סקר לבחורים...

סקר לבחורים...

האם בחורה חכמה מלחיצה אתכם? או שזה מפרגן מבחינתכם? נראה לי שגברים פוחדים מנשים מצליחות וחכמות, האמנם?

EinOdMilvado

New member
מממ לי באופן אישי ממש לא

להיפך... אבל כמובן שזה לא יגרום לה להיות שתלטנית וכו'
מה שאני רוצה בבחורה - חכמה ואינטליגנציה עם ביישנות .. זה החלום שלי .. כמובן שבראש יראת שמים ומידות. אבל , בנוגע לנושא שלך, לדעתי, רק בחורים עם גאווה פוחדים מנשים כאלה . זו דעתי. בוקר מבורך :]]]

מה שהכי מצחיק שאחד הבחורים אמר לי

בסוף הפגישה; אמ לומר את האמת, לי זה לא מתאים..מתנצל, אבל יש לי כמה בחורים שזה יתאים להם,אני יעביר את השמות שלהם לשדכנית. כששאלתי למה זה לא מתאים? הוא אמר לי: כתוב שבינה יתירה ניתנה לנשים..כנראה שכמות גדולה את לקחת.. וזו הסיבה היחידה מבחינתי. אז אמרתי בסדר, והלכתי... אחחחח בינה יתירה...

קליט

New member
אז ניצלת מטיפוס ביקורתי/חשדן/

לא סימפטי/גאוותן/רוכשני/ כפייתי/אנוכי/לא מתחשב וכו` זה לא נשמע טוב בכלל !

winkinsmily

New member
עפ"י רוב

בד"כ באמת כשמורידים על חוכמה זה על האף הגבוה בעצם, אבל פעמים שהבחור הוא לא הגאון של הדור,ובהחלט מלחיץ אותו שאשתו תהיה המוח בבית,הוא רוצה מישהי שתעריך אותו,ולא להיפך...

מסעיר

New member
בדיוק היה לי ויכוח..

עם מישהו.. כאשר הוא טען, תן לי אשה פשוטה, לא חכמה מדי, לא מבריקה ושנונה, חי הנישואים שלי יהיו יותר נוחים וקלים.. כאשר לעומתו.. אני התנגדתי בתוקף, לעצם הרעיון הכ"כ אווילי בעיני.. אני רוצה אשה משכילה,, בת זוג חכמה, שתשדר איתי על אותו גל, אני לא מצליח לדמיין את עצמי, יושב עם אשת חלומותי, ולא מצליח לתקשר איתה עקב פערי רמה ביננו..

קליט

New member
עדיין אשת חלומותיך יכולה להיות

פקחית באופן בינוני ? -בהנחה שאתה ממש פקח-

מישהי68

New member
תגיד לו שהוא טועה ובגדול!

חוכמה ובכלל חוכמת חיים זה התכונה החשובה לדעתי מכל.. מי שמפחד מזה- זה אומר משהו ואפילו הרבה משוהים.... בהצלחה לכולם!!!

למעלה