סקר - כולם להיכנס:

rub

New member
וזה לא אומר שהוא לא בתחילת דרכו

חוצ מזה הוא התחיל ב-97\98 וזה אומר שהוא שחקן פעיל כבר שלוש שנים בבוגרים, זה עדיין מעט

B-BALL

New member
אל תשכח שיותם עוד גובה.....

ולפי הצפי שעשו לו בווינגייט הוא אמור להיות 2.01 מ´ בסופו של דבר.....

liran b

New member
אף אחד לא אמר אותו אבל...

מה עם עודד קטש? כישרון ענק , בן אדם גדול, ורק המזל לא שיחק איתו וגרם לו להכנס למסע פציעות..מה לעשות.. ועוד דבר על שטיין. אני זוכר את הימים שבהם הוא היה קורע את הקבוצות ונגד מכבי תל אביב אם זכור לי נכון הוא קלע 60 נק´ .. איך אני זוכר את זה.. כי אני מכיר אותו עוד מהנוער של המושבה שלנו אבן יהודה.... אח אלה היו ימים :).......... ועכשיו הוא בא אלינו לבית ספר להתאמן קצת.. ולשחק איתנו אחרי צהריים (בחופש הגדול זה היה..)

יוסי®

New member
אין ספק שקטש בן אדם גדול,

ושחקן התקפה מהטובים שהיו אי פעם, אבל הוא היה גרוע בהגנה, הרבה יותר משפר, והיה גם יותר סוליסט ממנו, בניגוד לשפר שידע להתאים את משחקו לקבוצה..... אין ספק שהפציעה שלו מצערת ואולי הרסה בפניו להוכיח אחרת ואולי להפוך לגדול הכדורסלנים בארצנו

חבל שזה לא כולל את גודמן, הוא ענק

מה עם רביב לימונד? אחד הכשרונות הכי גדולים של אליצור נתניה, ללא ספק יחתום עוד עונה-שתיים בקבוצה "נחשבת". אבל מתוך הרשימה- טל בורשטיין ודורו ג´מצ´י.

liran b

New member
יעלושה..........:)

אהבתי.... אני מכיר את רביב או יותר נכון חבר שלי מכיר אותו והוא שחקן ענק! ראיתי איזה 4 או 5 משחקים שלו... הוא עדיין נער.. בגילנו אבל אני מאמין שהוא חלק מהדור הבא

rub

New member
אין סיבה שזה יכלול אותו- גודמן

הוא אזרח אמריקאי שאת הכדורסל הוא למד בבולטימור ולא בבאר שבע...

roy marom

New member
בא לי קצת להתפלסף: ../images/Emo121.gif

למה התכוונת בשאלתך?
גדולים יש בכמה תחומים: ווינר, פוטנציאל, מוכשר, רב גוני. הרי האפשרויות הן רבות. לדעתי, ללא מתחרים, מיקי ברקוביץ´ הוא הגדול מכל. ספורט נמדד בהשגים, ניצחונות ושם גדול. מיקי עומד בראש כל הקריטריונים הללו. מבחינת כשרון, אין ולא היה כמו קטש, אלא שלעולם לא נדע עד לאן ידיע בשל פציעתו.
רב גוני הייתי נותן את זה לטל בורשטיין, שיכול לשחק על שלוש עמדות: שתי עמדות הגארד והסמול פורוורד. בכולן הוא מוצלח ומצויין.
פוטנציאל? לדעתי יותם הלפרין, אם ידע להמשיך ולא לדרוך במקום- יהיה ופרסטאר עולמי.

B-BALL

New member
למה להיות קשה? אם תביט שוב בהודעה

שלי, תראה שכתוב שם, בצורה הכי ברורה וחד משמעית שאפשר, מי הכישרון הכי גדול בהסטוריה של הכדורסל הישראלי (מבין הישראלים כמובן....). לא צריך להיות ווכחן בכוח, רק להעיף מבט נוסף.....

b.o.b

New member
היה לי הכבוד

לשחק נגד יותם הלפרין. הוא עשה מה שהוא רצה על המגרש... הוא קלע בסביבות ה40 והיה ב5 רמות מעל כולם למורות שהיינו באותה ליגה. נכון שזה לא אומר כלום, אבל לדעתי הוא הכישרון הגדול ביותר (גם יותר מקטש). ולא סתם העלו אותו לבוגרים של מכבי שהוא רק בן 17.

כמובן שברקוביץ !!! ויש להניח שמי של

מסכים עם קביעה זו מעולם לא ראה את ברקוביץ משחק . מיקי ברקוביץ היה כשרוניוהצליח בשתי דרגות מעל לכל כדורסלן ישראלי אחר ( כולל קטש ) .

למעלה