סקר לבעלי שתי מסכים מהו סגנון העבודה שהכי נוח לכם בקטע של הפריסה בין שני המסכים? בקיובייס כמובן
D Dr Joe New member 9/11/05 #1 סקר לבעלי שתי מסכים מהו סגנון העבודה שהכי נוח לכם בקטע של הפריסה בין שני המסכים? בקיובייס כמובן
B bigm4 New member 9/11/05 #2 עפ"י מה שראיתי אצל האמרגן שלי... מסך אחד הוא מסך הערוצים, מסך שני המיקסר. של כל הערוצים
B bigm4 New member 9/11/05 #4 ואלה תודה אחי..הלוואי והיה קל איתו. אני כזמר סולן בלהקה וכמנחה באירועים מול 3000 איש חייב איש שיעבוד איתי לא? וכמובן אני איש בעל אולפן הקלטות אז עוד יותר אין זמן...
ואלה תודה אחי..הלוואי והיה קל איתו. אני כזמר סולן בלהקה וכמנחה באירועים מול 3000 איש חייב איש שיעבוד איתי לא? וכמובן אני איש בעל אולפן הקלטות אז עוד יותר אין זמן...
P pcp1 New member 9/11/05 #5 פששש בונא כל הכבוד ברצינות לא ידעתי שיש פה אנשים רציניים ממש כאילו חשבתי שרובנו פה רק חובבנים זה רק תחביב בשבילנו אבל אני רואה שאצלך זה רציני וואלה יפה מאוד בן כמה אתה אם אפשר לשאול ?
פששש בונא כל הכבוד ברצינות לא ידעתי שיש פה אנשים רציניים ממש כאילו חשבתי שרובנו פה רק חובבנים זה רק תחביב בשבילנו אבל אני רואה שאצלך זה רציני וואלה יפה מאוד בן כמה אתה אם אפשר לשאול ?