סקר לבנות די קצר

ady18

Well-known member
סקר לבנות די קצר

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף? 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים? 3)הלכת בלי חזיה<? 4)איזה בגד ים מעדיפה<?: 5)איזה תחתונים מעדיפה? תודה על ההשתפות

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף?
2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים?
3)הלכת בלי חזיה<?
4)איזה בגד ים מעדיפה<?: ביקיני
5)איזה תחתונים מעדיפה? ברזילאיות

אני עונה (ועושה לעצמי פאדיחות) ../images/Emo3.gif

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף? לא
איזה באסה למי שזה קורה. אבל נתקעתי מחוץ לבית בלי שום קשר הרבה פעמים
ואז מתקשרים לדון והולכים אליה. דון וואר אר יו?
2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים? אף פעם לא
3)הלכת בלי חזיה?
בטח. *מומלץ* 4)איזה בגד ים מעדיפה? בקיני. עדיף בצבע אחיד, ואם להיות יותר ספציפית עדיף שהוא יהיה כחול/אדום/שחור
מספיק לכם? 5)איזה תחתונים מעדיפה? אין העדפה. מה שנוח לי. תודה על ההשתתפות - בבקשה
האמת כבר עניתי על דברים יותר מפדחים מזה...

ady18

Well-known member
הוספת שאלה

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם במחזור?

noooga

New member
שנתקעתי בבית של ידיד

שלי כשהייתי חייבת להחליף פד ולא ידעתי מה לעשות

noooga

New member
../images/Emo60.gif

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף? כן. 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים? כן
3)הלכת בלי חזיה<? כן 4)איזה בגד ים מעדיפה<?: בקיני עם תחתונים (כאילו, שהחלק התחתון יהיה תחתונים ולא מכנסונים) 5)איזה תחתונים מעדיפה? רגילים תודה על ההשתפות- בבקשה

בעע.. פאדיחות..

3)הלכת בלי חזיה<?
4)איזה בגד ים מעדיפה<?: בקיני כזה... 5)איזה תחתונים מעדיפה? לא'דעת, כולם אותה מידה

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gifית...../images/Emo3.gif

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף? לא 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים? כן 3)הלכת בלי חזיה<? כן 4)איזה בגד ים מעדיפה<?: ביקיני...נמוך ויפה...עדיף שחור/חום/כחול כהה... 5)איזה תחתונים מעדיפה? חוטיני

victoria777

New member
טוב...

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף?אני גם ככה לא משתמשת בטמפון.אבל היה לי פעם שהתחיל לי מחזור בבית הספר ולא היו לי תחבושות אז שמתי נייר טואלט. 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים?רק כשישנתי... 3)הלכת בלי חזיה<?פעם אחת וזה לא היה נוח 4)איזה בגד ים מעדיפה<?:בקיני 5)איזה תחתונים מעדיפה?רגילים ובוקסר

Unreachable

New member
לה לה לההה

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף?קרה, מבקשים ממישהי 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים? לא שזכור לי )הלכת בלי חזיה<?הרבה 4)איזה בגד ים מעדיפה<?:ממממ...מה שיש לי עכשיו (אין לי כוח להסביר..) 5)איזה תחתונים מעדיפה?בוקסר

../images/Emo9.gif

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף? כה..מאז אני תמיד לוקחת עליי עוד.. 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים? נראה לי פעם אחת אולי... 3)הלכת בלי חזיה? תשאלו את חברים שלי, "מתי היא עם חזייה?" 4)איזה בגד ים מעדיפה? זה משתנה 5)איזה תחתונים מעדיפה? רגילים..

nettus

New member
עונהההה

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף?ווואי פול פעמים וכי בעסה שזה היה אצל חברות שלי שגרות רחוקקקק ונישארתי אצלהם יומיים אז קצת הצקתי להם 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים?לא 3)הלכת בלי חזיה<?לא 4)איזה בגד ים מעדיפה<?:בקיני 5)איזה תחתונים מעדיפה?לא חוטיני ולא סבתא ולא ילדותיים מידי תודה על ההשתפות

FlowerPower

New member
עונה..

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף? לא 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים? כן :/ 3)הלכת בלי חזיה<? כן 4)איזה בגד ים מעדיפה<? ביקיני 5)איזה תחתונים מעדיפה? כאלה שמכסים את כ-ל התחת.. ובגזרה נמוכה מאוד

figure

New member
../images/Emo132.gif

1)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף? קורה לי הרבה. אבל תמיד יש לידי איזשהיא חברה שגם במחזור או קצת לפני מחזור ויש עליה תחבושות ספייר. 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים? לא 00' 3)הלכת בלי חזיה<? כן, כשנסענו לאילת וחשבתי שחוזרים הביתה אז לא שמתי חזייה כי חשבתי שאני אישן כל הדרך... ואז בסוף הלכנו קודם למקום מעצבן... זה היה כל כך לא נוח :( 4)איזה בגד ים מעדיפה<?: שלם. 5)איזה תחתונים מעדיפה? רגילות. תודה על ההשתפות you're welcome

English Muffin

New member
עונה ...

)האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף?לא שאני זוכרת 2)האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים?כן אבל בקטנה 3)הלכת בלי חזיה<?כן 4)איזה בגד ים מעדיפה<?:בקיני 5)איזה תחתונים מעדיפה?רגילים שלא עושים ווג'י תודה על ההשתפות בבקשה ....

Piece of Wood

New member
../images/Emo182.gif|אליהו|

3)הלכת בלי חזיה<?
4)איזה בגד ים מעדיפה<?: בקיני 5)איזה תחתונים מעדיפה? מה שנוח

dn51

New member
מה כבר מפדח בזה שאני יבין..........

1.האם נתקעת לא בבית מחוץ לבית שהיית במחזור בלי טמפון והיית צריכה להחליף?לא, ואני מקווה שזה גם לא יקרה! 2.האם התלכלכת במחזור וראו על הבגדים?לא...מקסימום יש לי תמיד ג'קט! 3.הלכת בלי חזיה<? כן, אבל רק יצאתי, ואז חזרתי לשים עלי חזיה כי ממש לא נוח! 4.איזה בגד ים מעדיפה<?: אני לא הולכת לברכה, שונאת ברכה! 5.איזה תחתונים מעדיפה?משהו נח, אל רוצה יפה... תודה על ההשתפות...אני:"בבקשה"

למעלה