סקר...כולם לענות

יוווווווווווווווו

אני מאוכזבת מכולכםםםםםםםםםםםםם, תגידו מה עובר עליכם? זה פורום "לחיי האהבה" לא פורום "מי צריך להיות מנהל" . אולי תפסיקו כבר? כי כל העמוד המחורבן הזה הוא עליכם "המנהלים" ועל אלה שרוצים להיות "מנהלים" כולה פורום מסכן מה עובר עליכם תגידו לי??? אני חושבת שאקטרס עושה ת´עבודה שלה בסדר וזה שאלי נמצא פה פעם אחת בשבוע בערך זה לא טוב אז אולי תגמרו תעניין ופשוט תצרפו את יעל ותנו לה להוכיח ת´צמה... אה? חשבתם על זה? טוב קיצר אם המנהלים עובדים פה עכשיו אולי תמחקו את כל השרשורים המיותרים האלה ותחזרו לעניין- לחיי האהבה... ביי ויום עצמאות שמח !!(לא יוצאת מהבית... אני בדיכי
)

actress

New member
הצעתי למטה, ואני לא אמחק כי אח"כ

יבוא אליי בטענות למה זה ככה ולמה זה ככה אז קבענו שאני יותר לא משרשרת ונראה בדיוק איך ההודעות נראות זה הכל, ולי לא אכפת שיעל תצטרף זה מה שכתבתי למטה או למעלה תלוי איפה זה נמצא, אבל מי שמחליט וקובע זה נטע/אפרת המנהלות הראשיות ואלי מרקו בעצמו הביע את החוו"ד שלו.

למרות התגובות

את מנהלת והתפקיד שלך למחוק דברים ולשרשר ואם אל לא תכוונת לעשות את זה אז מה כל הקטע שאת מנהלת אה?

actress

New member
עובדה שאני כן מוחקת ובעקבות כל מה

שכתבו אז.. העם יחליט אני עד עכשיו מחקתי ושרשרתי כל דבר אבל הבנתי שיש אם זה בעיות ואני ממליצה לך לקרוא שוב מה כתבו אז תדברי עם אלי. אבל אם אין לאף 1 התנגדות אני ימחק הודעות שלא קשורות ושוב אשרשר למרות שראיתי שיש פה כמה תלונות.

אז אני יהיה הראשונה שאומר

אין לי התנגדות תמשיכי לעשות ת´עבודה שלך.. (ואולי תחשבו על לצרף את יעל בכל זאת...)

actress

New member
ושוב אני אומר זה לא תלוי בי!!!

כתבתי למעלה ואני עוד פעם אכתוב אלי מרקו הביע את החוו"ד שלו, ומי שאחראי זה הנהלת הפורומים.

deep ocean

New member
לאלי מרקו ול-actress

תקשיבו לי טוב- לא מבינה מה עובר עליכם, אבל תפסיקו לתת לדיעות של כמה אנשים לערער לכם את הביטחון. אתם מנהלים את הפורום טוב מאד, וזאת עבודה בהתנדבות, להזכירכם. (גם אני מנהלת שני פורומים בתפוז). מין הסתם, אי אפשר לרצות את כל הגולשים ושכולם ישמחו. אם הניהול שלכם היה כל כך בעייתי, כל האנשים שלא מרוצים מכם היה כבר עוזבים את הפורום, אבל במקום זה הפורום רק גדל מיום ליום. בקיצור....תקחו נשימה ותהנו מהפורום

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|ען|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|

א. אני חושבת שהסקר היה קצת לא במקום, היה יותר נכון לשאול אותו בצורת "מה הייתם חושבים שאנחנו יכולים לשפר?" ולא "האם הייתם רוצים שנהיה...", אין סיבה שאנחנו נקבע מי יהיה מנהל הפורום ומי לא, בשביל זה יש הנהלה. ב. אישית אני חושבת שאלי מרקו ומיכל עושים עבודה מצויינת, השרשורים מסודרים, הודעות לא קשורות מוצאות את מקומן ובלאגן לא קיים. ומהפעמים הספורות שדיברתי עם מיכל היא נראת לי נורא מרוצה מהעבודה, אז תעזבו אותם בשקט. ג. היחידים שיש להם זכות דיבור זה אלה שגם מבינים בנושא, לא יודעת בקשר ליעל, לא יעל, זמן ניסיון, לא זמן ניסיון ואני גם לא אגיב, אבל תנו למי שזה תפקידו לעשות את שלו.

Blosom

New member
שירלי, שאלה:

כמה זמן ישבת ולחצת על אנטר?! מפחיד...
עדי

למעלה