סקר כולם להיכנסס...!:):)

סקר כולם להיכנסס...!:):)

איזה שתי זוגות אתם הכי אוהבים?? איזה שתי זוגות אתם הכי שונאים?? איזה שתי זוגות אתם הכי רוצים לראות בגמר?? התשובות שלי הם: 1.אסנת ומייקל ואירה וגיא 2.רוני וענת שרון ומאיה 3.אסנת ומייקל אחרי שהם בעזרת השם יחזרו לתוכנית ואירה וגיא שבעזרת השם יעלו לגמר.. עכשיו אתם לתת את התשובות שלכםם יום טובבב... אסנת ומייקל ואירה וגיא שולטים..!!:):):):)

noa8bar

New member
*עונה*עונה*עונה*

איזה שני זוגות אתם הכי אוהבים?? אסנת ומייקל..!!! ונראה לי שאירה וגיא... איזה שני זוגות אתם הכי שונאים?? שרון ומאיה ורוני וענת איזה שני זוגות אתם הכי רוצים לראות בגמר?? אסנת ומייקל ואירה ויגא

bמיקה

New member
עונה בשמחה../images/Emo6.gif

איזה שני זוגות אתם הכי אוהבים?? אסנת ומייקל,אירה וגיא (אלופים) איזה שני זוגות אתם הכי שונאים?? שרון ומאיה (מצא מין את מינו) ורוני וענת (ברור למה לא?!) איזה שני זוגות אתם הכי רוצים לראות בגמר?? אסנת ומייקל ואירה וגיא- כולנו ביחד נחזיר את אוסנת ומייקל חזרה

תשובות

שני זוגות שאני הכי אוהבת: אסנת ומייקל ואירה וגיא שני זוגות שאני הכי שונאת: רוני וענת ושרון ומאיה שני זוגות שאני רוצה לראות בגמר: אסנת ומייקל (בעזרת גלגל הצלה) ואירה וגיא, והזוג השלישי (למרות שלא שאלת) או יהודית ומיקי או רואי ואפרת

niva99

New member
התשובות שלי../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

הזוגות שהכי רוצה לראות בגמר הם: אירה וגיא, מיקי ויהודית.
הזוגות שהייתי רוצה שיעופו כמה שיותר מהר: רוני וענת, שרון ומאיה,רואי ואפרת.

עונה

איזה שתי זוגות אוהבים:קרן ואורן יהודית ומיקי איזה שתי זוגות שונאים:אירה וגיא דליה ועידן איזה שתי זוגות רוצים לראות בגמר:יהודית ומיקי,רמי ורונן

עונה..

שתי זוגות אתם הכי אוהבים?? יהודית ומיקי ואוסנת ומיקל שתי זוגות אתם הכי שונאים??ענת ורוני!!!!! שתי זוגות אתם הכי רוצים לראות בגמר?? יהודית ומיקי ואוסנת ומיקל

karin147

New member
עונה..../images/Emo26.gif

איזה שתי זוגות אתם הכי אוהבים??אסנת ומייקל..יהודית ומיקי ואירה וגיא! איזה שתי זוגות אתם הכי שונאים??שירון ומאיה, רוני וענת איזה שתי זוגות אתם הכי רוצים לראות בגמר??אסנת ומייקל...או אירה וגיא או יהודית ומיקי!

kaplan18

New member
תשובה

1:רואי ואפרת+אירה וגיא 2:שרון ומאיה+רונן ורמי 3:רואי ואפרת +אירה וגיא+יהודית ומיקיאו אסנת ומייקל

למעלה