סקר לגולשים ממחשב

סקר לגולשים ממחשב

אוהבים יותר את הממשק של תפוז בפורומים? או של הייד פארק . נשמח מאוד לתגובות, ואם אפשר בתוספת סיבה לענין

../images/Emo43.gif הייד פארק לא אתר שמאלני ../images/Emo70.gif

" תפוז " זה אתר שמאלני עם הנהלה שהיא מחפשת כל מיני חאפרים , שהם יהיו מקומבנים בהנהלה שלהם ........................................

יוסי180

New member
תפוז, הרבה יותר נוח

מפני שאפשר לראת מראש כותרת של ההודעות בכל האשכול. אבל מבחינת התוכן... אהה זה סיפור אחר.

../images/Emo43.gif ההנהלה של אתר תפוז

" ההנהלה " של אתר תפוז היא " מחורבנת " , עם מנהלים מחורבנים וגם שמאלנים שיש להם קומבינות עם המישתתפים שהם מצדדים אותם

של לדעת

הקלות שבעמודי הפורום. וכן אופציות נוספות. את הייד פארק בגלל צורת האשכול . ואת תפוז אני לא אוהב

סתם שאלה

למה אין הרבה גולשים באתר `לדעת` והאם הפרגון מגיע, עקב היותך מנהל שם

../images/Emo125.gif רדיו לשם שמיים ../images/Emo125.gif

הכי טוב להגיד לכולם שאתה חרדי
שלובש קפוטה עם פאות , אבל לראות בבית טלויזיה וללכת לים בשבת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ........................

אני לא מחלל שבת-קודש!!!!!

לזרוק או לכתוב בפורומים אשמות שווא זה הכי-קל נכון הוא שאין לי קפוטה יש כיסוי ראש-אחר!!! וכן מדיי פעם אני חוטא בחטא הטמבלויזיה. אבל לטעון עליי שאני מחלל שבת? שהקב"ה יסלח לך...

אני לא אסלח לך על הגאווה שלך ../images/Emo70.gif

וגם על הלשון הרע שאתה מוציא עליי ..............................

אין לי מושג

אין לי מושג על כמות הגולשים באתר ואין קשר להיותי מנהל שם. אני מנהל גם בהייד פארק . פשוט אני אוהב את הממשק הטכני שם .

../images/Emo132.gif האקדמיה עוברת " הפרטה "

האוניברסיטות ביחד עם המיכללות החליטו למכור את החוגים שלהם לגורמים פרטיים
,
" העיקר רק הכסף מדבר
"

האקדמיות + האוניברסיטות + המיכללות

האקדמיות + המיכללות + האוניברסיטות = " חוכמות חיצוניות " = " עבודה זרה "
, כל המיקצועות שיש בעולם ניגמרים באיזשהו שלב סופי !!!!!!!!!!!!!!!!!! . אבל מיקצוע " התורה " נימשך לנצח נצחים ולעולמי עד .....................................................

אהה .....אפרופו דרך אגב ........

פעם הייתה שביתה של סטודנטים בגלל שהם האשימו את המרצים הגנבים שהם מרויחים הרבה יותר מהמשכורת של ראש הממשלה , אז הם תלו שלט בכניסה לאוניברסיטת בר-מינן ( אוניברסיטת בר-אילן ) : " הכניסה לעשירים בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!!! " .........................................................

News of 1800550

New member
הממשק של תפוז מאוד מוצלח

רק שיכניסו קצת שיפורים וזה יהיה הכי מוצלח

למעלה