אלה מי שאני בעדם....
N NeTuSh2 New member 28/5/04 #21 ../images/Emo23.gif תשובה.. שמעון אתי מיקה או ציפי בעצם לא יודעת נראה לי מיקה חחחחחחחחחח אוריאל
M minimous New member 28/5/04 #23 אהמ...אני עונה.... שמעון טפטה אתי וקנין מיקה שדה אוריאל שאלתיאל אה ואגב אני חדשה קוראים לי ניב
F frizi21 New member 29/5/04 #25 ../images/Emo128.gifאני רוצה להעיף את: יעל פנדריך את שלושתם לירון לב
ח חוחית הנחלים New member 29/5/04 #26 לב צנחצי וגור עוברים ללא נידנוד עפעף.. אבל סקעת זוכה בכל הקופה אז מה זה משנה?
A AmiTutiT14 New member 29/5/04 #29 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifשלי!!!../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif בשלישייה השניה: הראל סקעת יעל פנדריך שמעון טפטה בשלישייה השלישית: הראל מויאל חנה גור אתי וקנין בשלישייה הרביעית: לירון לב מיקה שדה ציפי משהיד בשלישייה החמישית: אוריאל שאלתיאל האחים צנחני עדי כהן אבל חסרים פה כמה אנשים...
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifשלי!!!../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif בשלישייה השניה: הראל סקעת יעל פנדריך שמעון טפטה בשלישייה השלישית: הראל מויאל חנה גור אתי וקנין בשלישייה הרביעית: לירון לב מיקה שדה ציפי משהיד בשלישייה החמישית: אוריאל שאלתיאל האחים צנחני עדי כהן אבל חסרים פה כמה אנשים...