סקר====> כנסו

HaDaRoSh

New member
הכי משכנע../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

נירו

גיגי123

New member
נירוווווווווווווווווווווווו ../images/Emo98.gif

איזה שאלה זאת?!!?!?!?!?
ברור שנירוווווווווווווווווווווווווווו
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
הוא כל כך מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אוחחחחחחח
השלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
**מאוהבת בנירו קשות!!!**

תשובות:

אפרת כהן כי היא שיחקה 2 דמויות שונות מצוין
נירו לוי היה משכנע כעבריין תכססני
אלברט אילוז...סתם כי בא לי
טלי שרון---כי היא טלי שרון
חחח

Efrat Princess

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו אני קצת משוגעת היום.. ברור שאפרת מה זה השאלה הזאת אפילו!?!?!?!?! מושלמת זה מספיק משכנע? עם לא תתמודדו!!!!!!!!!!!!!!!1 בעיותכם!!! כם כם כם! לם לם לם! אכלתי פיתה עם חומוס! לא אני לא!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חי *_*

mary17

New member
טלי טלי טלי טלי טלי טלי

אאאאאאאמממממממ אפרת סתם טללללללללליייייייייייייייייייייייייי משה בום ללללאאאאאאאאאאאאאאאאא קשת חלומות טובים אאאאאאאאאאאאא הכל חוזר אלייייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא משה לא מתתתתתתתת הוא לא מתתתתתתתת טלייייייי אאאאאאאאאאאאא קשת -------------------------------------------------------- .

טלי שרון-דורין ואפרת כהן-כ-אסי!

בחרתי בה משום שאני מזדהה איתה בערך... היא באמת דמות טובה מכל הבחינות... היא דכאונית,היא מציאותית,היא מצחיקה...היא הכל!!! אבל גם את אסי אני די אוהב...שחקנית טובה...

|ברור שכולנו נודה שהמלך האמיתי הוא:

נירו נירו נירו נירו ה-שחקן אוווווו נירושלם......... הוא הכי שכנע אותייייייייייי כפרה עליו למרות שהסדרה בכלל לא מציאותית....גבוהה בטירוף..... הוא עשה את זה!!!! <נירו>

היו הרבה שהיו לא מי יודע מה והשתפרו

אז קשה לבחור. לדעתי מהתחלה שיחקו טוב אלו * ניר לוי (משכנע מאוד בתור עבריין וגם בתור עבריין שהוא כאילו החבר הכי טוב שלך). * אפרת כהן כי היא עשתה שתי דמויות ככ שונות בצורה מ ד ה י מ ה ,רמת משחק וכישרון ממש גבוהים יש לה. * אלברט אילוז - שחקן ותיק שניכר בו כי כל התפקידים שהוא עושה הוא עושה מכל הלב ובצורה הטובה ביותר, הוא פשוט מוכשר. * טלי שרון - בגלל הסצנה שבה משה נהרג, היא מפגינה יכולת משחק ממש טובה שם ובאופן כללי היא דווקא שחקנית טובה,משחק אמין לחלוטין. * מיקי לאון - או משה או פוקי איך שתרצו. שחקן שחדש בעסק אבל משחק ממש טוב, משחק אמין וזה הכי חשוב לטעמי * שרון/חני/וזה ששיחק את צבי (חחח סורי נהייתי סנילית) - הם שחקנים ותיקים והרבה זמן על מסכי הטלויזיה ובימות התאטרון הותק הוא שהופך אותם לשחקנים טובים. * אחרון והכי חביב נתן רביץ - שחקן ותיק בז'אנר הטלנובלות בפרט (כסף קטלני, לחיי האהבה וכו וכו). משחק טוב וכל מילה מיותרת

דיייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

השלמות חוגגת
זה יותר מדי
והילה תתחברי למסן התנתקת

למעלה