סקר לחברי הפורום:

סקר לחברי הפורום:

אתם מתבקשים לרשום ריקוד אחד מכל צורת קבוצה שאהוב עליכם מהשנתיים האחרונות בלבד, דהיינו: שנת 2001 - 2002 ועד היום. מעגל זוגות גוש/שורות אבל ריקוד אחד בלבד (ולא רשימה שלמה) קדימה לעבודה.

אני הכי אוהבת את.....

ריקוד מעגל "נווה מדבר" אין לי מושג מאיזה שנה הוא או אם הוא ישן או חדש למדתי אותו ממש בזמן האחרון אבל הוא כל כך יפה!!!

הריקוד "נווה מדבר" שמיכל אוהבת

הוא ריקוד מעגל יפה במיוחד של שלמה ממן שזכה להיות במקום ראשון בתחרות "פסטיבל כרמיאל" שנערכה בשנת 1994. דבל'ה.

והרי תשובתי לסקר - סוף סוף קיבלתי

מגדי ביטון את שם הריקוד בזוגות שאני הכי אוהבת בשנתיים האחרונות: - זוגות - "עוד מעט" - שורות "אסי אס לה וידה" - מעגלים "רחמים"

No name for now

New member
לגבי "אסי אס לה וידה"

הצלחת ללמוד אותו? באמת ניסיתי, ופשוט התייאשתי כי לא יכולתי לראות ולא הסתדרתי עם הקצב.

לא כול ריקוד שאני "מצביעה" עבורו

אני גם יודעת אותו, מודה שהוא קשה לביצוע, אך אהבתי את הביצוע, לכן הצבעתי עבורו בריקודי הגוש/שורה.

לאצבעוני הגלילי - להיכן נעלמת?

המון זמן לא שמענו ממך כאן בפורום... ובכן זה כלל לא דומה, אי אפשר לדעת אם אוהבים לנסוע במרצדס, אם אף פעם לא נסענו במרצדס. אבל כן אפשר לאהוב ביצוע של ריקוד שעשוי טוב, המנגינה נהדרת, הצעדים יפים ומעניינים - גם אם ריקוד מסויים בשורות לא רוקדים, כמו כן, אני כן רקדתי שורות/גושים (בעיקר את הישנים שביניהם). אסי אס לה וידס, נלמד בבית דני ע"י אבי לוי, ובאוניברסיטה הוא נלמד ע"י ירון בן שמחון, אני עמדתי בצד והסתכלתי וממש התאהבתי בריקוד, יש שם אלמנטים מאד יפים של לדוגמא, תנועת הידיים שמזכירה את ריקוד הפלמנקו, כמו כן הרקיעות וסיבובי האגן מאד מעניינים! כך שהדבר לא דומה לדוגמה שנתת, מצטערת.

למעלה