Lady in red20
New member
סקר להחייאת הפורום
רק הגעתי וכבר אני מנסה להחיות את הפורום.
אז לפניכם מספר שאלות, על שוקולד כמובן:
מה הקינוח השוקולדי הטעים ביותר שאכלתם? אני לא יכולה לבחור אחד ספציפי. מהארץ זכור לי לטובה סופלה שוקולד מ"ניו יורק ניו יורק". מחו"ל - גלידה בטעם נוטלה שאכלתי ברומא.
המשקה השוקולדי הכי מוצלח ששתיתם? משקה שמבוסס על עוגיות אוראו במקס ברנר. פשוט מעולה
אגב, מהפעמיים שהייתי במקס ברנר אהבתי יותר את המשקאות מאשר את המאכלים. לא שהמאכלים לא היו טובים, חלילה וחס, פשוט המשקאות ששתיתי היו יותר מוצלחים. אולי אני טועה והקינוח הבא שאני אזמין שם יהיה עוד יותר מוצלח.
ובכלל, מה אתם מעדיפים - שוקו או קפה עם שוקולד? ואם בחרתם באפשרות השנייה, איזה שילוב של קפה עם שוקולד אתם הכי אוהבים? אני מאוד אוהבת את שניהם אבל בד"כ שותה קפה. משקה נוסף ששתיתי במקס ברנר וממש אהבתי היה שילוב של קפה ושוקולד, ופולי הקפה היו מצופים בשוקולד. גם אייס בלנדר בקופי בין מעולה.
איזה חטיף שוקולד אתם הכי אוהבים? מתוצרת הארץ לדעתי קליק הכי טעים, בכל צורותיו וסוגיו. מתוצרת חו"ל - קיטקט. ואם מתייחסים לופלים אז אין על לואקר
(אייקון אוכל שוקולד
).
איזה חטיף שוקולד הכי נוסטלגי לדעתכם? כשהייתי בגן או בכיתה א' אהבתי את השוקולד בצורת משולשים עם הציורים של דיסני.
לסיום - מריר, חלב או לבן? לדעתי חלב, אבל גם שילוב של חלב ולבן (כמו בקינדר) שווה ביותר.
רק הגעתי וכבר אני מנסה להחיות את הפורום.