סקר לא קל.

סקר לא קל.

למי יש חמישה דברים טובים להעיד על האקס/אקסית שלו ? ומבשלת טוב לא נחשב! תהיו יצירתיים. למי יש גם חמישה דברים טובים (תבלעו ת'רוק) לספר על חמותו ??? לנשים שפה השאלה הבאה אליכן - יש לכן דברים טובים לספר על הגיסות ? ואיך המפגש עם המשפחה הנגדית גרם לשינוי חייכם לטובה ? קדימה לפרגן! נטילת כדורי הרגעה לא יחשבו כדבר שלילי לפני סקר זה!

../images/Emo6.gif

על האקס שלי אין מה להגיד 5 דברים (לא הגזמת קצת????) אולי דבר אחד שהיה טוב אצלו, אבל גם זה "נפגע" עם הזמן
על חמותי? הדבר הטוב שיכולה לספר עליה ואולי גם הביזרי זה שיש לה 3 פטמות
נשבעת לכם אמיתיייייייייי והמפגש עם המשפחה הנגדית לא גרם לשינוי חיי לטובה אלא מצאתי את עצמי כל הזמן נלחמת על כבודי, כי רובם ראו בי חייזר שנכנס לחיים שלהם, גם חילונית, גם יודעת לבשל, גם יודעת לטפל בילדים שנולדו לי בלי לבקש עזרה, וגם אחת שכל הזמן לומדת ועסוקה, וגם אחת שמוקפת חברים כל הזמן. זה היה להם מוזר. אבל ככה זה מנטליות של מושב לעומת העיר.

vered 37

New member
3 פטמות ...../images/Emo6.gif

מוטציה ...כאילו....(די לא יפה ) תזכירי לי שוב את השם של אחת השכנות מהמושב הזה .. פעם כתבת עליה... שם פצצה ..לא זוכרת.. אין קשר אבל בא לי לצחוק...

ש'תגעת?????????????

אשה דתיהההההההה אפילו להציץ לה בחוף הים אי אפשר, איך אני אראה לך???? אבל אם האח הצעיר יבוא לארץ וילך לים, מבטיחה לך הצצה חטופה

destiny36

New member
טוב נו ../images/Emo9.gif

5 דברים טובים... 1. גבר נאה 2. רומנטי 3. ג'פף טוב 4. שר נאה 5. כל כך מקסים (כשהוא ישן) אבל הייתי חייבת גם 5 לא טובים בשביל הכיף: 1. עצלן 2. אנוכי 3. קוטר 4. ווכחן 5. נוחר וישן כמו סוס

סקר קל שבקלים !

חמשת הדברים הטובים על האקס 1. אב טוב 2. מפרגן 3. רומנטי 4. דואג להכל 5. אכפתי בטוחה שהיו עוד כמה ששכחתי
חמותי שתחיה עוד שנים רבות וטובות במילה אחת גדולה אסכם אותה..היא "מלאכית" אני מכנה אותה כך למרות שהיא החרימה אותי משום שעזבתי את הבן שלה וכאן אני רוצה לכתוב לה.... סימה אהבתי ואוהב אותך לעד
ביקשו רק את הדברים הטובים לציין לכן אל תשאלו למה ברחתי ממנו

° זואי °

New member
מממממ

1. איש טוב 2. אבא טוב ומשקיע 3. תחמן לא קטן (מעיני זאת אחלה תכונה - הלואי עלי תכונה כזאת) 4. חתיך 5. יודעת שיהיה שם עבורי בכל צרה אקס חמותי: 1. אישה פשוטה אבל עם לב ענק 2. בשלנית טובה (נו, אמרת לא, אבל היא כזאת). לא עולה לי בראש עוד. גיסות? אם מדובר באחיות שלו? לא מתה עליהן אם מדובר בנשים של האחרים שלו? נשים נחמדות המפגש עם המשפחה הנגדית לימד אותי ש"כל האשכנזים לפלפים שכייף לעבוד עליהם", "כל המרוקאים חמומי מוח", "כל הגרוזינים מכוערים" ועוד כל מיני פנינות גזעניות דומות. עד שהתחתנתי לא ידעתי שיש בכלל הבדל בין העדות, היום... אני לא אגיד את דעתי על הכורדים (העדה של המשפחה שכנגד). סיפקתי לך את הסקרנות?

איזה תענוג לקרוא דברים טובים על אקס

כל הכבוד על היוזמה לסקר.
ולמה- כי כאשר אדם כותב משהו טוב, על משהו שכביכול נגמר באופן לא הכי טוב, אז הטוב, נשמע נורא טוב., כי הכי קל לכתוב במצב כזה לא טוב...
טוב, שיהיה. הסתבך קצת.

vered 37

New member
קלי קלוטו..לא מסובך.

1.אינטיליגנטי. 2.מפרגן . 3.מבשל טוב (העוגת גבינה שלו עם הפירורים סוף הדרך ) 4.מטופח ואסטטי. 5.לארג'. 6.מאד יצירתי .. לגבי חמותי מעולם לא התחברתי לאישיותה ..למרות שבמשך 12 שנים תמיד כיבדתי אותה .(היא כמו אמא של בנצי מאסקימו לימון ). אפשר לומר עליה ש..... יש לה מוסר עבודה גבוה מאד. לא אוהבת רכילות . ישירה ואמיתית. הייתי מאד קשורה לאבא של האקס שלי..איש מקסים עם לב רחב ..חם ואוהב. סבא טוב. הכרתי את גיסתי כשהיא היתה ממש ילדונת בת 12..והיינו מאד קשורות אחת לשניה ..היא ראתה בי את אחותה הגדולה שלא היתה לה בעצם מעולם. נתתי לה המון תשומת לב חום ואהבה והיא כנ"ל. לאחר שהתגרשנו ניתק הקשר. מקווה שהתשובה מספקת אותך אוהב לבשל...

דברים טובים...

על האקס: אמא שלו נקי ומסודר - גם טוב וגם רע הוא לא חי על המינוס ולא על הלוואות עד היום את מוצרי החשמל בבית הוא קונה הגדולים שבניהם עוד דבר טוב... אמממ... ישר ונאמן. על אמא שלו: רק דברים טובים... מפנקת, דואגת...אפילו אחרי שניפרדנו... אישה חזקה, מפרנסת אישה יפה אין בה רוע, אין בה נקמנות - תמיד שמחה על אחותו: הביאה לעולם ארבעה ילדים... שלושה מהם אני מכירה מקסימים אחד אחד, את הרביעית לא מכירה... אבל הבן שלי חולה עליה, אז זה מספיק לי. דבר חמישי - אין.

לגבי המשפחות...

יש סכסוך עתיק יומין בין המשפחות שלנו אז כל עוד לא הגיעו לחיסול חשבונות בחתונה - הכל תקין

d a n i e l s 5

New member
סקר הכי קל.

האקס 1.אבא לתפארת המדינה. 2.חתיך שווה. 3.יש על מי לסמוך. 4.צלם מוכשר. 5.מצחיק ושנון. האמא שלו. 1. "חמה" חמה . 2. האוכל תמיד טעים. 3. מלאה בסיפורים מדליקים מתקופת הפלמ"ח. 4. אשה שיודעת טיפוח מהו (למרות הפלמ"ח). 5. הסבתא של הבנות שלי, והן מתות עליה. אחותו. אפשר לסכם במשפט היא מותק מותק ! שבת שלום גם לך .

למעלה