סקר!!!כולם לענות!

skaatushonet

New member
סקר!!!כולם לענות!

כל הזכויות שמורות...לי...
שם:
כינוי:
הרגל מוזר:
בעד/נגד ההתנתקות?
צמחוני?
עברת פעם על החוק?
ספר/י פדיחה:
סבון נוזלי/ מוצק
?
נייר טואלט עם כלבים/פרחים?
הדבר המגעיל ביותר שאכלתם?
טלנובלות-כן או לא?
איך הסקר??

skaatushonet

New member
עונה לעצמי...

שם:אודליה
כינוי:בונבון
דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה:אממ תנו לי לחשוב על זה...
הרגל מוזר:כל לילה לפני השינה אני שומעת את "בתוך"...
בעד/נגד ההתנתקות:נגד!!!!!!!!כתום שולט...
צמחוני?לאאא
עברת פעם על החוק?אממ חיב להיות איזה משו...
ספר/י פדיחה:אממ פדיחה?
סבון נוזלי/מוצק?נוזלי...
נייר טואלט עם כלבים/פרחים?כלבים...
הדבר הכי מגעיל שאכלתם:גפליטעפיש...
טלנובלות-כן או לא?תלוי איזה...
איך הסקר??אחלה!

moranooosh

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:מורן כינוי:מורנוש גיל:13 דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה:אממ..לאדעת הרגל מוזר:לא יודעת.. בעד/נגד ההתנתקות?נגד צמחוני?לא עברת פעם על החוק?לא ספר/י פדיחה:איש אחד הלך ומת. סבון נוזלי/ מוצק?נוזלי נייר טואלט עם כלבים/פרחים?כלבים[?] הדבר המגעיל ביותר שאכלתם?לוזוכרת:S טלנובלות-כן או לא?כן איך הסקר??חמוד:]

עונה

שם: מורן כינוי: מורני גיל: 17 דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה: הרגל מוזר: לפני שאני יושנת אני שומעת מוזיקה. בעד/נגד ההתנתקות? אין לי דעה בזה. צמחוני? לא עברת פעם על החוק? עברתי כביש לא במעבר חצייה ספר/י פדיחה: אממ.. סבון נוזלי/ מוצק? נוזלי נייר טואלט עם כלבים/פרחים? עם כלבים הדבר המגעיל ביותר שאכלתם? לא זכור לי כרגע. טלנובלות-כן או לא? בטח שכן! איך הסקר?? נחמד

התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

1)שם:שיר
2)כינוי:שירו'ש
3)גיל:14
4)דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה:לא זוכרת
5)הרגל מוזר:למרוט שערות מהשערות
6)בעד/נגד ההתנתקות
אני נגד ההתנתקות
7)צמחוני
אני בדרך כלל לא צמחונית
8)עברת פעם על החוק
אני לא זוכרת
9)ספר/י פדיחה:אני לא זוכרת
10)סבון נוזלי/מוצק
סבון נוזלי
11)נייר טואלט עם כלבים/פרחים
נייר טואלט עם כלבים
12)הדבר המגעיל ביותר שאכלתם
צנונית
13)טלנובלות-כן או לא
רק אחת:פלוריסיינטה
14)איך הסקר
הסקר בסדר

עונהה ...

שם: רעות כינוי: רותה גיל: 15 דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה:אמ.. כלום .חח הרגל מוזר: בעד/נגד ההתנתקות? נגדד צמחוני? לאא עברת פעם על החוק? עברתי ברמזור אדום ספר/י פדיחה: אין לי כח חח סבון נוזלי/ מוצק? נוזלי נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים הדבר המגעיל ביותר שאכלתם? לא אוכלת דברים מגעילים טלנובלות-כן או לא? כןן איך הסקר?? וואלה סבבה

i love skat

New member
אני../images/Emo26.gif

שם:אביב כינוי:אביבי,טולי,אביבול,אביבוש,ביביונת,אביבטי גיל:14 וחצי דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה:הייתי יותר מדי עצובה..
בד"כ אני תמיייד שמחה..
הרגל מוזר:לבכות בסרטים מצויירים...
בעד/נגד ההתנתקות?בעד!!
צמחוני?חחחח ממש לאא עברת פעם על החוק?אמ,לא ספר/י פדיחה:באתי לאיזה שומר חתיך שליווה אותנו ושאלתי אותו אם אני יכולה לצלם אותו,בשביל חברה שלי!
סבון נוזלי/ מוצק?ר-ק נוזליי| נייר טואלט עם כלבים/פרחים?כלבים..
הדבר המגעיל ביותר שאכלתם?פרח
-בטעות! טלנובלות-כן או לא?כן!
איך הסקר??נחמד וקצר..

נופר 247

New member
../images/Emo20.gifעונה../images/Emo20.gif

שם:נופר כינוי:נופיס
(חברות שלי המציאו..) גיל:14 ביום ראשון הזה.. דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה:לא זוכרת הרגל מוזר:אין לי שמץ בעד/נגד ההתנתקות? בעד צמחוני?לא... עברת פעם על החוק? לא שזכור לי ספר/י פדיחה:כן..שנייה סבון נוזלי/ מוצק? נוזלי..הכי טוב נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים..הכי מאמי הדבר המגעיל ביותר שאכלתם?פטיטים...שונעת את זה בעעעע
טלנובלות-כן או לא? בטח שכן
איך הסקר?? נחמד

../images/Emo9.gif../images/Emo178.gif

שם: קרן כינוי:¯¯²¬KeReN¯¯²¬ גיל:16 דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה: לא הרבה הרגל מוזר: לעיסת קשים
בעד/נגד ההתנתקות? אין כ"כ דעה, אבל יותר לבעד צמחוני? לא עברת פעם על החוק? אולי ספר/י פדיחה: קיללתי בחטיבה את הרכזת שכבה שלי והיא הייתה מאחורי וחברה פוסטמה שלי לא מספיק הפדיחה מסובבת אותי אחורה שאני אראה אותה... סבון נוזלי/ מוצק? נוזלי
נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים
הדבר המגעיל ביותר שאכלתם? אמממ טלנובלות-כן או לא? תלוי איך הסקר?? נחמד

הנה ../images/Emo45.gif

שם: אדווה כינוי: אדוו'ש גיל: 13 דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה: נגעתי בעכביש... מצמרר הרגל מוזר: לישון 3 שעות צהריים.. בעד/נגד ההתנתקות? נגד צמחוני?לא עברת פעם על החוק? לא ספר/י פדיחה: אמ.. פעם אחת אמרתי שקר לחברה ובלי לשים לב אמרתי שקר אחר שהוכיח ששיקרתי מקודם.. סבון נוזלי/ מוצק? נוזלי נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים הדבר המגעיל ביותר שאכלתם?חומוס טלנובלות-כן או לא?כן איך הסקר?? קרציה...

דנדושי1

New member
עונה! תורי

שם: דניאל כינוי: דנדוש1 גיל: 15 דבר מוזר שקרה לי בשנה האחרונה: לא זוכרת הרגל מוזר: אממ...לא יודעת בטח יש משו... בעד/נגד ההתנתקות? נגד! צמחוני? לא עברת פעם על החוק? לא שידוע לי ספר/י פדיחה: לא זכור לי עכשיו סבון נוזלי/ מוצק? נוזלי נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים הדבר המגעיל ביותר שאכלתם? עוד לא זוכרת טלנובלות-כן או לא? כן אבל תלוי מה איך הסקר?? נחמד דווקא וד"א אני חדשה בפורום הזה!!!

למעלה