סקר "ישראלי" קטן :

גלי®

New member
סקר "ישראלי" קטן :

את זה
מכירים ? בטח שכן ... אז איך את/ה אוכל/ת את הקרמבו שלך ? 1 . קודם הביסקוויט , אחרי זה הקרם ... 2 . קודם הציפוי ( כולו) , אחרי זה הקרם ובסוף הביסקוויט ... 3 . קודם הקרם , אחרי זה הביסקוויט ... 4 . ביחד , בביסים קטנים ... 5 . ביחד , במכה אחת ... 6 . בכלל לא אוכל ... הרופא אסר עלי ... 7 . בכלל לא אוכל ... איכס ...

דרדרית

New member
אוהבת ת'קרמבו שלי רק...

כשאוכלת קודם ת'ביסקוויט ואח"כ את הציפוי עם הקרם בביסים קטנטנים. מי שפותר מקבל קרמבו????

גלי®

New member
מי שפותר/ת , מקבל קישור למאמר

מעניין במיוחד , על הקשר בין סקס לאכילת קרמבו ... שווה עוגיה ? :)

אריק7554

New member
אולי........

בגלל שקראנו לו פעם "כושי"והוא היה עבה כמו.....של כושי?

ליילנד

New member
נכון, פעם הקרמבו נקרא כושי

ואני חושבת שהוא היה יותר קטן. כשגרתי ביוקנעם והיתה לי יום הולדת של גיל 5 או 6 הגיע דוד של עם המכונית שלו והביא ישר ליום הולדת קופסה מלאה ב"כושים", איזה אושר ושמחה זה היה (נא לא לשכוח, זה היה בתקופת הצנע), אני זוכרת את זה כמו אתמול.

ליילנד

New member
הצנע

עוד נושא לפורום הזה, זוכרים את הבולים שהלכנו איתם לצרכניה
אני זוכרת שהיה בצנע סוכר חום ומה זה שנאתי אותו ואמא שלי שמה לי סוכר לבן , היה אבל מעט. היום כל "יאפי" שמכבד את עצמו מחזיק סוכר חום. לי ננעל האנטי במוח ואני לא מסוגלת אפילו לטעום אפילו שהיום יכול להיות שזה שונה לגמרי. ואת שמן הדגים "יאק"

ליילנד

New member
../images/Emo13.gif יפה גלי - פנקס בולים יש../images/Emo35.gif

זאת אמנם לא נוסטלגיה "כייפית" אבל במבט לאחור, מצחיק להזכר בזה, מה עוד שבני דורי זוכרים מעט מאוד כי בעצם היינו ילדים. מאחר ואנחנו גרנו במושבה היה לנו לול תרנגולות וברווזים, וחלב היה ברפת של השכן
, ממנו היינו קונים חלב מכד. כך שעקרונית לא חסרו לנו כמעט דברים. ב"אלכס חולה אהבה"
יש קטע על השוק השחור, אני אישית לא פגשתי בנושא הזה, לדעתי זה היה רק בערים.

למעלה