סקר...כולם לענות

סקר...כולם לענות

ואני לא אומר שזה יקבע סתם אני רוצה לדעת: מי שבעד שאני ומיכל לא נהיה מנהלים שיוסיף תאייקון
מי רוצה שנשאר

swirrrly

New member
../images/Emo45.gif

כי עד כה דוקא טיפלתם יפה בסוררים, ורואים שדוקא כן אכפת לכם. אבל בקשר לחלוקת תפקידים, אני הייתי רוצה ששחקנית תהיה מנהלת ראשית. אלא אם היא כבר כזאת. אין לי בעיה עם זה שאלי מרקו ינהל בכלל. חוץ מזה אני רק חושבת שצריך לתת הזדמנות לאחרים במילא הפורום עוד מעט הולך קקן. למרות שאני לא רוצה. אני חושבת שכדאי להחזיק אותו עוד איזה חודש אחרי סוף הסדרה ואז להחליט מה קורה איתו, לפי נתוני אותו חודש. שיר
י

abca

New member
../images/Emo45.gif אבל עם שיפורון קטנטון...

הודעות משורשרות לפעמים (ע"י ההנהלה) לשרשורים לא מתאימים, ושרשורים ארוכים הם אולי מסודרים אך לא נוח לקרוא שרשור שלם כדי לתת תגובות (צריך לקרוא ואתו מההתחלה עד הסוף ואז להגיב). וכמובן לא צריך להעליב משתתפים שמעליבים, פשוט להגיב בנימוס או למחוק אותם כי זה לא מתאים למנהלים.

אהממממ.....

תראו לדעתי, אין לי בעיה ששניכם תהיו מנהלים אבל אני חושבת שאלי מרקו צריך לתת גם ליעל ניסיון, לפי מה שהיא סיפרה לי, אתה הבטחת לה ולא קיימת. אני לא מבינה מה הבעיה לתת גם לה ניסיון, הרי מיכל מנהלת עוד כמה פורומים ואל תזרוק לי את התירוץ שהיא כבר הייתה בתקופת ניסיון ולא ידעה על זה, זה ממש לא פייר מצידך..... טוב זו דעתי בכל מקרה, תעשה עם זה מה שאתה רוצה. ביי שחר.

actress

New member
סליחה על ההתערבות אבל אני יודעת

שניתנה לבחורה הזאת הזדמנות ושוב אני אומרת לי לא היה אכפת לתת לה למרות שהיא המשיכה לשאול אותו ואת הנהלת הפורומים לגבי הניהול, אני יודעת שאת חברה מאוד טובה שלה ויש כאן כמה שיעמדו לצידה, אבל באמת היא משמיצה שהיא לא מקבלת את רצונה, אומרת שהיא עוזבת ואח"כ חוזרת הכל כדי לקבל תצומי. אני לא באה לרעתה אני באה לטובתה אבל אלי אז שאל אותי וראיתי כמה יעל התלהבה מכל הקטע הזה אז אמרתי אז שתהיה היא למרות שאני נבחרתי הבנתי שהיא נהיתה ממורמרת עם עצמה והתחילה להשמיץ, אבל שתחליט, ושוב היא כן היתה בתקופת ניסיון כמו שאלי גם הציב לי תקופת ניסיון ואת יכולה לברר עם הנהלת הפורומים ומה הם החליטו בסופו של דבר.

abca

New member
תיפגשו עם הנהלת הפורומים...

ותדברו על הנושא, הם אלו שיידעו להחליט הכי טוב. מה זה "תקופת ניסיון" למנהל? בשביל תקופת ניסיון לניהול צריך לתת לנבחן אפשרות להיכנס לאדמין הפורומים ולנהל בעצמו, לפי דעתי. כמו שרבים מתכוננים למבחנים (לעבודה, לבי"ס, למכללה...) ועוברים על החומר רק בהתכוננות למבחן, כך גם נבחן לניהול פורום עלול להתנהג בהתאם רק כשהוא יודע על המבחן.

מה??????????

ABCA לפעמים אתה מצליח להוציא אותי מדעתי מאוסף השטויות שאתה מתקתק על המקלדת והפעם אתה מוכן בבקשה להסביר לי בפשטות מה הקשר בין מבחנים למכללה ומנהלי פורומים???????????????? שחר

abca

New member
../images/Emo46.gif יש קשר!

במבחן, לא חשוב אם הוא למוסד אקדמי, בי"ס או ניהול פורום, הרבה אנשים יתנהגו (או יפעלו, לפי ההקשר) כמו שצריך להתנהג כדי לעבור את המבחן - רק אם יודיעו להם שיש מבחן. יש כאלה שיגידו ש... "זה לא פייר, כי לא הודעתם לי בכלל שיש מבחן אז לא יכלתי לפעול כמו שצריך" ויש כאלה שיגידו ש... "חבל, אבל היית צריך לחשוב על זה ולהתנהג כמו שצריך (או להתכונן, לפי ההקשר) גם אם לא הודענו לך, כי זה המבחן האמיתי" מה זאת אומרת אוסף שטויות? אם הכוונה לסמדר הטובה אז יש עוד הרבה שיגידו ככה!

אני רוצה...

שהמנהלים יישארו אותם מנהלים! מיכל שנונה ומצחיקה... ככה גם אלי, מי זאת יעל לעזאזל?

casperit

New member
אתה יכול להסביר לי פעם אחת...

(ולתמיד) ולכל העולם מה זאת היתה התקופת ניסיון שנתת לי? כי לי ממש אבל ממש אין מושגואני מניחה שגם לאחרים אין מושג, אני לא יודעת לפי מה בחנת, מי כותב הודעות יותר חיוביות? מי יותר נחמד? כי פשוט אין לי מושג לפי מה אתה החלטת... אז תסביר... יעל

למעלה