סקר!!!!!!!!!!!! כנסו

sheran111111

New member
תשובות שלי!!!...

זמרת: רוני או שירי זמר:הראל סקעת או מויאל--הראל מויאל שחקנית: איה או נטשה--איה שחקן: ניני או אדם--ניני אושרי כהן או רן דנקר--רן דנקר פסטיגל או שיר נולד--שיר נולד יעל בר זוהר או נינט--נינט!!!

sheran111111

New member
תשובות שלי!!!...

זמרת: רוני או שירי זמר:הראל סקעת או מויאל--הראל מויאל שחקנית: איה או נטשה--איה שחקן: ניני או אדם--ניני אושרי כהן או רן דנקר--רן דנקר פסטיגל או שיר נולד--שיר נולד יעל בר זוהר או נינט--נינט!!!

matanlevi14

New member
תוצאות הסקר

כל מי שענה: אף אחד לא אוהב את רוני כולם העדיפו שירי הראל מויאל יותר מהראל סקעת איה יותר מנטשה (איך??.) ניני יותר מאדם רן דנקר יותר מאושרי פסטיגל יותר משיר נולד ונינט יותר מיעל בר זוהר

Titush Black

New member
לא ממש../images/Emo3.gif

אני מאוד אוהבת את רוני אבל לא הייתי בבית כדי לענות על זה. אז יש אחת רוני וכל השאר שירי
תיתוש

עונה

זמרת: רוני או שירי- שירי
אבל גם רוני זמרת טובה! זמר:הראל סקעת או מויאל- סקעת ולא יעזור כלום.. שחקנית: איה או נטשה- איה שחקן: ניני או אדם-ניני אושרי כהן או רן דנקר- רן דנקר פסטיגל או שיר נולד- שניהם מדהימים אבל פסטיגל יעל בר זוהר או נינט- יעל

Rioter

New member
עונה.

זמרת: רוני או שירי - שתיהן איכס. ממשממש איכס. זמר:הראל סקעת או מויאל - כנ"ל. למרות שלמויאל יש פוטנציאל (
) אם הוא היה משנה ז'אנר. שחקנית: איה או נטשה - נטשה (עדי). לדעתי המשחק של איה לא מלהיב. שחקן: ניני או אדם - אדם. מאותה הסיבה הנ"ל, למרות שניני משתפר. אושרי כהן או רן דנקר - ??? (טל פרידמן D:) פסטיגל או שיר נולד - ??? (רוק העצמאות!#@) יעל בר זוהר או נינט - ??? (אם כבר, אז רותם אבוהב.
)

עונהה

זמרת: רוני או שירי- שירי זמר:הראל סקעת או מויאל- סקעת שחקנית: איה או נטשה-נטשה שחקן: ניני או אדם-אדם אושרי כהן או רן דנקר-אושרי פסטיגל או שיר נולד-במילה אחת: פפפסססטטטייגגגלללל יעל בר זוהר או נינט- שניהן

Lee Asulin

New member
עונה..

זמרת: רוני או שירי
שירי זמר:הראל סקעת או מויאל
יהודה סעדוו
שחקנית: איה או נטשה
איה אבל היא נהייתה מעצבנת=\ שחקן: ניני או אדם
שניהם אושרי כהן או רן דנקר
שניהם פסטיגל או שיר נולד
שיר נווולדדדד!! יעל בר זוהר או נינט
שתיהן

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

זמרת: רוני או שירי: רוני
זמר:הראל סקעת או מויאל:הראל סקעת שחקנית: איה או נטשה:הן לא שחקניות, אבל בכל זאת נטשה שחקן: ניני או אדםהם לא שחקנים, ניני אושרי כהן או רן דנקר:רן דנקר פסטיגל או שיר נולד:פסטיגל יעל בר זוהר או נינט:יעל בר זוהר סוף סוף מישהו אוהב את רוני יותר משירי!

DoRiNuS sMiNiA

New member
נצל"ש,זאת רק אני../images/Emo35.gif

זאת רק אני פה שנשארה בבית (בעקבות מחלה) או שיש פה עוד כמה אנשים...

עונה

זמרת: רוני או שירי שיריי זמר:הראל סקעת או מויאל מויאל שחקנית: איה או נטשה איה שחקן: ניני או אדם ניני אושרי כהן או רן דנקר רן דנקר אךך פסטיגל או שיר נולד פסטיגל יעל בר זוהר או נינט יעל בר זוהר

למעלה