סקר - כולם להיכנס:

B-BALL

New member
סקר - כולם להיכנס:

מי הוא לדעתכם הכישרון הגדול ביותר בכדורסל הישראלי מאז ומעולם? הינה כמה אפשרויות: 1. עודד קטש 2. מיקי ברקוביץ´ 3. דורון ג´מצ´י 4. קורן אמישה 5. יותם הלפרין (הבחירה שלי) 6. גור שלף 7. ליאור ליובין 8. טל בורשטיין 9. גיא גודס 10. מאיר בר-דויד (כישרון ענק למי שלא מכיר) 11. אלון שטיין (כשהיה ילד (פלא) חזו שהוא יהיה מיקי ברקוביץ´ הבא. זה לא כל כך הלך) ואלה רק חלק קטן ממס´ הכישרונות הגדולים שצמחו כאן, בארץ הקודש. אז קדימה, מי הוא לדעתכם הכישרון הישראלי הגדול בכל הזמנים? * הסקר לא כולל כמובן את האמריקאי-יהודי תמיר גודמן, או יהודים לא ישראלים אחרים למיניהם.

יוסי®

New member
טל בורשטיין - הבחירה שלי, ללא ספק..

גארד גבוה, בעל שליטה טובה בכדור, שמראה כבר בגיל צעיר יכולת מצויינת, ועוד ילך וישתפר ויהיה אולי השחקן הישראלי הטוב ביותר אי פעם...... שחקן גבוה, חזק, לא מפחד מכלום, ובעל יכולת לשחק ב3 עמדות...... חכו ותראו.... את אלון שטיין דרך אגב, הכרתי בתיכון (באותה שכבת גיל) ואז בתיכון הוא היה נחשב כשרון ענק ממש, אבל כמו שנאמר, לא הלך לו, וחבל......

Kgt1

New member
אממ בגלל שמדובר פה בכישרון נטו אז

אני חושב שאני אלך על שפר, כי עדיין לא ראיתי מבורשטיין את הכל. אבל הוא יכול. ככה זה כשאתה נמצא באימפריה בגדול בצהוב ובכחול!

יוסי®

New member
תשמע.......

דורון שפר הוכיח את עצמו גם באירופה וגם במכללות, מה שבורשטיין עוד לא עשה, אבל אין לי ספק שטל עוד יראה לכולם מאיזה חומר הוא קורץ.... אבל אין שום ספק, שדורון שפר היה שחקן מוכשר ביותר, והוא אחד השחקנים האהובים ביותר עלי, אם לא הכי אהוב - שחקן נהדר, קר רוח (מעולם לא ספג עבירה טכנית!) ובעל יד טובה מאוד

B-BALL

New member
שפר?! אתה לא נורמלי?!

מבחינת כישרון, אתה יכול להשוות בכלל בינו לבין קטש? הלפרין? קורן אמישה? מיקי ברקוביץ´? הוא השחקן הכי פחות מוכשר מהרשימה שנתתי, עם כל האהבה שיש לי אליו

Kgt1

New member
כל מילה לא במקום. מכל השחקנים

שציינת אין ספק שהוא הראה הכי הרבה... כמובן שהלפרין ובורשטיין עוד יוכלו להראות לנו דברים גדולים. ברקוביץ´ שחקן גדול אבל הוא נמצא ברשימה שלך רק בזכות הגביעים. קורן אמישה לא מזיז לי חצי ברך (אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד). וקטש? עם כל האהבה שיש לי לו ולנשמה שלו (צהוב פעם צהוב תמיד) קשה לי לקרוא בכלל לשחקן שלא ידע לעשות הגנה - שחקן כשרוני... שפר היה הכשרוני ביותר עד היום. בעתיד אולי הלפרין או/ו בורשטיין ייראו הרבה יותר אבל עד להיום שפר מספר אחד בתחום.

rub

New member
כל מי שאמרת נחשב בילדותו

לפרח כדורסל אבל...מיקי ברקוביץ´ ויותם הלפרין מתלבטים מעל כולם בלי ספק

rub

New member
הכוונה כמובן למתבלטים ובנוסף

ברשימת השחקנים שהבאת אלה שאיכזבו את התחזיות שהיו לגביהם הם שטיין ואמישה

יוסי®

New member
עם כל הכבוד ליותם הלפרין, להצטיין

בליגה לנוער ו/או בתיכונים - את זה שחקנים אחרים עשו כבר לפניו ונעלמו יותר מהר משעלו לתודעה...... אין ספק שמדובר בשחקן בעל פוטנציאל ענק, אבל הוא עדיין לא הוכיח את עצמו בשום פרמטר ראוי לציון....

rub

New member
סלח לי...

