סקר!!!!!!!!!!!! כנסו

b e n1 4

New member
סקר!!!!!!!!!!!! כנסו

תענו ב-ק-ש-ה: זמרת: רוני או שירי זמר:הראל סקעת או מויאל שחקנית: איה או נטשה שחקן: ניני או אדם אושרי כהן או רן דנקר פסטיגל או שיר נולד יעל בר זוהר או נינט

nadav1232

New member
עונה

זמרת: רוני או שירי - לא יודע זמר:הראל סקעת או מויאל - לא יודע שחקנית: איה או נטשה - לא יודע שחקן: ניני או אדם - לא יודע אושרי כהן או רן דנקר - לא יודע פסטיגל או שיר נולד - פסטיגל יעל בר זוהר או נינט - יעל בר זוהר

ofirush17

New member
איה, נטשה, אדם וניני לא שחקנים.

הם דמויות. השחקנים הם הילי,עדי, מיכאל וידידייה

Fergie7

New member
עונה P:

זמרת: רוני או שירי- שירי. זמר:הראל סקעת או מויאל- מויאל. שחקנית: איה או נטשה- איה. שחקן: ניני או אדם- ניני. אושרי כהן או רן דנקר- רן. פסטיגל או שיר נולד- פסטיגל. יעל בר זוהר או נינט- יעל.

lidorvit

New member
עונה

זמרת: רוני או שירי- שירי זמר:הראל סקעת או מויאל- מויאל שחקנית: איה או נטשה-נטשה שחקן: ניני או אדם-ניני אושרי כהן או רן דנקר-רן פסטיגל או שיר נולד-שיר נולד יעל בר זוהר או נינט-נינט

עדידוש

New member
../images/Emo45.gifעונה

זמרת: רוני או שירי
שירי
זמר:הראל סקעת או מויאל
שניהם שחקנית: איה או נטשה
[הילי או עדי]-שתיהן
שחקן: ניני או אדם
ידידיה
אושרי כהן או רן דנקר
רן דנקר פסטיגל או שיר נולד
פסטיגל יעל בר זוהר או נינט
נינט

Punkitty

New member
עונה ../images/Emo13.gif

זמרת: רוני או שירי: שירי זמר:הראל סקעת או מויאל: סקעת שחקנית: איה או נטשה: הילי שחקן: ניני או אדם: ידידיה אושרי כהן או רן דנקר: רן דנקר פסטיגל או שיר נולד: לא ראיתי, אין לי מושג. יעל בר זוהר או נינט: נינט

O r c h i d

New member
~

זמרת: רוני או שירי- איכ זמר:הראל סקעת או מויאל- איכ שחקנית: איה או נטשה- קודם כל, שמות השחקניות הם הילי ועדי. צריך שתהיה הפרדה מוחלטת בין השחקניות לדמויות. ואני אישית יותר אוהב את עדי. שחקן: ניני או אדם- כמו למעלה, צריך שתהיה הפרדה בין דמויות לשחקנים. אני מעדיף את ידידיה. אושרי כהן או רן דנקר- איכ פסטיגל או שיר נולד- איכ יעל בר זוהר או נינט- איכ.

TaMaR 8

New member
עונההההההההההה

זמרת: רוני או שירי- שירי זמר:הראל סקעת או מויאל- לא יודעת אני מתלהבת מהם שחקנית: איה או נטשה-אממ... שתיהן שחקן: ניני או אדם-שניהם אושרי כהן או רן דנקר-רן פסטיגל או שיר נולד-שיר נולד יעל בר זוהר או נינט-נינט

Oshi love Tamir

New member
תשובות

זמרת: רוני או שירי:שירי זמר:הראל סקעת או מויאל:לא יודעת שחקנית: איה או נטשה:עדי שחקן: ניני או אדםידידיה אושרי כהן או רן דנקר:לא יודעת פסטיגל או שיר נולד:שיר נולד
יעל בר זוהר או נינט:לא יודעת

o r t a l13

New member
עונה ! ../images/Emo19.gif

זמרת: רוני או שירי? שירי זמר:הראל סקעת או מויאל? מויאל שחקנית: איה או נטשה? הילי שחקן: ניני או אדם? ידידיה אושרי כהן או רן דנקר? רן פסטיגל או שיר נולד? שיר נולד יעל בר זוהר או נינט? נינט

עונה

זמרת: רוני או שירי-שירי זמר:הראל סקעת או מויאל-מויאל שחקנית: איה או נטשה-נטשה שחקן: ניני או אדם-ניני אושרי כהן או רן דנקר-רן דנקר
פסטיגל או שיר נולד-פסטיגל יעל בר זוהר או נינט-יב"ז

עונה

זמרת רוני או שירי:שירי זמר הראל סקעת או מויאל:סקעת שחקנית איה או נטשה:איה שחקן ניני או אדם:ניני אושרי כהן או רן דנקר:רן דנקר פסטיגל או שיר נולד:פסטיגל יעל בר זוהר או נינט:נינט

עונה!!../images/Emo9.gif

זמרת: רוני או שירי אף אחת... זמר:הראל סקעת או מויאל: סקעת! שחקנית: איה או נטשה: איה-!! השחקנית זאת הילי לא איה...!!!!! שחקן: ניני או אדם: שניהם!!!! אושרי כהן או רן דנקר: רן דנקר!! פסטיגל או שיר נולד: שיר נולד! יעל בר זוהר או נינט: נינט!

עדידה16

New member
עונה

זמרת: רוני או שירי- לא ממש מעדיפה את תיהן אבל אם כבר אז שירי זמר:הראל סקעת או מויאל-סקעת שחקנית: איה או נטשה- הילי
שחקן: ניני או אדם-ידידיה אושרי כהן או רן דנקר-לא יודעת פסטיגל או שיר נולד- לא ראיתי אף אחד יעל בר זוהר או נינט- אממ.. נינט נראה לי

matanlevi14

New member
אני ben14 רק שיניתי כינוי

בן זה בן דוד שלי שהתחבר לפה פעםאז שיניתי את זה

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

זמרת:בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זמר:בעעעעעעעעעעעעעעע שחקנית: איה שחקן: ניני בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע *מקיא*

למעלה