סקר כללי...

מתוקה777

New member
~~~~~~

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים?חמישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..??לישון אוהבים את רוני סופרסטאר?לא כל כך,ידיד שלי כן הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי?לא אתם אוהבים ספגטי?כן הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?חחח יופי לך נכון מגניב?אממ אני לא אגיד שזה מגניב אבל זה נחמט בא לך לנסוע לאילת?כן באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה?קלאב הוטל היה יפה שם?כן תקפצו רגע... קפצתם?לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו?טלנובלה בע"מ השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא?כן טוב אז.. ביי ביי!! בייייי :)

D o o S h a

New member
חולה מרגישה חרא :(

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? חמישי ושני מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לישון ולהרגיש טוב! אוהבים את רוני סופרסטאר? איכס הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? לא אתם אוהבים ספגטי? כן הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? יופי נכון מגניב? לא... בא לך לנסוע לאילת? לא ברגע זה אבל בכללי כן באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? מג'יק סנרייז היה יפה שם? מאוד תקפצו רגע... קפצתם? לא אני חולה ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? השיר שלנו השיר שלנו שולט... נכון!!

עונה נה נה נחמן מאומן. (חדשה).

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים?אהה... חמישי אולי. מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..??סקר .. .אז באתי לכאן... אוהבים את רוני סופרסטאר?לא! הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי?לא... אתם אוהבים ספגטי?משמין ומגעיל! הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?נחמד לך... נכון מגניב?מאוד ... לא. בא לך לנסוע לאילת?לא. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה?מרינה. היה יפה שם?לא! תקפצו רגע... קפצתם?לא. ידעתי שלא...נכון... או שכן...לא! מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו?אהבה מעבר לפינה!!!! שולטים!!!
אהבה מעבר לפינה
-קרן-

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifK..

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? תלוי בשבוע. מ.מ מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? להשאר מול המחשב לשיחה עם ענבל לשעוותת. אוהבים את רוני סופרסטאר? לא הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? לא. למה שאדע? אתם אוהבים ספגטי? להחריד. הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? לא. נכון מגניב? אכן. בא לך לנסוע לאילת? לא. באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? אנילא נוסעת למלונות. בארץ. היה יפה שם? תקפצו רגע... קפצתם? לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? יש לי הוט, איןלי בחירה, נו. השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא? אכן.

מסטולית

New member
טוווווווווווווווווווווווווווווווווב

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? ראשון, שלישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לשמוע שאני הולכת להיכנס חינם ולנסוע כבר
אוהבים את רוני סופרסטאר? בטח הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? סבבה לך אתם אוהבים ספגטי? כה הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? וואלה.. נכון מגניב? מאוד בא לך לנסוע לאילת ? לא כרגע באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? מאיםה אני זוכרת היה יפה שם? ברור תקפצו רגע... קפצתם? לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ
השיר שלנו שולט... אזהו שלא. נגמרו לי השאלות....רואים לא? כה טוב אז.. ביי ביי!!

MissNusha

New member
הנה-->

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? ראשון, באוסטרליה גם זה חופש. מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? להיות איתו אוהבים את רוני סופרסטאר? לא הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? יאמייי גמאני רוצה אתם אוהבים ספגטי? כןןן הכי בעולם הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? חחח ווואלה? גמאני נכון מגניב? =/ בא לך לנסוע לאילת? לא באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? לא זוכרת היה יפה שם? אה? תקפצו רגע... קפצתם? כן ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? כלום

פלפלת 20

New member
../images/Emo27.gifתשובות../images/Emo37.gif../images/Emo66.gif

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים?*חמישי סופ"ש
מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..??לשמוע מוסיקה מה שאני עושה
אוהבים את רוני סופרסטאר?*ממש אבל ממש לא!! הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי?*לא מעניין אתם אוהבים ספגטי?*לא ממש הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה?*SOOOO נכון מגניב?*אמממ
בא לך לנסוע לאילת?*אממ אולי עדיףף חו"ל! באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה?*לא זוכרת היה יפה שם?*אחלה מלוןןןןן
תקפצו רגע... קפצתם?*נראה לך באמת? ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו?*שיר שלנו השיר שלנו שולט... נגמרו לי השאלות....רואים לא?*יאפפפ ולי ניגמרו התשובות אז צ'או

אניוששית

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים?אעממ רביעי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? לישון אוהבים את רוני סופרסטאר? סדרר הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? עכשיו אני יודעתת אתם אוהבים ספגטי? כהה הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? נכון מגניב? מרובב בא לך לנסוע לאילת? מאודד באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? עכשיו חזרתי ממלוןן היה יפה שם? ח=ל=ו=ם תקפצו רגע... קפצתם? בטח מה ת'ה לא יודע?! ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? שיר שלנו רולזזז השיר שלנו שולט... אמת נגמרו לי השאלות....רואים לא? טוב אז.. ביי ביי!!

MikeY fReAk

New member
ני../images/Emo79.gif

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שונאת את שישי ושבת. עם שאר השבוע מתמודדת, אבל לא אוהבת אפחד מהימים. מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? מממ להפעיל מזגן ולהרגיש אותו אוהבים את רוני סופרסטאר? איכס לא הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? מגניב לך, גמני אתם אוהבים ספגטי? כן הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? נכון מגניב? בא לך לנסוע לאילת? לא באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? שלום היה יפה שם? נחמד תקפצו רגע... קפצתם? לא [כי אני אוכלת!] ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ:p

../images/Emo80.gif זאת אירי.. אני עונה

חוץ משישי ושבת,איזה יום בשבוע אתם הכי אוהבים? שלישי מה הכי הכי בא לכם לעשות עכשיו..?? להיות בבריכה אם מיתקי אוהבים את רוני סופרסטאר? קצת הידעתם דאני אוכלת עכשיו ספגטי? באמת..? אתם אוהבים ספגטי? מאוד! הידעתם שעוד מעט אני הולכת לחברה שלי שאף פעם לא הייתי אצלה? מעניין לי.. חחח סתםם נכון מגניב? לא בא לך לנסוע לאילת? מאוד באיזה מלון אתה היית בפעם האחרונה? לא זוכרת.. היה יפה שם? כן תקפצו רגע... קפצתם? לא ידעתי שלא... או שכן... מה אתם מעדיפים טלנוסלה בע"מ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ.. סורי ירדן וענבל..

למעלה