משעמם לי נורא אז המצאתי סקר דבילי ביותר: איזה להקת The אתם הכי אוהבים והכי שונאים. הערות-1. להקת The(לכל הדבילים שלא מבינים) זאת להקה שהשם שלה מתחיל בThe 2. לא לרשום דברים כגון The red hot chili peppers(לא להקת The) 3.The sums(תחשבו לבד)
THE BEATELS THE DOORS THE WHO THE ROLLING STONS THE PAPAS AND THE MAMAS THE EAGLES THE POLICE בטח יש עוד ולא עולים לא עכשיו ואגב, לכלכו פה על הסטרוקס וזה מזה לא מוצא חן בעיני!
הביטלס האבנים המיתגלגלות והדלתות (דורס)......... חחחחח זה נשמע מוזר ככה..... סליחה שאני לא כותבת באנגלית... כבר יש לי מספיק שגיאות כתיב בעיברית..... ד"א אני חדשה פה (שלום).... קוראים לי אמבר..... אז שלום (שוב).......
תודה כולם...... כן אני בפורום מטאל בעיקר.... אני יש קטע מממממממששששש מעצבן שם שכולם חייבים להראות שהם הכי מבינים ומי שלא עשה דוקטורט על מטאל שם אז יורדים עליו חופשי..... בקיצור אני חולה על נירוונה!!!!!!! להקת הת´ראש היחידה שאני אוהבת..... אה.. והקטע של השם זה..... אמ...... טוב מי שייצא לי להכיר אותו טוב אז יידע.... חחחח זה קצת לא נעים לירשום את זה פה.......
ושונאת- the white stripes ממממפפפחיד! ואני לא מכירה את the the.... חחח.. באמת יש או הייתה להקה כזאת? רגע, אני מנסה להיזכר בעוד להקות.. אה, שונאת!!!! לא הייתי קוראת להם להקה בכלל: the calling. מוצאים שם רע לגיטרות.