סקר לחברי הפורום

• פותח הנושא frop
  • פורסם בתאריך

frop

New member
סקר לחברי הפורום

בואו נלמד להכיר אחד את השני יותר טוב.... הנה השאלות: 1)בני כמה אתם? 2)מהי חבילת התוספות האהובה עליכם? 3)מה הדבר הכי מוזר שעשיתם עם הסימס שלכם? 4)תוסיפו עוד שאלות... אני יענה 1)10 2)הסימס עושים קסמים 3)אני הרגתי אותו!!!!!!!!!

תשובות שלי

1) 13 2) עושים קסמים 3) עשיתי חתונה ל2 בנות עוד שאלות 4) האם אתם אוהבים ליצור חלקות או שיהיו מוכנות? 5) האם אתם מורידים אובייקטים או מפחדים שהמשחק יהרס? 6) האם אתם מכינים סקינים או מעדיפים להוריד סקינים איכותיים? (שאלות מוזרות)

אני יענה למה לא../images/Emo35.gif

1.אני בת 12 עוד מעט 2.סופרסטאר שלא עובדת לי 3.שהיה שרפה ובאותו זמן היה תינוק והתינוק לא נשרף 4.אתה יודע איפה אני יכולה חהשיג מידע על הסימס עושים קסמים?

tamar brandy

New member
תשובות שלי:)

1. 13.5 2. החיות... אבל אם סימס 2 נחשב אז סימס 2... 3. דיברתי איתו

gal56

New member
שלי....

12.1 וחצי 2.עושים קסמים 3.עשיתי מסיבה ענקית עם איזה 30 איש......ותקעתי את כולם בתוך חדר קטן ולא נתתי להם לצאת עד שימותו.
בקיצור,עשיתי בית קברות.

the mush

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

אממ.. 14
כ ו ל ם {העיקר שזה סימס..}
לא נתנתי לו אוכל שהוא היה רעב {סתם}
--אהבתי -

the mush

New member
../images/Emo9.gif תודה../images/Emo70.gif

או שלא
אני אוצה הביתה
אני אוצה ישראל

p r u d e n s

New member
וואו!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

כולכבוד שאתם חוזרים, דבר ראשון
ואם את בברזיל...את יודעת פורטוגזית?

the mush

New member
יאפ...

דוברת פורטוגזית שוטף.. ומי אמר שאני חוזרת
- רק ביקור..

../images/Emo7.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מתי את חוזרת, לתמיד
מה כ"ך רע בישראל

the mush

New member
רע בישראל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממש כלום..
נסענו לשליחות.. {עבודה של אבא שלי} אני מקווה מאוד שבעוד שלוש שנים {שאני אהיה ביא'} אבל זה מפריע לבגרות אז כנראה רק חוזרת לצבא -
--אני אוצה הביתה
--

אמממממ

1)14 2)אמממ בינתיים הוד דייט ועם יהיה חדש את סימס 2!!אגב מתי הוא יוצא?! 3)עשיתי בית קברות כשהרגתי את כולם!ושרפתי את השכנים שבאו לבקר!

gal56

New member
הוא היה

אמור לצאת ב203.......אבל אז דחו אותו למרץ,עכשיו זה בעוד שישה חודשים ביולי...

t0p Girl

New member
היי../images/Emo70.gif

אוקי... אני בת 13 החבילה הכי אהובה זה סופרסטאר אני עשיתי איש עם הרבה נשים... שהולידו הרבה תינוקות באותו הזמן... ויצא ככה שלכולם קראו טרטרינה...חחח...

למעלה