סקר לגברים

כפי שציינתי, פנים

מה אני יכול לעשות.. אחרי פנים זה החיבור בין הצוואר לכתפיים...זה איזור סקסי בצורה היסטריות אחרי זה מותניים ודווקא אזורים "סטנדרטים" יותר כמו תחת ושדיים, אז אני רואה בתור לא באמת חשובים. אני בעיקר מתעסק איתם בשביל הבת זוג (שכן יש הרבה בחורות שאוהבות שמשחקים להן בחזה\ישבן) (לא שיש לי בעיה עם האיברים הללו, חלילה, פשוט פחות חשובים מאלו שציינתי בשביל לקבוע מראה של בחורה)

gaico26

New member
לא שיש לי נסיון...

אבל אותי מושך החיבור של הרגליים(עוד לא ירדתי לעומקו של עניין למה). זה לוא דווקא האיבר הנשי כמו החיבור בין שני הרגליים(לפעמים בחורה בביקיני מגרה יותר בסתם תמונה של פוט...). ו...בטן שטוחה.

cfnm boy

New member
תשובותיי

מה האיבר הכי סקסי והמושך ביותר אצל האישה? שדיים, ואחר כך צוואר ומה יותר עדיף כשהאישה גונחת או שותקת? לא חייב גניחות קולניות, גם התנשפויות זה אחלה ולמה לעזאזל אתם אוהבים אותנו מתפתלות? לא ידעתי שכולנו אוהבים אתכן ככה. אני בכל מקרה אוהב כי זה סקסי, וכי זו התמסרות להנאה שזה סימן שאני עושה משהו נכון
אישה רזה מלאה או שמנה????? מעדיף מלאונת על רזה מדי, אבל מאוד תלוי בבחורה ואם היא עושה לי את זה במכלול שלה (בפנים, באישיות וכו').

קודם כל אישיות ושפת גוף.

אנג'ילינה ג'ולי ובודדות אחרות בהיסטוריה יכולות להיות סקסיות במראה נטו. זה בד"כ חייב לבוא עם שפת גוף שעושה הכל. הכרתי בחורות נאות מאוד אבל בגלל בטחון נמוך ודיעה עצמית שלילית הן היו חסרות סקס לחלוטין בתנועה ועקב כך במראה. לעומת זאת הייתה לי חברה עגלגלה ביותר (150 ק"ג על 1.65 מטר) שהייתה סקסית בטירוף בעיני, פשוט כי היה לה נוח וכיף עם הגוף שלה. היא הייתה מדגמנת בעירום לצלמים וציירים, והם בד"כ היו נבוכים והיא הייתה שוברת את הקרח ומציעה להם רעיונות בבטחון מלא. אישיות זה המון! לשאלת המראה אם ככה, אישה צריכה מינימום להיות נשית. לא רזה ובטח שלא כחושה או FTV דף נייר. גוף נשי הוא עגול, וגם אם הבחורה ספורטיבית, תמיד יש אחוז שומן גוף מסוים, וככה נאה. שדיים כאלה של C ומעלה (למרות שגם B חמוד), ירכיים, מותניים... מה האיבר הכי סקסי? אולי התחת והגב בחתיכה אחת. מת על חולצות גב חשוף למי שמסוגלות ללבוש כאלו. אישה שמשחררת בקול את ההנאה שלה זה מאוד סקסי, אבל גם הנאה שמתבטאת בשקט אבל בולטת בתנועות הגוף זה מגרה ונעים. הייתי פעם םעמיים עם מישהיא שהקטע שלה זה סיטואציה מוזרה של אונס, שהיא משחקת ילדה בת 6 שלא מוכנה להראות ל"אנס" שהיא נהנית. זה היה כ"כ לא סקסי וההפך הגמור מכל מה שאני אוהב שאמרתי לה מהר מאד שזה לא זה ונשאר חברים... למה? כי הרבה מהכיף זה לדעת ולחוות את הכיף של הצד השני. למה למשש וללקק ולא רק לתקוע, לגמור וללכת? במילים אחרות, מאותן הסיבות שאת אוהבת למשש וללקק ולראות ולשמוע ולהריח את הגבר/אישה שאיתך במיטה... עכשיו אני הולך להתפתל לי לדלת, כי יש לי אורחים ללקק.

סתםסופר

New member
שאלות מעניינות...

מה האיבר הכי סקסי והמושך ביותר אצל האישה?
שפתיים ועיניים. השילוב - כשהן עובדות ביחד יכול להיות קטלני. ומה יותר עדיף כשהאישה גונחת או שותקת? כל מה שאמיתי.
מה שהיא הכי מרגישה. אם היא צועקת כי היא חושבת שזה עושה לי טוב אז שתשתוק, ואם היא שותקת כי היא רוצה לצעוק אבל מתביישת זה גם רע. שתהיה אמיתית!
ולמה לעזאזל אתם אוהבים אותנו מתפתלות? אם אתן מתפתלות כי אנחנו גורמים לכן להתפתל זה נורא מגרה אותנו. אה. סליחה. אותי. רזה או שמנה?
נשית וסקסית!! יכולה לשקול 40 ויכולה לשקול 140. יש מי שנראית כמו דוגמנית ולא יודעת לזוז במיטה ויש אחרת שיכולה להיות ענקית ונפולה שתהיה שיא החושניות. למה את שואלת?

עונה..

האיבר הכי מושך בגוף האישה- עיניים וחזה.. שני דברים שממיסים אותי. אני אוהב לשמוע את האשה נהנית אבל לא פעם היו לי אקסיות שקטות שנהנו מאוד. כאשר אתם מתפתלות אתן חמודות.

ציניוני

New member
תשובות אקזוטיות

בעניי הדבר שהכי מושך זה צדדי הגוף זאת אומרת מתחת היידים טיפה מעל הירך ועד סוף הירך , במילה אחרת אותי הירכיים מגרות מאד , דבר שני אני אוהב וחולה על גניחות ארוכות ולא קצרות

תשובות ../images/Emo26.gif

האיבר הכי סקסי אצל האישה הוא הבטן שלה... עדיף שתגנח :) אוהב אותכן נהנות, מתפתלות, מה זה משנה, העיקר שלא תהיו כמו פסל.

למעלה