
5. גאווה - מה מוצר היופי שנותן לך את הביטחון העצמי?
קונסילר. אם יש לי פצעון או עיגולים שחורים קשים, הוא מציל אותי. כל קונסילר שעובד.
6. תאוות - איזה תכונות את מוצאת הכי אטרקטיביות במין השני
?
פנימית- הומניות, הומור, אינטליגנציה והשכלה, כשרון, טוב, נאמן, מלא תאוות חיים, נדיב ומלא הערכה וסקרנות. ורגוע. פיוז קצר לא יעבוד איתי, מספיקה לי משפחת ההיפר אקטיבים שלי.
חיצונית- עיניים חדות עם מבט סקסי, שפתיים יפות (עדיפות לעובי. שפתיים עבות זה כל כך סקסי), שיער כהה מול עור בהיר, כתפיים רחבות ותחת יפה ומוצק.
ואת כל אלה מצאתי בחבר המדהים שלי
7. קנאה - מה הפריט שאת הכי רוצה לקבל במתנה?
פלטות סטייל nude 'tude או הנייקד (עדיף את שתיהן כמובן
) ומוצרי שפתיים יקרים. יאמי. ומברשות כמובן, כי מי לא אוהבת מברשת איכותית?