סקר לבןןןןן

ע ד י ד ע

New member
סקר לבןןןןן

(סקר שמתחיל ב"פעם...") נלקח מפורום דוליז. 1. פעם עשית באנג'י? 2.פעם עשית אומגה? 3.פעם עשית סקס? 4.פעם הצטרפטת? 5.פעם התמזמזת? 6.פעם עשית סקס יבש? 7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים? 8.פעם לא ישנת כל הלילה? 9.פעם השתנת בתחתונים?(כיאילו בגיל מ-10 נגיד...) 10.פעם השתכרת? 11.פעם עישנת? 12.פעם לקחת סמים? 13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו? מה זה היה? 14.פעם בגדת בחבר? 15.פעם רצית להתאבד? 16.פעם ראית כבשה?(העאהאעא.. :) נאמממ...) 17.פעם אכלת בשר אדם? 18.פעם היית בחוץ בערום? 19.פעם נשך אותך כלב? 20.פעם יצאת למחנה? 21.פעם הופעת בטלווזיה? 22.פעם שמעו אותך ברדיו? 23.פעם רכבת על פיל? 24.פעם ראית חיה מתה? 25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים? 26.פעם ציירת יור שהיית גאה בו? 27.פעם ראית את סוף חייך? זה באמת עצוב.. (אם לא הבנתם..כמעט נחנקתם טבעתם כאלה..) 28.פעם דקרת מישו? 29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה) 30.פעם ענית על סקר לבן??

ע ד י ד ע

New member
אני

1. פעם עשית באנג'י? לא 2.פעם עשית אומגה? כן נראה לי חח 3.פעם עשית סקס? לא 4.פעם הצטרפטת? לא 5.פעם התמזמזת? לא 6.פעם עשית סקס יבש? לא 7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים? כן 8.פעם לא ישנת כל הלילה? כן 9.פעם השתנת בתחתונים?(כיאילו בגיל מ-10 נגיד...) כן
10.פעם השתכרת? לא 11.פעם עישנת? לא 12.פעם לקחת סמים? לא 13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו? כן מה זה היה? *סודי* 14.פעם בגדת בחבר? לא 15.פעם רצית להתאבד? כן 16.פעם ראית כבשה?(העאהאעא.. :) נאמממ...) כן 17.פעם אכלת בשר אדם? לאא 18.פעם היית בחוץ בערום? לא :0 19.פעם נשך אותך כלב? כן 20.פעם יצאת למחנה? כן 21.פעם הופעת בטלווזיה? לא 22.פעם שמעו אותך ברדיו? לא 23.פעם רכבת על פיל? לא 24.פעם ראית חיה מתה? כן 25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים? כן
26.פעם ציירת ציור שהיית גאה בו? יאפ 27.פעם ראית את סוף חייך? כן זה באמת עצוב.. (אם לא הבנתם..כמעט נחנקתם טבעתם כאלה..) 28.פעם דקרת מישו? לא 29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה) לאאא 30.פעם ענית על סקר לבן?? כן, עכשיו.

סתיו מם

New member
../images/Emo26.gif

1. פעם עשית באנג'י? לאאאאאאאאאא
2.פעם עשית אומגה? לאאאאאאאאאאאא
3.פעם עשית סקס? לאאאאאאאאאאא
4.פעם הצטרפטת? כן
5.פעם התמזמזת? כן
6.פעם עשית סקס יבש? לא יודעת
7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים? כןןןןןןן
8.פעם לא ישנת כל הלילה? כןןןןןןןןן
9.פעם השתנת בתחתונים?(כיאילו בגיל מ-10 נגיד...) בתוך התקפת צחוק
10.פעם השתכרת? כן (בחתונה של אבא של רוני)
11.פעם עישנת? לאאאאאאאאאא
12.פעם לקחת סמים? לאאאאאאאאאא
13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו? כן
מה זה היה? לא מגלה
14.פעם בגדת בחבר? לא
15.פעם רצית להתאבד? לא
16.פעם ראית כבשה?(העאהאעא.. :) נאמממ...) כן (המון, כשביקרתי את ההורים שלי בניו זילנד)
17.פעם אכלת בשר אדם? לאאאאאאאאאאא
18.פעם היית בחוץ בערום? לא
19.פעם נשך אותך כלב? כן. בתחת
20.פעם יצאת למחנה? כן
21.פעם הופעת בטלווזיה? לא
22.פעם שמעו אותך ברדיו? לא
23.פעם רכבת על פיל? לא
24.פעם ראית חיה מתה? כן
25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים? כן
26.פעם ציירת יור שהיית גאה בו? כן
27.פעם ראית את סוף חייך? לא
זה באמת עצוב.. (אם לא הבנתם..כמעט נחנקתם טבעתם כאלה..) 28.פעם דקרת מישו? לאאאאאאאאא
29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה) לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
30.פעם ענית על סקר לבן?? מסתבר שכן

adva atuk

New member
אני../images/Emo70.gif...