אבל הפרמטר שלי הוא מצוינות בכדורסל, ויותם הלפרין הוכיח עד עכשיו שאיפה שהוא לא משחק הוא מעל כולם (כמובן חוץ מהליגה של הבוגרים וזה בגלל גילו) חוץ מזה בי בול דיבר על כישרון ויותם הוכיח עד כה (כמו שאתה מבקש) שהוא בין הגדולים, עזוב אליפיות וגביעים ותארים אני מדבר על כישרון כדורסל נטו בלי ההשלכות שהן כנראה גם יבואו.

יוסי®

New member
סלח לי אתה, אבל אתה מדבר

שטויות - הלפרין, עם כל הכבוד לו הראה שהוא "מעל כולם" איפה??? בתיכונים??? בליגה לנוער???? חכה ונראה אותו בבוגרים, ואז נדבר. עד אז יש לו עוד הרבה ליטרים של חלב לשתות

rub

New member
טוב שאתה לא מזלזל לגמרי ...

וכן אני בונה את התשובה שלי על מצוינתו במשחקים עם גילאים מעליו ובאותו גיל שלו בהם הוא הרבה שהוא טוב מהם בכמה רמות, הרי ברור שהוא צעיר אך לי מספיק לראות כבר עכשיו שמדובר בכישרון אז סליחה באמת שאני לא בוחר רק בשחקנים וותיקים או שמשחקים בבוגרים והבחירה שלי היא בשחקן ששיחק רק שתי דקות בליגת העל...

rub

New member
רציתי להוסיף ולומר

שאם אתה בוחר בטל בורשטיין אתה לא יכול לפסול את הלפרין כי שניהם צעירים שלא מימשו את מלוא הפוטנציאל שלהם וכן בורשטיין שחקן מכבי תל אביב שהראה יכולת מצוינת שנה שעברה אך מצטער אני לא רואה מרחק גדול בין שניהם (למרות שבורשטין בחיים לא היה מגיע למכבי בגיל 17...גם אם הוא היה שחקן מכבי נוער)

rub

New member
הוספה ותיקון

אני חוזר בי ב-מה שאמרתי שהמרחק בינהם אינו גדול כ"כ כי בכל זאת בורשטין עבר תארים ומשחקים והוכיח באמת את עצמו ברמה הבינלאומית לעומת הלפרין שאכן עדין לא הוכיח אבל הנקודה נשארה אצלי אותו דבר, בורשטיין בן 21 הלפרין 17-שניהם בתחילת הקריירה שלהם איך שלא תראה את זה, בהקשר ל-מה שאמרת קודם לכן הרבה אנשים הצטיינו בנוער ולא שמעו עליהם יותר אך לא הרבה הגיעו לספסל של מכבי בגיל 17 ותמיד שיחקו בשתי שכבות גיל מעליהם, ואם תסתכל על הרפטואר של הלפרין (שלא יבייש אף שחקן נוער...) תבין שלא מדובר בעוד אחד ובאמת מדובר בכישרון

יוסי®

New member
כמה דברים..........

קודם כל קבל את התנצלותי - לא הייתי צריך לאמר שדיברת שטויות, ועל כך אני מתנצל...... השתמשתי גם במילים חריפות מעט לגבי הלפרין, וזאת רק על מנת להדגיש את מה שיש לי לאמר...... אבל, אין לי שום ספק בכלל שמדובר בשחקן בעל פוטנציאל ענק, ועד עכשיו, ברמות בהן שיחק, הוא באמת באמת שיחק מצויין...... אין לי ספק שהוא היה אחד מהגדולים שיהיו בארצנו, והוא ובורשטיין יהוו את עמוד התווך של מכבי והנבחרת בשנים הבאות..... אבל עדיין, חובת ההוכחה ברמות הגבוהות היא עליו - יש לו עוד מה להוכיח, וכולי מקווה ואף בטוח שהוא יעמוד בכך..... קשה להשוות בינו לבין בורשטיין - בורשטיין יותר גבוה ויותר חזק, ולכן יכול לשחק גם בעמדה 3 - אבל שניהם ביחד, בעתיד בקו האחורי של מכבי והנבחרת - אתה קולט מה יהיה אז?

למעלה