סקר!!!להיכנס..

Eazy E

New member
סקר!!!להיכנס..

מי לדעתכם ההרכבים הצעירים הכי טובים בארץ או הזמרים?? לדעתי: כלא 6 הבת ימים: בקרוב אני מאמין יגיעו יותר רחוק הגדה המערבית דיגיביט קונאיי וסטרייק ג´אננה:יש לו פוטנצייל גדול הדור השני: התחילו את דרכם ואני חושב יכולים להגיע רחוק אוקיי זהו וחברה זה לא דרוג כולם טובים תרשמו רותם

צחי טל

New member
במילה אחת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sivani

New member
אמ...

תשמע....כלא 6 ענקיים כנ"ל הגדה המערבית אני מאוד אוהבת ת´סגנון ושמעתי רק שיר אחד שלהם ויש להם עתיד אני חושבת שכחת פיזדה!! ואמורא! ועוד הרבה

noodle

New member
לא צעירים?

סוניק הגאון עוד בבית ספר (הישן) אם זה לא צעירים אז אנ´ליודעת מה

G פורס

New member
2 ההרכבים המובילים:

-אמורא -ראסטה קישקשטא ואם הייתם יודעים מה קורה לכם מתחת לאף הייתם נדהמים. מקווה שבקרוב תגלו כי יש פה דבר גדול שמתבשל. G-Force.

G פורס

New member
../images/Emo52.gif ../images/Emo3.gif ושוב אני מצטער אם

נשמעתי מתלהב...
G-Force.

למה צריך לבחור?....

כולם טובים כולם נבונים ואני מקווה שכולם יצליחו וככה הסצנה תגדל למה ישר צריך לבחור ?

כלא 6 !!! מעולים

הרכב פשוט פצצות לפות!!! הכי גבר שם זה סיקס הוא ראפר חבל על הזמן הכי טוב בארץ ופיזדה גם טובים וגם טיאן ודיגיי מייס (תיכנס,תיכנס)

Curly

New member
מתה מתה מתה מתה

על האחים תמיר ויניב מ" הדור השני" אבל האמת אני חושבת שפיזדה וכלא 6 ממש טובים טל

da^Lord

New member
אני לא אוהב לענות לסקרים כאלה.

אני אוהב את כולם, בין הבולטים כיום הם כלא 6, והשבט. לא זוכר עכשיו את כולם, הרבה טובים אבל יש שניים שלא קיבלו את הכבוד המגיע להם משום מה,כי הם מצויייייייינים - קון איי וסטרייק,הלא הם הארכיון. אני פשוט נהנה לשמוע אותם. במיוחד עם הביטים היפים שהם מביאים ממעמקי האנדרגראונד

inbalit

New member
מה אני חושבת......

הכי הכי פוטנציאל יש ל- פיזדה פאמילי. השאבאב (כאילו ברור, תיראו מי מפיק אותם) כלא-6 שלוש לראש ואלו הם לבינתים, אבל ככה לכולם יש עתיד, ויכולים להישתפר... יאלה בה"ס יוו נוו???????? love and love inbal

B-BALL

New member
מבין ההרכבים הצעירים(כולל פיזדה),

כלא6 לוקחים בלי תחרות בכלל. מה הויכוח אני לא מבין? שקוף שכלא6 הם ההרכב הצעיר מס´ 1 בארץ. השירים שלהם הפכו ללהיטים הרבה יותר גדולים מכל שיר של הרכב צעיר אחר כלשהו בארץ. בכלל, לדעתי כלא6 הם ההרכב הכי טוב בארץ אחרי סאב והצל(כן, יותר מבויאקה, שעליהם אני לא מת בכלל דרך אגב).האמת, אחרי שבדיון שהתנהל פה לפני כמה ימים, שבו התברר לי שבאמת יש אנשים כאלה, שבאמת ובתמים חושבים שיש מה להשוות בכלל בין בויאקה לסאבלימינל והצל(כשברור שסאב והצל לוקחים בלי להתאמץ בכלל), אני כבר לא מופתע שיש כאלה שאשכרה חושבים שיש הרכב צעיר כלשהו בארץ שיכול להתמודד עם הכישרון של חברי כלא6. אני חושב שהבנתם מה עמדתי בדיון הזה.

למעלה