1. פעם עשית באנג'י? לא 2.פעם עשית אומגה? כן 3.פעם עשית סקס? לא
4.פעם הצטרפטת? לא 5.פעם התמזמזת? לא 6.פעם עשית סקס יבש? לא
7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים? כן ח..
8.פעם לא ישנת כל הלילה? כן 9.פעם השתנת בתחתונים?(כיאילו בגיל מ-10 נגיד...) כן... ח...
10.פעם השתכרת? לא 11.פעם עישנת? לא
12.פעם לקחת סמים? לא
13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו? כן מה זה היה? אמרתי משהו על חברות טובות... 14.פעם בגדת בחבר? לא 15.פעם רצית להתאבד? לא
16.פעם ראית כבשה?(העאהאעא.. :) נאמממ...) מלא
17.פעם אכלת בשר אדם? לא
יאק
18.פעם היית בחוץ בערום? כן ח...
19.פעם נשך אותך כלב? לא חתול
... 20.פעם יצאת למחנה? כן 21.פעם הופעת בטלווזיה? לא
22.פעם שמעו אותך ברדיו? לא
23.פעם רכבת על פיל? לא גמל ח... 24.פעם ראית חיה מתה?כן
הרבה
25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים? לא זוכרת
:-\ 26.פעם ציירת יור שהיית גאה בו? כן אפשר לומר שזה היה ציור... 27.פעם ראית את סוף חייך?לא
ואני מקווה לא לראות בקרוב
זה באמת עצוב.. (אם לא הבנתם..כמעט נחנקתם טבעתם כאלה..) 28.פעם דקרת מישו? חברה עם עט עיפרון (זה נחשב:-\) 29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה) לא
30.פעם ענית על סקר לבן?? לא

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif עונה../images/Emo26.gif

1. פעם עשית באנג'י? לא.. הייתי רוצה...
2.פעם עשית אומגה? כן.. מלא פעמים... 3.פעם עשית סקס? נראה לך
4.פעם הצטרפטת? לא... 5.פעם התמזמזת? כנ"ל.. 6.פעם עשית סקס יבש? די אין לי מושג מה זה, אבל לא.. 7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים? לא זוכרת... 8.פעם לא ישנת כל הלילה? לא.. 9.פעם השתנת בתחתונים? לא... 10.פעם השתכרת? לא.. 11.פעם עישנת? איכסי פיכסי! לא סובלת את הריח וזה סתם הורס אותך... 12.פעם לקחת סמים? בלעע!
13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו? כן.. מה זה היה? את חושבת שאגיד
14.פעם בגדת בחבר? לא היה לי.....
15.פעם רצית להתאבד? היה רגע שכן.. 16.פעם ראית כבשה? פחחחח... כן, בחלומות..
סתם
כן, ראיתי... 17.פעם אכלת בשר אדם? פיחס! לא!
18.פעם היית בחוץ בערום? כשהייתי תינוקת
19.פעם נשך אותך כלב? לא... 20.פעם יצאת למחנה? ברור שכן
עם הצופים בעיקר... שולט
21.פעם הופעת בטלווזיה? לא... בא לי
22.פעם שמעו אותך ברדיו? לא... 23.פעם רכבת על פיל? אמאל'ה.. לא
24.פעם ראית חיה מתה? כן....
כבר כמה פעמים... 25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים? לא.. 26.פעם ציירת ציור שהיית גאה בו? מדי פעם כן.. 27.פעם ראית את סוף חייך? לא.... 28.פעם דקרת מישו? מה
29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה) פעם בטעות נפלתי על יונה... נחשב
והיא הייתה גם גוססת, אז אולי זה לא כ"כ נחשב... 30.פעם ענית על סקר לבן?? פחחחחחח.......

