סקר כפפות חורף

redrider

New member
סקר כפפות חורף

אחרי אתמול בערב גיליתי שהכפפות שלי החלו לספוק מים ובגדול. יש לי צורך בכפפות חדשות ולכן אשמח להמלצות. הרעיון הוא שילוב של רגש ביד, חום ומיגון. אני לא רוצה כפפת סקי מגושמת אבל מצד שני גם לא כפפה דקיקה שהיד שלי תאבד תחושה מרוב קור אחרי נסיעת לילה חורפית. עד עכשיו היו לי כפפות של ספאדה שרכשתי בלונדון ב2009. לכפפות האלו יש וישר על האגודל, דבר מאוד נוח.

Rיקושט

New member
מנסיון של אתמול

כפפות הRST שנמכרו כאן בקבוצתית דרך כולבוטקס עושים את העבודה שאתה מבקש.

assaf87

New member
כנ"ל אני

עשו עבודה מצוינת, היה נעים, לא נכנסו מים... יש הרבה רגש בהשוואה לכפפות החורף הקודמות שלי.. ממליץ מאוד!

lazybones

New member
כפפות טובות אבל הסקוצ'ים הלכו לעולמם אחרי שבו

שבוע.. חבל שלא אמרתי אז לג'יקסר...בטח היה מחליף לי אותן. קניתי אותן בחורף שעבר ולא השתמשתי בהן הרבה. עכשיו אני חורש עליהן. אחליף את הסקוצ'ים וזהו. אחלה כפפות. חמות מאד אגב (כלומר עושות את העבודה) ובימים מעוננים חלקית מזיעים בהן. נראות גם ממוגנות היטב.

lazybones

New member
אין עליך, אתה תותח...

זה רק הסקוצ'ים העליונים, הדקים האלה.

גיקסר

New member
אלמנטרי ווטסון ידידי

הדבר היחיד שלא מתקלקל זה מה שלא קיים. דברים יכולים ומתקלקלים לא אמור להיות בעייה אחרי תקופה קצרה או אפילו ארוכה יותר. מתי שאפשר לעזור עוזרים.

The Ride Magazine - השוואת כפפות

גם לי היו כפפות חורף של ספאדה, הסוג שזכה במקום הראשון במבחן כפפות חורף במחיר עד 60 פאונד. נשארו אטומים למים רק לחורף אחד.
יש גם מבחן כפפות חורף מעל 60 פאונד.
אמנם המבחנים מ2009 אבל עדיין יכולים להיות רלוונתיות. גם גיקסר פרסם שהולכים כפפות של RST שנראות פצצה, ומהנסיון של חברים פה הכפפות שלהם נשארות אטומות לאורך זמן. באותו הקשר יש המון מבחנים השוואתיים באתר שיכולים לענות לשאלות נפוצות פה - "מה הכי מומלץ?"

redrider

New member
הבעיה שלי היא

אני לא יכול לקנות כפפות מחו"ל. יש לי יד מפלצתית (XXL) ולא סטנדרטית ככה שרוב הכפפות לא מתאימות לי. אוף איך התבאסתי על הספאדה. היו כל כך טובות בהתחלה... ועוד עם הוישר על האגודל

gray

New member
אני מחפש בEBAY XXXL או 3XL

ומוצא בד"כ בסביבות 20-30$ שמות לא מוכרים, אבל עושים את העבודה. מקסימום, מנסה שוב.

למעלה