סקר להחייאת הפורום

Lady in red20

New member
סקר להחייאת הפורום

רק הגעתי וכבר אני מנסה להחיות את הפורום.
אז לפניכם מספר שאלות, על שוקולד כמובן:
מה הקינוח השוקולדי הטעים ביותר שאכלתם? אני לא יכולה לבחור אחד ספציפי. מהארץ זכור לי לטובה סופלה שוקולד מ"ניו יורק ניו יורק". מחו"ל - גלידה בטעם נוטלה שאכלתי ברומא.
המשקה השוקולדי הכי מוצלח ששתיתם? משקה שמבוסס על עוגיות אוראו במקס ברנר. פשוט מעולה
אגב, מהפעמיים שהייתי במקס ברנר אהבתי יותר את המשקאות מאשר את המאכלים. לא שהמאכלים לא היו טובים, חלילה וחס, פשוט המשקאות ששתיתי היו יותר מוצלחים. אולי אני טועה והקינוח הבא שאני אזמין שם יהיה עוד יותר מוצלח.
ובכלל, מה אתם מעדיפים - שוקו או קפה עם שוקולד? ואם בחרתם באפשרות השנייה, איזה שילוב של קפה עם שוקולד אתם הכי אוהבים? אני מאוד אוהבת את שניהם אבל בד"כ שותה קפה. משקה נוסף ששתיתי במקס ברנר וממש אהבתי היה שילוב של קפה ושוקולד, ופולי הקפה היו מצופים בשוקולד. גם אייס בלנדר בקופי בין מעולה.
איזה חטיף שוקולד אתם הכי אוהבים? מתוצרת הארץ לדעתי קליק הכי טעים, בכל צורותיו וסוגיו. מתוצרת חו"ל - קיטקט. ואם מתייחסים לופלים אז אין על לואקר
(אייקון אוכל שוקולד
).
איזה חטיף שוקולד הכי נוסטלגי לדעתכם? כשהייתי בגן או בכיתה א' אהבתי את השוקולד בצורת משולשים עם הציורים של דיסני.
לסיום - מריר, חלב או לבן? לדעתי חלב, אבל גם שילוב של חלב ולבן (כמו בקינדר) שווה ביותר.

yaronsa

New member
אני שמח שהגעת ,אני מקווה שתצליחי

1. אצבעות גנדויה ברוטב וניל(מסעדת yellow fingers בניו יורק) 2.אני אישית אוהב שוטים של שוקולד חם עם קצת צ'ילי. 3.חטיף השוקולד שאני הכי אוהב הוא מרס.(למרות שיש יותר שוקולדים ממנו) 4.הכי נוסטלגי הוא הוופל מצופה בעטיפה אדומה וכחולה ושוקולד חלב צהוב של השקם. 5.בהחלט חלב

כל הכבוד על היוזמה...../images/Emo45.gif

1.בלאקו נגרו במסעדת סנטה פה באילת שעשיתי אותו גם בבית בשינויים קלים - מדהההההייייייםםםםםם!!! 2. משקה שוקולד חלב עם קואנטרו וקצפת שאנחנו מכינים בחורף בבית 3. אין על טוויסט אפילו שהוא רק מצופה שוקולד 4. שוקולד חייל וחיילת מהשקם באריזה של 50 גר' 5. מריר 70% ומעלה

ל124

New member
אני גם מצטרפת../images/Emo24.gif

לתשובות ולפורום
אני גם אלך על הסופלה (זה שאני מכינה בבית) או על עוגת 100 אחוז שוקולד של דה לה פה.
משקה: לא יודעת אם נכנס לקטגוריה אבל אני מתה על חלב חם עם המון מקופלת ומרשמלו צף.
חטיף שוקולד: קשה מאוד לבחור כי אני די אוהבת הכל אבל אם חייב אז טורטית, הוופל העגול הקטן של לואקר (אני לא זוכרת איך קוראים לו) וסניקרס.
בנוסטלגי אני מכניסה את הטורטית ומצטרפת לשוקולדים של דיסני למרות שאני מכירה אותם מרובעים ואני עדיין קונה אותם.
מריר-בהחלט!!!

OoמיכלoO

New member
חדשה+תשובות

טוב אני מיכל אני בת 18 וחצי... ומתה על שוקולד אז הנה התשובות: מה הקינוח השוקולדי הטעים ביותר שאכלתם? עוגת שוקולד חמה עם גלידה וקצפת :) המשקה השוקולדי הכי מוצלח ששתיתם? שוקו עם קוביות שוקולד בפנים... ובכלל, מה אתם מעדיפים - שוקו או קפה עם שוקולד? שוקו.. לא אוהבת קפה איזה חטיף שוקולד אתם הכי אוהבים? קינדר בואנו איזה חטיף שוקולד הכי נוסטלגי לדעתכם? כיף כף לסיום - מריר, חלב או לבן? מריר

למעלה