../images/Emo26.gif

1. פעם עשית באנג'י?בסופרלנד זה נחשב? 2.פעם עשית אומגה?ברור 3.פעם עשית סקס?לא 4.פעם הצטרפטת?לא 5.פעם התמזמזת?
לא ממש 6.פעם עשית סקס יבש?לא 7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים?כן 8.פעם לא ישנת כל הלילה?כן 9.פעם השתנת בתחתונים?(כיאילו בגיל מ-10 נגיד...)חחח אולי 10.פעם השתכרת?לא חס ושלום! 11.פעם עישנת?כן 12.פעם לקחת סמים?לא 13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו?כןןןןן מה זה היה?לא זוכרת אבל בטו יש 14.פעם בגדת בחבר?לא 15.פעם רצית להתאבד?כן ולא..אבל אני בחיים לא אעשה את זה נריאה לי 16.פעם ראית כבשה?(העאהאעא.. :) נאמממ...)כן 17.פעם אכלת בשר אדם?לא איככככככככככס 18.פעם היית בחוץ בערום?כשהייתי קטנה 19.פעם נשך אותך כלב?לא רציני אבל כן 20.פעם יצאת למחנה?כן 21.פעם הופעת בטלווזיה?כן, בקהל של תוכניות טלויזיה... 22.פעם שמעו אותך ברדיו?לא 23.פעם רכבת על פיל?לא 24.פעם ראית חיה מתה?כן 25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים?לא 26.פעם ציירת יור שהיית גאה בו?כןן 27.פעם ראית את סוף חייך?לא ניראה לי זה באמת עצוב.. (אם לא הבנתם..כמעט נחנקתם טבעתם כאלה..) 28.פעם דקרת מישו?לא 29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה)לא 30.פעם ענית על סקר לבן??לא

עונה ../images/Emo41.gif

1. פעם עשית באנג'י? כן 2.פעם עשית אומגה? לא 3.פעם עשית סקס? לא 4.פעם הצטרפטת? לא 5.פעם התמזמזת? לא 6.פעם עשית סקס יבש? לא 7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים? לא 8.פעם לא ישנת כל הלילה? כן 9.פעם השתנת בתחתונים? מגיל 6 לא 10.פעם השתכרת? כן 11.פעם עישנת? לא 12.פעם לקחת סמים? לא 13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו? כן מה זה היה? לא אומרת 14.פעם בגדת בחבר? לא 15.פעם רצית להתאבד? כן 16.פעם ראית כבשה? ברור 17.פעם אכלת בשר אדם? לאאא 18.פעם היית בחוץ בערום? כן 19.פעם נשך אותך כלב? כן 20.פעם יצאת למחנה? כן 21.פעם הופעת בטלווזיה? כן 22.פעם שמעו אותך ברדיו? לא 23.פעם רכבת על פיל? לא 24.פעם ראית חיה מתה? כן 25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים? לא 26.פעם ציירת ציור שהיית גאה בו? כן 27.פעם ראית את סוף חייך? לא 28.פעם דקרת מישו? לא 29.פעם רצחת מישהו? כן, ג'וקים, יתושים וחרקים בכלל 30.פעם ענית על סקר לבן? כן

עונה

1. פעם עשית באנג'י?לא 2.פעם עשית אומגה?מזה? 3.פעם עשית סקס?לא 4.פעם הצטרפטת?לא 5.פעם התמזמזת?אממ...לא ממש..אבל היה משו בכיוון חחחח 6.פעם עשית סקס יבש?לא 7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים?כן
8.פעם לא ישנת כל הלילה?כן פעם אחת...אני זוכרת תיום ההוא טוב 9.פעם השתנת בתחתונים?(כיאילו בגיל מ-10 נגיד...)לא 10.פעם השתכרת?אמממ כן אבל לא רציני...סתם צחקתי מכל דבר וזהו.. 11.פעם עישנת?לא 12.פעם לקחת סמים?לא 13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו?כן מה זה היה?לא משנה...קשור למישהי 14.פעם בגדת בחבר?לא 15.פעם רצית להתאבד?פעם ב..קורה שאני רוצה פשוט כבר למות 16.פעם ראית כבשה?(העאהאעא.. :) נאמממ...)כן..הרבה פעמיים..אני לומדת בבצפר חקלאי! 17.פעם אכלת בשר אדם?לא...איכס..זה בכלל כשר? 18.פעם היית בחוץ בערום?לא
19.פעם נשך אותך כלב?כן...שימות אמן.. 20.פעם יצאת למחנה?לט 21.פעם הופעת בטלווזיה?אממ לא יודעת..לא נראה לי..יש מצב אבל 22.פעם שמעו אותך ברדיו?לא 23.פעם רכבת על פיל?לא 24.פעם ראית חיה מתה?כן 25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים?לא
26.פעם ציירת יור שהיית גאה בו?אממ ציירתי לפני כמה חודשים עין מדהימה כזאתי...אחרי זה אנשים התחילו להעתיק את זה
27.פעם ראית את סוף חייך?לאאאא זה באמת עצוב.. (אם לא הבנתם..כמעט נחנקתם טבעתם כאלה..) 28.פעם דקרת מישו?לא 29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה)אמממ פעם נמלים עיצבנו אותי אז רצחתי אחת אחת
30.פעם ענית על סקר לבן??מזה?

