סקר כפול 3

Gilgam69

New member
אז אצלי זה

א) אדם. אין סיבה מיוחדת, הם פשוט הכי שווים. ב) מו"ד 3. השיטה היא השאירה את מו"ד ומוד"מ מאחורי שנות אור. ג) לוחם. דמות פשוט כיפית, ואני לא מדבר על הלוחם שבא, הורג את כולם והולך (Hack´n´Slash) אלא לוחם נבון ועם אינטואיציה אבל אם הוא צריך אז הוא יכול לשבור לכולם את הגולגולת, או אולי משהו דומה לו, כמו אביר.

two

New member
שלום לכולם

א- אלף, לא יודע למה משהו בחן ובאלגנטיות תמיד משך אותי. ב- שיחקתי בשלושתם ואין מה להגיד המהדורה השלישית היא שיפור ניכר בחוקים ותיקון של הרבה בעיות בישנות יותר. (למרות שעוד נשארו הרבה שטויות) ג- סייר, מסתדר לי יפה עם האלף, וחוץ מזה הזר המסתורי והשקט שתמיד עומד בפינה האפלה בפאב... פתח להרבה דברים. רציתי להוסיף שאלה, שמתי לב שהרוב מדברים על המו"דים השונים. ניסיתם שיטות אחרות, שחר האדמה, רולמסטר, או שיטות יותר אקזוטיות call of kathulu, vampiers וכו´

gangrel

New member
די לשנות........

את הסקר! כן אני שיחקתי בעוד סגנונות ועם אתה מתעקש (
) אז הנה: עד היום שיחקתי ב- 7th Sea AD&D (מוד"ם) Champions Changling :TD D&D (מו"ד) D&D 3rd Editon Earthdawn (שחר האדמה) Hunter :TR Legend of the 5 rings Shadowrun (מרוצללים) Star Wars Vampire :TM Vampire :The Dark Ages Werewolf :TA ובסגנונות: Dice (עם קוביות) Diceless (ללא קוביות) Free Form (חופשיטה) LARP (משחקים חיים) אימה הומוריסטי היסטורי התכתבות (דואר) מדע בדיוני מודרני מסתורין סופר גיבורים פנטזיה קונספירציה שחקן ומנחה (אחד על אחד) אבל כל זה לא חשוב, אני פשוט רציתי לשאול איזה שיטה מהמו"ד אתם מעדיפים. אם מישהו רוצה לעשות סקר על שיטה אחרת הוא מוזמן בחפץ לב.

למעלה