ואם לא... ה- מר"מ לידי פתוח...........
ב באדולינה בסגול New member 1/10/06 #46 מצו, כנסי רגע ../images/Emo46.gif לא שמעת שמינהלת קראה אותך לצט? אה? מחכה לך שם לסגור חשבון
מ מצוטטת New member 1/10/06 #48 רגע)))))))))))))))))))))) אני במיDל של האמצע של המקח עם ............ אדונייייייייייייי את יודעת איזה חשבון יש לו איתי? תפסת לי בDיוק בשלב השורש הריבועי חכי!!!!!!!!!!!
רגע)))))))))))))))))))))) אני במיDל של האמצע של המקח עם ............ אדונייייייייייייי את יודעת איזה חשבון יש לו איתי? תפסת לי בDיוק בשלב השורש הריבועי חכי!!!!!!!!!!!
מ מצוטטת New member 1/10/06 #47 ../images/Emo46.gif אל תתחילי איתי לא היום!!!!!!!!!! גם ככה מספיק אני בצום כיפור הכל סגוררררררררררר ובכלל קבענו להיפגש כאן תכיף יגיעו כל השאר.........
../images/Emo46.gif אל תתחילי איתי לא היום!!!!!!!!!! גם ככה מספיק אני בצום כיפור הכל סגוררררררררררר ובכלל קבענו להיפגש כאן תכיף יגיעו כל השאר.........
ב באדולינה בסגול New member 1/10/06 #50 אז תדיקי לי .. אם את גם ככה {מספיק} בצום זה אומר שכיפור נגמר אצלך? ומה איכפת לך מהשאר... יאללה בואי , אומרים שבצט מעניין יותר!
אז תדיקי לי .. אם את גם ככה {מספיק} בצום זה אומר שכיפור נגמר אצלך? ומה איכפת לך מהשאר... יאללה בואי , אומרים שבצט מעניין יותר!
מ מצוטטת New member 1/10/06 #53 ../images/Emo128.gifק../images/Emo127.gifג את מAמינת לכל מה אומרים.......... מתי תתגברי אה ושמה כולם מפחידים לי עם הדיגלון האדום........... מצו' לא יודעת לשחות במים סוערים
../images/Emo128.gifק../images/Emo127.gifג את מAמינת לכל מה אומרים.......... מתי תתגברי אה ושמה כולם מפחידים לי עם הדיגלון האדום........... מצו' לא יודעת לשחות במים סוערים
ע עונה חדשה New member 1/10/06 #59 זהו חזרתי ../images/Emo178.gif איך התפללתי מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם