סקר לבחורים...

winkinsmily

New member
אני יכולה לתת לך

שם של מאפיה שעושה קוגל מעולה,מי בכלל צריך להתחתן?

קליט

New member
לאכול קוגל לבד ?

בלי אשה -פלפלית חמודה - שאפשר יהיה לחלוק איתה חויות ?? לא מתאים !! . . . מה שחשוב שהקוגל יהיה רך, - לא מדי מלוח, או מדי שורף, או שרוף . . . ועדיף שיהיה מה שיותר מתוק, עם הרבה צימוקים מתקתקים, שיתגלש לתוך הפה בהנאה מרובה, עם בקבוק בירה קרה ! . . . אהבה והבנה רבה !! . . .

אני יכולה בהחלט להבין את דעתו של

מסעיר. משגע גם אותי לחשוב שאני אשב עמ בעלי בעתיד ויהיה פער בין קו המחשבה שלו לשלי. מאד חשוב לי בחור חכם! ובפגישות זה מתסכל כי בחורים מורידים שידוך מהטענה ש``הבחורה חכמה מידי..``

דעתי........

מניסיון אני מודיעה לכם גולשים יקרים שכיום אני גרושה ואחת הסיבות היא הפערים בידע ובהשכלה. חשבתי תמיד בתור רווקה לפני שנישאתי שזה לא יפריע לי אבל כשגיליתי שאין לי אפשרות לשתף את מי שהיה בעלי בעבודתי התאכזבתי. והוא לא אדם טיפש כלל אב ללא משכיל אקדמית.

מישהי68

New member
כשיגיע זיווגך האמיתי זה לא ירד בשום טענה..

יש מישהו למעלה שמכוון את הענינים הכי הכי טוב בשבילנו.. תאמיני בזה ובעז'ה תמצאי בקרוב את בחיר ליבך.

תלוי אצל מי נמצאת החכמה...

יש חכמות שהחכמה שלהם גורמת להם להבין שיש עוד אנשים חכמים ביקום.. גורמת להם להבין שהם צריכות להכנע לבעל.. (ובמאמר המוסגר הקב``ה טבע שגבר מנהל בית זה אומר שלאשה הכי חכמה אין את הכלים. נקודה. [וכמובן שיש יוצאי דופן, אבל בואו לא נסתמך עליהם..] ) אלה החכמות האמיתיות שאפשר להסתדר איתם. ואלה הבתים הכי מוצלחים. אבל מנגד הבנות (ולצערי אלו הרוב..) שחושבות שהם חכמות סתם או שבאמת הם קצת חכמות ומוצלחות.. (ובינינו, הרי הקב``ה נתן לכל אחד שכל, דעת, וחכמה.) ושבגלל זה הם מזלזלות בשני אז זה לא משנה אם זה הבעל או אמא או חברה.. אלה שורש הרע. מישהו דיבר על תופעת הגירושין? יומטוב!

קליט

New member
יש כאילו בחורים ! אפילו די הרבה !

אלוקים טבע באיש את התכונה לשלוט, ולאשה להיות נשלטת. האשה הכי פקחית - נוח לה שהאיש שלה מחליט בתחומים הנוגעים אליו . הרבה פעמים בחור רואה איום בזה שהאשה היא מדי פקחית, ובמיוחד אם היא נוהגת להתגאות ביתרונותיה יותר מדי . שלא לדבר אם היא עוקצת אותו, או אם היא ביקורתית ולא מתחשבת ומכבדת אותו וכו` או אז הבחור חושש שהנה הוא בוחר לעצמו ``קלפתה`` בר-מינן, אז הוא בורח לו הרחק הרחק . . . . ויש בחורים שהם מרגישים את עצמם נחותים -ביחס לפילפלית שמולם, ולכן הם פורשים, וכנראה שהם אכן אינם מתאימים ! . . . בשידוכים אנו נתקלים לא מעט - שהצד השני דוחה אותך -בגלל סיבה טפשית -לכאורה- , ככה זה בשידוכים . שוה קצת להתאמץ ! ועוד איך שוה !!! חזקי ואימצי !

מלחיצה? ממש לא.

זהו סוג של אתגר. ואם הגבר חכם אין סיבה שלא ליהנות מזה.... לדבר עם אשה בעלת שכל ואינטלקט זהו תענוג צרוף לדעתי.

למעלה