סקר "ישראלי" קטן :

גלי®

New member
אה ... כן ...

בתקופת הצנע הוקצתה מנה בסך 6 לירות בחודש לכל תושב. המנה כללה: 200 גרם גבינה רזה, 100 גרם גבינה קשה, שמונה ביצים, חצי ק"ג דגים ושישה ק"ג ירקות ופרות. המנות הקצובות היו מצומצמות ולא הספיקו לתזונה בריאה. מומחים קבעו כי תושבי המדינה סובלים ממחסור בקלוריות, בחלבונים ובסידן כתוצאה מהמנות הקטנות של בשר, ביצים וגבינה. הומלץ להוסיף למזון מנות של אבקת חלב ואבקת ביצים ולהגדיל את מנות הסוכר. אבקת ביצים , כבר הזכרנו ?

גלי®

New member
שישים שניות על דב יוסף - שר האספקה

והקיצוב ( או כפי שכונה המשרד אז " משרד ההפסקה והקיצוץ" :) ) , תהנו ...

Eldad S

New member
גלי - ../images/Emo51.gif

הורדתי והקשבתי. תודה גם על התמונות היפות וה"נוסטלגיות" מתקופת הצנע. אני לא יכולתי להכיר את התקופה, אבל שמעתי עליה מעט מהוריי (וגם טעמתי ממנה בסרט "אלכס חולה אהבה").
תודה גם על ההפניה לאתר של גלי צה"ל - שמלא מכל טוב: הצצתי שם בקישורים השונים, ובין היתר מוזכרת התוכנית "הפינה ההיסטורית", עם פרופ' הרסגור ואלכס אנסקי. ביום שישי, 3.10, הייתה אמורה להיות משודרת פינה בנושא ועידת ואנזה. יש לך, או למישו, מושג מתי יהיה שידור חוזר?

גלי®

New member
BKF... גם אני לא "הייתי" שם ..למעשה

הורי אפילו לא נפגשו אז ... ולשאלתך : נראה לי שניתן לשלוח להם מייל ולשאול ... (אם הקישור לא יצליח..) [email protected]

Eldad S

New member
תודה!

(דרך אגב, כשאני חושב על זה, גם הוריי לא נפגשו אז... :))

ליילנד

New member
אופס.... טעיתי

גלי, יש אפשרות להעביר את זה לנוסטלגיה ולמחוק בשישים
זה הרי שייך לחמישים, בשישים כבר היינו אחרי זה תודה לאל.

גלי®

New member
עד שאת באה לבקר אותנו , גם זה

בטעות ?
ראיתי שהכנסת את ההודעה גם שם , כך שאיני רואה שום צורך למחוק את הודעתך המקורית מכאן (במיוחד מאחר וניצלתי את ההזדמנות להעלות תמונות מהעבר...:)) )...

ליילנד

New member
או קיי

באמת העלית דברים יפים בנושא, אז אין דבר זה כמעט אוטוטו ה-60.

למעלה