Miss Seventeen

New member
:)

1. פעם עשית באנג'י? לא 2.פעם עשית אומגה? כן 3.פעם עשית סקס? כן 4.פעם הצטרפטת? כן 5.פעם התמזמזת? כן 6.פעם עשית סקס יבש? כן 7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים? כן 8.פעם לא ישנת כל הלילה? כן 9.פעם השתנת בתחתונים?(כיאילו בגיל מ-10 נגיד...) לא 10.פעם השתכרת? לא 11.פעם עישנת? כן 12.פעם לקחת סמים? לא 13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו? לא נראה לי מה זה היה? 14.פעם בגדת בחבר? לא 15.פעם רצית להתאבד? לא 16.פעם ראית כבשה?(העאהאעא.. :) נאמממ...) כן 17.פעם אכלת בשר אדם? לא 18.פעם היית בחוץ בערום? לא 19.פעם נשך אותך כלב? כן 20.פעם יצאת למחנה? לא 21.פעם הופעת בטלווזיה? לא 22.פעם שמעו אותך ברדיו? לא 23.פעם רכבת על פיל? לא 24.פעם ראית חיה מתה? כן 25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים? לא 26.פעם ציירת יור שהיית גאה בו? לא זוכרת 27.פעם ראית את סוף חייך? כן זה באמת עצוב.. (אם לא הבנתם..כמעט נחנקתם טבעתם כאלה..) 28.פעם דקרת מישו? לא 29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה) לא 30.פעם ענית על סקר לבן?? אממ כרגע:]

אני...

1. פעם עשית באנג'י?לא 2.פעם עשית אומגה?כן 3.פעם עשית סקס?לא 4.פעם הצטרפטת?כן.. 5.פעם התמזמזת?כן 6.פעם עשית סקס יבש?לא 7.פעם דיברת בטלפון יותר משעתיים?כן 8.פעם לא ישנת כל הלילה?כן 9.פעם השתנת בתחתונים?(כיאילו בגיל מ-10 נגיד...)לא שזכור לי:S 10.פעם השתכרת?כע 11.פעם עישנת?כע 12.פעם לקחת סמים?כע 13.פעם עשית משהו שאחר כך מאוד התחרטת עליו?כע מה זה היה?חעע 14.פעם בגדת בחבר?כן 15.פעם רצית להתאבד?כע 16.פעם ראית כבשה?(העאהאעא.. :) נאמממ...)כע 17.פעם אכלת בשר אדם?לא 18.פעם היית בחוץ בערום?לא 19.פעם נשך אותך כלב?כע 20.פעם יצאת למחנה?כע 21.פעם הופעת בטלווזיה?כע 22.פעם שמעו אותך ברדיו?כע 23.פעם רכבת על פיל?כע 24.פעם ראית חיה מתה?כע 25.פעם המצאת לעצמך חברים דמיונים?כע..אולגה רולז!! 26.פעם ציירת יור שהיית גאה בו?כע 27.פעם ראית את סוף חייך?כע זה באמת עצוב.. (אם לא הבנתם..כמעט נחנקתם טבעתם כאלה..) 28.פעם דקרת מישו?את עצמי? 29.פעם רצחת מישהו?-(אולי בלי כוונה)את עצמי 30.פעם ענית על סקר לבן??כע

למעלה